Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 11, 20:48)
nors nuomuose nebuvau,bet isivaizdavau,kad pustu nera nuomuotis  lotuliukas.gif  juk turbut vienetai besideda  blush2.gif

bijau kad klysti.... tikrai daug pūstų mieste matau... blink.gif

QUOTE(drieze)
man kilo toks kvailas klausimas blush2.gif o ar galima issinuomoti tokias tiesias, ne pustas sukneles? kodel man atrodo, kad nuomos punktuose tik su gorsetais arba pustos?

aišku kad būna smile.gif

pvz čia yra nemažai http://www.pronuptia.lt/sukneles/
čia ir pronuptia ir agnes lenkiškos - pigesnės bet irgi nieko. Tai pirmos tos lenkiškos o toliau prancūziškos. Pati iš šito salono pirkau, tai mačiau ką turi smile.gif

čia irgi esu normalių mačius, vilniuj kažkur salonas yra....
http://www.cymbeline.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 rugpjūčio 2008 - 21:06
QUOTE(Indrosele @ 2008 08 11, 22:01)
yra visokiu stiliu mirksiukas.gif  bent kiek as maciau...

na pustas nuomojasi ne vienetai, o sakyciau panasiau butu jei sakytum dauguma  lotuliukas.gif  nes beveik kas savaitgali tenka pabuvot prie rotuses, tai tikrai esu nustebus, kiek daug renkasi butent pustas  4u.gif

savo nuomuone susidariau is sio forumo blush2.gif nestoviu prie rotuses ,tai nezinau,ka labiau nuotakos renkasi.bet sitam skyreli pustu nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 11, 21:20)
savo nuomuone susidariau is sio forumo  blush2.gif  nestoviu prie rotuses ,tai nezinau,ka labiau nuotakos renkasi.bet sitam skyreli pustu nesimato  g.gif

mes čia varom skoningesnių suknelių propagandą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 rugpjūčio 2008 - 21:25
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 11, 23:24)
mes čia varom skoningesnių suknelių propagandą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man paciai siauros labaiu patinka,
bet yra ir pustu skoningu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 11, 22:24)

o pustos neskoningos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 11, 21:20)
savo nuomuone susidariau is sio forumo  blush2.gif  nestoviu prie rotuses ,tai nezinau,ka labiau nuotakos renkasi.bet sitam skyreli pustu nesimato  g.gif

Na mano beveik pusta, tokia A formos mirksiukas.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 11, 21:24)

Na negalima sakyt, kad pustos, tai jau neskoningos. Yra ir pustu ir nepustu skoningu ir neskoningu. Kam kokios labiau prie sirdies, tas tokias ir renkasi...
Atsakyti
nu ir maniau kad nesuprasit. Nesvarbu, nekreipkit dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 rugpjūčio 2008 - 21:38
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 11, 21:38)

o ko cia galima nesuprasti? o sunku suprasti, kad skoniai skiriasi? ar tu cia visai ne apie tai turejai galvoj?
Atsakyti
Pustos ar siauros, manau svarbiausia yra isvengti kičo ir neatrodyti kaip kaledine eglute ar mergele pabegusi is raudonuju zibintu gatves
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 11, 22:38)

nekreipsim mirksiukas.gif o siaip is nepustu ,tai turbut pronovias butu man graziausios g.gif o tos kaip maisai - a'la papludimio tai man nelabai schmoll.gif ir ne prie sirdies kabareto sukneles.bet netgi manau is kiekvieno stiliaus sukneliu galima rasti tikrai be galo graziu ,kurias mielai deciausi,todel vienareiksmiskai teigtti pustos ar trumpos neskoningos,per daug drasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 08 11, 21:44)
o ko cia galima nesuprasti? o sunku suprasti, kad skoniai skiriasi? ar tu cia visai ne apie tai turejai galvoj?

norėjau parašyti kad mes tik gražias sukneles dedam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 11 rugpjūčio 2008 - 22:03
reiks pasakyt gabbanai,kad nekurtu neskoningu sukneliu biggrin.gif
Atsakyti