Daug kas gyvenime yra be rysio...
Kadangi jis dirba ir gyvena Svedijoj, tai nelabai ka galiu pasakyti-kada jis atvaziuos i Lietuva (sake, kad daznai cia gryzta, bet kaip bus is tikruju-neaisku)...........
Labas rytas Sekasi man po truputi,na kremtu kolkas tuos mokslus,o toliau ziuresim Dar ir darbelio ieskausi,tai jei bus per sunku,manau teks kazko atsisakyti,tikriausiai mokslu Nesnorisi labiau pinigeliu uzdirbti be abejo,o ir vakarus laisvesnius tureti.O ia taip neiprasta man dabar.. O kaip jum sekasi,kaip nuotaikos?Va ir pasibaige ziuriu ta vasara,is tikruju uz lango tamsu,niuru,brr.. O susitikti ne pries ar savaites pabaigoj ar kad ir savaitgali i sokius nueiti jei kas planuos
Daug kas gyvenime yra be rysio...
Kadangi jis dirba ir gyvena Svedijoj, tai nelabai ka galiu pasakyti-kada jis atvaziuos i Lietuva (sake, kad daznai cia gryzta, bet kaip bus is tikruju-neaisku)...........
Labas rytas
Sekasi man po truputi,na kremtu kolkas tuos mokslus,o toliau ziuresim Dar ir darbelio ieskausi,tai jei bus per sunku,manau teks kazko atsisakyti,tikriausiai mokslu Nesnorisi labiau pinigeliu uzdirbti be abejo,o ir vakarus laisvesnius tureti.O ia taip neiprasta man dabar..
O kaip jum sekasi,kaip nuotaikos?Va ir pasibaige ziuriu ta vasara,is tikruju uz lango tamsu,niuru,brr..
O susitikti ne pries ar savaites pabaigoj ar kad ir savaitgali i sokius nueiti jei kas planuos
sveika
na oras tikrai nekelia nuotaikos greit patamsyje ne tik į darbą eisiu, bet ir iš jo grįžinėsiu. O ir grafikai viešojo transporto ne kokie, tenka ilgokai palaukt nuolat vėluojančių trolikų. Dar atėjęs rudenėlis pūslės uždegimą padovanojo, taip kad ryju vaistus ir nuolat apie tualetą svajoju
Laikas taip greitai bega, kad nera kada ir cia uzbegti... Mano berniukas dar si sekmadieni neisvaziuoja Nukele isvaziavima antradieniui, tai dziaugiames kiekviena diena
Laikas taip greitai bega, kad nera kada ir cia uzbegti... Mano berniukas dar si sekmadieni neisvaziuoja Nukele isvaziavima antradieniui, tai dziaugiames kiekviena diena
Aha, labai geros.... vakar kai pasake, nepatikejau... galvojau nori mane apauti, bet kai siryt paskambino-supratau, kad jis tikrai dar LT....
*****, vakar praskydau.... nuriedejo kelios asareles, kai parveze mane namo.... labai bijojau, kad to jis nepamatytu, bet pamate.... man dabar taip geda pries ji, galvoju, gal siandien atsiprasyti apsiasarojau, nes bijau to jausmo, kai jo nebus LT, kai bendrausim tik sms'ais, skypiu, emailais
as tai kazkaip nieko ispudingo ir neveikiu. kai oras taip atsalo, kazkaip ne nosies is namu iskisti nesinori. salta dar vakar draugu buvo, tai su jais jaukiai vakara namie leidom.
as tai kazkaip nieko ispudingo ir neveikiu. kai oras taip atsalo, kazkaip ne nosies is namu iskisti nesinori. salta dar vakar draugu buvo, tai su jais jaukiai vakara namie leidom.