Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Maserati @ 2008 08 10, 22:38)
Na,papasakokit man,nezinanciai, kaip vykdot klubo veikla? biggrin.gif

ar daznai susimatot? ax.gif
O del krepsinio...kiek emociju siandien buvo,paskutine minute isjungiau tv,nes nepakeliau itampos.Bet viskas gerai,kas gerai baigiasi yahoo.gif

Aš tai užsižiūrėjau į šašlyko gabalą, tai kulminacijos nemačiau, tik visi sėdėję vyrai klykdami pašoko nuo kėdžių lotuliukas.gif
Susitinkam bent kartą per savaitę, einam į kokią kavinukę, bariuką, plepam, gurkšnojam kam kas patinka. Praeitą savaitę aš negalėjau susitikti, vat Qwertama su Otome buvo stalo žaidimų žaist. Sakė labai smagu, jei ryt jos eitų, o aš anksčiau darbą baigčiau, mielai prisijungčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif
Aš tai negalėčiau tokiu svarbiu metu išjungti tv bet tuo metu tao ojoj kas su manim dares doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 23:20)
Laba vakareli  4u.gif
Aš tai negalėčiau tokiu svarbiu metu išjungti tv bet tuo metu tao ojoj kas su manim dares  doh.gif

kai kyla įtampa aš kartais nusisuku ar užsimerkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 10, 22:36)
kai kyla įtampa aš kartais nusisuku ar užsimerkiu biggrin.gif

Aš kartais irgi stengiuos nežiūrėt, bet vistiek girdžiu kas vyksta doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 23:40)
Aš kartais irgi stengiuos nežiūrėt, bet vistiek girdžiu kas vyksta  doh.gif  unsure.gif

aha, ir šalia sėdinčio klausinėju kas buvo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 10, 22:49)
aha, ir šalia sėdinčio klausinėju kas buvo blush2.gif  lotuliukas.gif

Ir pasakojo?
Yra tokių kurių tokioje situacijoje pasakytų reikėjo pačiai žiūrėt... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 11, 00:09)
Ir pasakojo?
Yra tokių kurių tokioje situacijoje pasakytų reikėjo pačiai žiūrėt...  doh.gif  unsure.gif

ir man taip sako, bet paburbu ir viską sužinau
Atsakyti
Labas ryyyytas 4u.gif
Saridon'e fainas tavo naujas avataras, toks rudeniskas... Oi as kaip nenoriu, kad vasara jau baigtusi.... verysad.gif
Sekantis krepsinis rytoj - 4 val ryto lotuliukas.gif Nu negaliu, kas per laikai, ka daryyyyt? Bet rungtynes su Iranu, ne pacios idomiausios... Siaip i darba visada keliuos 6 val, tai gal ryt atsikelsiu 5.30 ir spesiu gala pamatyt??.... g.gif
Jei bus norinciu siandien susitikt kazka paveikti, tai as kazkur nuo 20 val galiu 4u.gif
Oi man siandien kojas rankas skauda po tu baidariu, jauciuosi kaip sulauzyta doh.gif
Bet nesigaliu, noriu daaaar biggrin.gif
Papildyta:
Siaubas kas Gruzijoj dedasi, man taip baisu karas,taip gaila ten gyvenanciu zmoniu.. Kad tik neisipliekstu viskas per daug rimtai, jei prades koks Nato kistis tai gali visai nebe juokas pradet darytis.....
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 10, 23:16)
Aš tai užsižiūrėjau į šašlyko gabalą, tai kulminacijos nemačiau, tik visi sėdėję vyrai klykdami pašoko nuo kėdžių lotuliukas.gif
Susitinkam bent kartą per savaitę, einam į kokią kavinukę, bariuką, plepam, gurkšnojam kam kas patinka. Praeitą savaitę aš negalėjau susitikti, vat Qwertama su Otome buvo stalo žaidimų žaist. Sakė labai smagu, jei ryt jos eitų, o aš anksčiau darbą baigčiau, mielai prisijungčiau  mirksiukas.gif

mmm:) na,reiks sekti tema,ir jei ka,tai as mielai prisijungciau drinks_cheers.gif
gal zinot,kame beda,jei gyvatukas vonioj nebesyla nuo vakar,o kai karsta vandeni atsuku,tai bega drungnas,ir reikia gerokai ilgai ji leisti,kol karstas pradeda begti? g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 11, 12:20)
mmm:) na,reiks sekti tema,ir jei ka,tai as mielai prisijungciau drinks_cheers.gif
gal zinot,kame beda,jei gyvatukas vonioj nebesyla nuo vakar,o kai karsta vandeni atsuku,tai bega drungnas,ir reikia gerokai ilgai ji leisti,kol karstas pradeda begti? g.gif ?

As tavo vietoje skambinciau namo komendantui smile.gif Jis visazinis biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos gyvos naujoje temoje thumbup.gif

Tik vakar per pietus gryzau is Klaipedos, ir vaziavau butent tuo metu, kai VISA Lietuva krepsini ziurejo, o mums traukiny, net radijos negalejo ijungti, ot smagu busu tada dardeti 5val ax.gif
Kad Jus zinotumete, kaip fainai praleidau savaitgali pajuryje, nors miegojom tik 4val, bet ispudziu, geru emociju.... Ech... tongue.gif

Ziuriu ir Jus ne ka blogiau savaitgali praleidot, smagu... smile.gif O ir nauju nariu atsirado, irgi faina.... Vis gi, kuo daugiau tuo smagiau bigsmile.gif

Kooooks oras doh.gif Atsikeliu, kambary tamsu, galvojau, kad dar labai anksti, apsiverciu ant kito sono ir toliau megausjuos miegu... Po kurio laiko vel pramerkiu akis, vel tamu... Pasiziuriu i laikrodi.... 13.34 doh.gif Vat ka tas oras daro.... Taip galima ir visa diena pramiegoti biggrin.gif

Siltos dienos, nes man tai saltoka namie, o as einu rytines kavos gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 11, 14:42)
As tavo vietoje skambinciau namo komendantui smile.gif Jis visazinis  biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos gyvos naujoje temoje  thumbup.gif

Tik vakar per pietus gryzau is Klaipedos, ir vaziavau butent tuo metu, kai VISA Lietuva krepsini ziurejo, o mums traukiny, net radijos negalejo ijungti, ot smagu busu tada dardeti 5val  ax.gif 
Kad Jus zinotumete, kaip fainai praleidau savaitgali pajuryje, nors miegojom tik 4val, bet ispudziu, geru emociju.... Ech...  tongue.gif

Ziuriu ir Jus ne ka blogiau savaitgali praleidot, smagu... smile.gif O ir nauju nariu atsirado, irgi faina.... Vis gi, kuo daugiau tuo smagiau  bigsmile.gif
Kooooks oras  doh.gif  Atsikeliu, kambary tamsu, galvojau, kad dar labai anksti, apsiverciu ant kito sono ir toliau megausjuos miegu... Po kurio laiko vel pramerkiu akis, vel tamu... Pasiziuriu i laikrodi.... 13.34  doh.gif  Vat ka tas oras daro.... Taip galima ir visa diena pramiegoti  biggrin.gif

Siltos dienos, nes man tai saltoka namie, o as einu rytines kavos gerti  smile.gif

nelijo klaipedoj?as 19 d.vaziuosiu ten namooo...tai idomu kas per oras bus,nes dar vistik prie juros pasiritineti noretusi biggrin.gif
o manau iki rytojaus nieks nepasikeis man vonioj,nes as cia kambari nuomoju,tai seimininkui sms parasiau,kad kuo greiciau viska sutvarkytu,bet siandien jam budejimas darbe,tai tik ryt ryte prades viskas sprestis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 11, 14:50)
nelijo klaipedoj?as 19 d.vaziuosiu ten namooo...tai idomu kas per oras bus,nes dar vistik prie juros pasiritineti noretusi biggrin.gif
o manau iki rytojaus nieks nepasikeis man vonioj,nes as cia kambari nuomoju,tai seimininkui sms parasiau,kad kuo greiciau viska sutvarkytu,bet siandien jam budejimas darbe,tai tik ryt ryte prades viskas sprestis rolleyes.gif

Is tikruju labai keista, kad si savaitgali nebuvo lietaus, nors buvo planuojamas smile.gif Oras - pasaka thumbup.gif
Atsakyti