QUOTE(Otome @ 2008 08 11, 22:29)
Sveikutes, as pasilaksciau po akropoli, paskui uzbegau pas grupioke i svecius aplankyt, ir stai jau grizau, tikrai oras labai isgrazejo i vakara
Nuo ketvirtadienio as irgi turbut isvaziuosiu savaitgaliui, jei bus geras oras tai keli draugai trauks i pajuri, tai as prisijungsiu, na o jei oras prastesnis bus, tai gal ir liksiu Vilniuj
Tada mielai prisijungciau prie liekanciu
Bet manau kam tinka tai susibegam treciadieni, nes neaisku kiek musu lieka savaitgaliui...
Qwertama, daktara Hausa galesi parsisiust is interneto
Oi as tai mielai krepsini kelciaus ziuret.... bet man po to juk visa diena reikia darbe sedeti zvaliai... Tai as galvoju atsikelti 5.30 ir pati gala paziuret bent jau...
Och bet kaip butu gera jei rodytu vakarais ta krepsini, tada susibegtume visos ir ziuretume smagiai...

Nuo ketvirtadienio as irgi turbut isvaziuosiu savaitgaliui, jei bus geras oras tai keli draugai trauks i pajuri, tai as prisijungsiu, na o jei oras prastesnis bus, tai gal ir liksiu Vilniuj

Bet manau kam tinka tai susibegam treciadieni, nes neaisku kiek musu lieka savaitgaliui...

Qwertama, daktara Hausa galesi parsisiust is interneto

Oi as tai mielai krepsini kelciaus ziuret.... bet man po to juk visa diena reikia darbe sedeti zvaliai... Tai as galvoju atsikelti 5.30 ir pati gala paziuret bent jau...
Och bet kaip butu gera jei rodytu vakarais ta krepsini, tada susibegtume visos ir ziuretume smagiai...

Aš irgi apie tai (krepšinį) svajoju. Šiaip šią savaitę keliuosi 5.30, bet viskas pas mane suplanuota beveik minučių tikslumu

Ką Akropolį gero matei, ko ieškojai?

Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 11, 22:40)
jo jo, tu teisi. as matai irgi kelciaus jei niekur nereiketu eiti, bet rytoj man antrasis pokalbis del darbo. o jis 8.15
tai atsikelsiu 4 ir neisiu jau miegoti speju. oi sunki man rytoj dienele nusimato - turiu 3 darbo pokalbius atlaikyti ir dar vakare draugai atvaziuoja, tai su jais tinkamai pabuti. oi jo joi
bet kad ir kaip bebeutu, speju kelsiuos kokia 5 dviems paskutiniams keliniams ziureti. 

užjaučiu, tikrai sunki dienelė