Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(saridon'e @ 2008 09 09, 19:59)
oj kaip be ryšio schmoll.gif
ilgai nesimatysit?

Daug kas gyvenime yra be rysio...
Kadangi jis dirba ir gyvena Svedijoj, tai nelabai ka galiu pasakyti-kada jis atvaziuos i Lietuva (sake, kad daznai cia gryzta, bet kaip bus is tikruju-neaisku)........... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Sekasi man po truputi,na kremtu kolkas tuos mokslus,o toliau ziuresim schmoll.gif Dar ir darbelio ieskausi,tai jei bus per sunku,manau teks kazko atsisakyti,tikriausiai mokslu blush2.gif Nesnorisi labiau pinigeliu uzdirbti be abejo,o ir vakarus laisvesnius tureti.O ia taip neiprasta man dabar..
O kaip jum sekasi,kaip nuotaikos?Va ir pasibaige ziuriu ta vasara,is tikruju uz lango tamsu,niuru,brr.. doh.gif
O susitikti ne pries ar savaites pabaigoj ar kad ir savaitgali i sokius nueiti jei kas planuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 10, 08:20)
Daug kas gyvenime yra be rysio... 
Kadangi jis dirba ir gyvena Svedijoj, tai nelabai ka galiu pasakyti-kada jis atvaziuos i Lietuva (sake, kad daznai cia gryzta, bet kaip bus is tikruju-neaisku)...........  verysad.gif

na taip, Švedija ne Kaunas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 09 10, 08:54)
Labas rytas smile.gif
Sekasi man po truputi,na kremtu kolkas tuos mokslus,o toliau ziuresim schmoll.gif Dar ir darbelio ieskausi,tai jei bus per sunku,manau teks kazko atsisakyti,tikriausiai  mokslu blush2.gif Nesnorisi labiau pinigeliu uzdirbti be abejo,o ir vakarus laisvesnius tureti.O ia taip neiprasta man dabar..
O kaip jum sekasi,kaip nuotaikos?Va ir pasibaige ziuriu ta vasara,is tikruju uz lango tamsu,niuru,brr.. doh.gif
O susitikti ne pries ar savaites pabaigoj ar kad ir savaitgali i sokius nueiti jei kas planuos g.gif

sveika
na oras tikrai nekelia nuotaikos schmoll.gif greit patamsyje ne tik į darbą eisiu, bet ir iš jo grįžinėsiu. O ir grafikai viešojo transporto ne kokie, tenka ilgokai palaukt nuolat vėluojančių trolikų. Dar atėjęs rudenėlis pūslės uždegimą padovanojo, taip kad ryju vaistus ir nuolat apie tualetą svajoju verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos. 4u.gif kaip leidziate savaitgali? jau kazkaip niekas nebeuzsuka i musu kampeli paplepeti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 14, 13:49)
sveikos merginos.  4u.gif kaip leidziate savaitgali? jau kazkaip niekas nebeuzsuka i musu kampeli paplepeti.... verysad.gif

sveikute 4u.gif
šį savatgalį balkoną šiltinam ir t.t. tai ir neužsuku čia blush2.gif
kaip tau sekasi?
kaip kitos merginos?
Atsakyti
Sveikos gyvos mergaites wink.gif

Laikas taip greitai bega, kad nera kada ir cia uzbegti... Mano berniukas dar si sekmadieni neisvaziuoja wub.gif Nukele isvaziavima antradieniui, tai dziaugiames kiekviena diena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 14, 15:29)
Sveikos gyvos mergaites wink.gif

Laikas taip greitai bega, kad nera kada ir cia uzbegti... Mano berniukas dar si sekmadieni neisvaziuoja  wub.gif  Nukele isvaziavima antradieniui, tai dziaugiames kiekviena diena  ax.gif

oj kokios geros naujienos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 14, 15:34)
oj kokios geros naujienos! thumbup.gif

Aha, labai geros.... blush2.gif vakar kai pasake, nepatikejau... galvojau nori mane apauti, bet kai siryt paskambino-supratau, kad jis tikrai dar LT....

*****, vakar praskydau.... nuriedejo kelios asareles, kai parveze mane namo.... labai bijojau, kad to jis nepamatytu, bet pamate.... man dabar taip geda pries ji, galvoju, gal siandien atsiprasyti g.gif apsiasarojau, nes bijau to jausmo, kai jo nebus LT, kai bendrausim tik sms'ais, skypiu, emailais
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 14, 14:28)
sveikute 4u.gif
šį savatgalį balkoną šiltinam ir t.t. tai ir neužsuku čia blush2.gif
kaip tau sekasi?
kaip kitos merginos?

as tai kazkaip nieko ispudingo ir neveikiu. kai oras taip atsalo, kazkaip ne nosies is namu iskisti nesinori. salta schmoll.gif dar vakar draugu buvo, tai su jais jaukiai vakara namie leidom.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 09 14, 16:47)
as tai kazkaip nieko ispudingo ir neveikiu. kai oras taip atsalo, kazkaip ne nosies is namu iskisti nesinori. salta  schmoll.gif dar vakar draugu buvo, tai su jais jaukiai vakara namie leidom.

aha... oras koreguoja pramogas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 14, 17:01)
aha... oras koreguoja pramogas sad.gif

na is tikruju... jei butu tik salta, tai dar nieko, bet kai istisa diena lyja, tai jau tikrai niekur eiti nesinori.
Atsakyti