Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Otome @ 2008 08 11, 22:29)
Sveikutes, as pasilaksciau po akropoli, paskui uzbegau pas grupioke i svecius aplankyt, ir stai jau grizau, tikrai oras labai isgrazejo i vakara smile.gif
Nuo ketvirtadienio as irgi turbut isvaziuosiu savaitgaliui, jei bus geras oras tai keli draugai trauks i pajuri, tai as prisijungsiu, na o jei oras prastesnis bus, tai gal ir liksiu Vilniuj  g.gif Tada mielai prisijungciau prie liekanciu  4u.gif
Bet manau kam tinka tai susibegam treciadieni, nes neaisku kiek musu lieka savaitgaliui...  mirksiukas.gif
Qwertama, daktara Hausa galesi parsisiust is interneto  smile.gif
Oi as tai mielai krepsini kelciaus ziuret.... bet man po to juk visa diena reikia darbe sedeti zvaliai... Tai as galvoju atsikelti 5.30 ir pati gala paziuret  bent jau...
Och bet kaip butu gera jei rodytu vakarais ta krepsini, tada susibegtume visos ir ziuretume smagiai...  rolleyes.gif

Aš irgi apie tai (krepšinį) svajoju. Šiaip šią savaitę keliuosi 5.30, bet viskas pas mane suplanuota beveik minučių tikslumu blush2.gif jei vyras atsikeltų ir padarytų pusryčius wub.gif būtų pasaulio pabaiga lotuliukas.gif
Ką Akropolį gero matei, ko ieškojai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 11, 22:40)
jo jo, tu teisi. as matai irgi kelciaus jei niekur nereiketu eiti, bet rytoj man antrasis pokalbis del darbo. o jis 8.15  doh.gif tai atsikelsiu 4 ir neisiu jau miegoti speju. oi sunki man rytoj dienele nusimato - turiu 3 darbo pokalbius atlaikyti ir dar vakare draugai atvaziuoja, tai su jais tinkamai pabuti. oi jo joi  rolleyes.gif bet kad ir kaip bebeutu, speju kelsiuos kokia 5 dviems paskutiniams keliniams ziureti.  thumbup.gif

užjaučiu, tikrai sunki dienelė doh.gif laikysiu kumščius. thumbup.gif O aš ryt prisižadėjau išvirt sriubą, būtinai riebią, su kaliuku, fee
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 11, 22:45)
Aš irgi apie tai (krepšinį) svajoju. Šiaip šią savaitę keliuosi 5.30, bet viskas pas mane suplanuota beveik minučių tikslumu blush2.gif jei vyras atsikeltų ir padarytų pusryčius wub.gif būtų pasaulio pabaiga lotuliukas.gif
Ką Akropolį gero matei, ko ieškojai? mirksiukas.gif
Papildyta:

užjaučiu, tikrai sunki dienelė doh.gif  laikysiu kumščius. thumbup.gif O aš ryt prisižadėjau išvirt sriubą, būtinai riebią, su kaliuku, fee

aciu mirksiukas.gif viskas keliauju i lovyte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 11, 23:20)
aciu  mirksiukas.gif viskas keliauju i lovyte.  4u.gif

Labanakt, saldžių sapnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 11, 22:40)
jo jo, tu teisi. as matai irgi kelciaus jei niekur nereiketu eiti, bet rytoj man antrasis pokalbis del darbo. o jis 8.15  doh.gif tai atsikelsiu 4 ir neisiu jau miegoti speju. oi sunki man rytoj dienele nusimato - turiu 3 darbo pokalbius atlaikyti ir dar vakare draugai atvaziuoja, tai su jais tinkamai pabuti. oi jo joi  rolleyes.gif bet kad ir kaip bebeutu, speju kelsiuos kokia 5 dviems paskutiniams keliniams ziureti.  thumbup.gif

Oooo, tikrai tau itempta dienele, bet ei, kokia populiari pasidarei, net trys poklabiai rytoj??? thumbup.gif Tai kazkur jau tikrai pasiseks! O antras pokalbis tai gal toj firmoj kur sakei, kad noretum?

Maserati, jo, mane irgi labai gasdina tas karas. Atrodo gyvenam ramiai, taikiai, rupinames tokiais nereiksmingais dalykais kaip smagiau praleist savaitgali, o kazkur visai salia bombarduojami miestai, zusta zmones, kurie gal prie pora savaiciu dar irgi gyveno tais nereiksmingais rupesciais kaip ir mes... Baisu kai apie tai susimastai. Niekada nezinai kas kuria minute atsitiks....
Papildyta:
Saridon'e ziurinejau akropoli ju kokiu rubiuku rudeniui, striukytes ar kazko tokio... Ai bet kol kas nieko neissirinkau, tik apziurineju kas naujo randasi parduotuvese...

Labanakt mergaites, begsiu ir as, rytoj visos uz pergaleeeee lithuania.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na visos jauciu kasi ziuri g.gif
Atsakyti
Su pergaleee!!!!!! thumbup.gif
Oi, su kokiu malonumu as dabar miegociau, o ne eiciau i darba ruostis....
Atsakyti
jėga! victory.gif yahoo.gif
Atsakyti
keliausi ir as krepsini ziureti, paskui dar ejau miegoti, bet paskui keltis buvo doh.gif kosmaras, vos vos isibudinau.
siandien ryte ejau i antra pokalbi tos imones, kur sakiau, kad noreciau. reikejo parduoti savo sugalvota produkta, o po to parduoti dar vieno kandidato (musu buvo is viso du si karta vienu metu) produkta. zodziu, man kaip neturinciau patirties, tai pasirode sunki uzduotis. o mano kolega jau nemazai toki darba dirbo, tai jautesi kaip zuvis vandenyje. nu padariau, ka man atrode padaryti galejau geriausiai. sedejo ir visa musu pristatyma stebejo firmos atstovas, kaip supratau, kazkoks pardavimu vadybininkas. ant lapo rasesi klaidas, paskui jas aptereme. doh.gif klaidu padariau nemazai, svarbiausias - neisiklausau i tai, ka man sako, o tai labai svarbu. taciau mano kolega taip pat padare klaidu tongue.gif zodziu, savo nuomone kompanija paskelbs per savaite. bus matyti. rolleyes.gif
eina sau, pavargus jauciuosi. verysad.gif o dar vienas pokalbis laukia. i viduriniji net nejau, nes nespejau, tai bent kiek palengvino mano nastta siandien. lotuliukas.gif o kaip jums sita dienele slenka?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 12, 12:17)
keliausi ir as krepsini ziureti, paskui dar ejau miegoti, bet paskui keltis buvo  doh.gif kosmaras, vos vos isibudinau.
siandien ryte ejau i antra pokalbi tos imones, kur sakiau, kad noreciau. reikejo parduoti savo sugalvota produkta, o po to parduoti dar vieno kandidato (musu buvo is viso du si karta vienu metu) produkta. zodziu, man kaip neturinciau patirties, tai pasirode sunki uzduotis. o mano kolega jau nemazai toki darba dirbo, tai jautesi kaip zuvis vandenyje. nu padariau, ka man atrode padaryti galejau geriausiai. sedejo ir visa musu pristatyma stebejo firmos atstovas, kaip supratau, kazkoks pardavimu vadybininkas. ant lapo rasesi klaidas, paskui jas aptereme.  doh.gif klaidu padariau nemazai, svarbiausias - neisiklausau i tai, ka man sako, o tai labai svarbu. taciau mano kolega taip pat padare klaidu  tongue.gif zodziu, savo nuomone kompanija paskelbs per savaite. bus matyti.  rolleyes.gif
eina sau, pavargus jauciuosi.  verysad.gif o dar vienas pokalbis laukia. i viduriniji net nejau, nes nespejau, tai bent kiek palengvino mano nastta siandien.  lotuliukas.gif o kaip jums sita dienele slenka?

Sveika smile.gif
Na sveikinimai 4u.gif Tikrai nemazai paplusejai siandien,bent jau is pasakojimo sprendziu.Isisvaziduoju ir nujauciu,kaip nesmagu tau ten buvo.Kaip kazkoks spektaklis jauciu doh.gif Fu,nemegstu tokiu dalyku schmoll.gif
Na bent jau dabar patirties geros gavai ir kitakart geriau uz konkurenta preke mokesi "ikist" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 12, 12:59)
Sveika smile.gif
Na sveikinimai 4u.gif Tikrai nemazai paplusejai siandien,bent jau is pasakojimo sprendziu.Isisvaziduoju ir nujauciu,kaip nesmagu tau ten buvo.Kaip kazkoks spektaklis jauciu doh.gif Fu,nemegstu tokiu dalyku schmoll.gif
Na bent jau dabar patirties geros gavai ir kitakart geriau uz konkurenta preke mokesi "ikist" mirksiukas.gif

patirties dave ne tiek tas spektaklis, kaip tu sakai, bet ten sedintis profesionalas. va jis tai tikrai ismano savo darba,, zino kaip issisukti kiekvienoje situacijoje. jis parode klaidas, paaiskino, kaip turi buti daroma teisingai. bet visa tai turetu ateiti su praktika zinoma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 12, 13:09)
patirties dave ne tiek tas spektaklis, kaip tu sakai, bet ten sedintis profesionalas. va jis tai tikrai ismano savo darba,, zino kaip issisukti kiekvienoje situacijoje. jis parode klaidas, paaiskino, kaip turi buti daroma teisingai. bet visa tai turetu ateiti su praktika zinoma.  mirksiukas.gif

Zinoma,sutinku drinks_cheers.gif Viskas ateina su patirtim mirksiukas.gif
Beje,o kodel taikai butent i pardavimus?Ar esi baigus kazka su tuo ar siaip domina ta sritis?Nes as tai pvz ieskodama darbo,pati net nzn ko noriu doh.gif O cia tai svarbiausia-zinot.
Atsakyti
Labas rytas visom:) rytas,nes ne per seniausiai ir atsikeliau...krepsinio neziurejau,bet vos pabudus perskaiciua sms - su pergale:)
dabar uzkasiu biski,nuplausiu kauke nuo plauku ir ruosiuos i miesta,su draugu eisim i koki parka,pasiimsim pleda,ledu ir nieko neveiksim biggrin.gif juk lauke +30.. blink.gif
Atsakyti