Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele

Dar keletas ax.gif
Atsakyti
Mano vestuves kitu metu pavasari ir bandau daryti baroko stiliumi wub.gif . Jau turiu suknele ir idedu jusu teismui. Su ja jauciausi tikra princese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluze* @ 2008 08 11, 16:51)
Mano vestuves kitu metu pavasari ir bandau daryti baroko stiliumi  wub.gif . Jau turiu suknele ir idedu jusu teismui. Su ja jauciausi tikra princese  blush2.gif

tai jau tikrai..princese wub.gif kaip as norejau tais baroko laikais gyventi wub.gif lotuliukas.gif

ir dar suknyte idedu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 11 rugpjūčio 2008 - 15:22
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 09, 23:05)

grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Egluze* @ 2008 08 11, 16:51)
Mano vestuves kitu metu pavasari ir bandau daryti baroko stiliumi  wub.gif . Jau turiu suknele ir idedu jusu teismui. Su ja jauciausi tikra princese  blush2.gif

na prince busi tikrai ir karietu reiktu blush2.gif su baltais arkliais mmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 08 11, 16:00)
Dar keletas  ax.gif

is raylia kolecijoj wub.gif labai grazi antra rolleyes.gif
Atsakyti
man pirma labai grazi, ypac nugara tik gal noreciau modelio labiau isryskinancio figura
o ta antroji labai grazi, bet noreciau puosnesnes, si gal per kukli, nebent persirengti po 12val (bet dvi suknes per brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 08 11, 14:00)
Dar keletas  ax.gif

pirmoji tiesiog pasakiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 08 11, 14:52)
grazu wub.gif
Papildyta:

na prince busi tikrai ir karietu reiktu  blush2.gif  su baltais arkliais mmmmmm wub.gif

As irgi noreciau karietos, bet su ja nelabai toli tenuvaziuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 11, 19:51)
man pirma labai grazi, ypac nugara tik gal noreciau modelio labiau isryskinancio figura
o ta antroji labai grazi, bet noreciau puosnesnes, si gal per kukli, nebent persirengti po 12val  (bet dvi suknes per brangu doh.gif

tikrai, kad nugara labai grazi wub.gif
Atsakyti
man kilo toks kvailas klausimas blush2.gif o ar galima issinuomoti tokias tiesias, ne pustas sukneles? kodel man atrodo, kad nuomos punktuose tik su gorsetais arba pustos?
Atsakyti
QUOTE(Egluze* @ 2008 08 11, 21:07)
As irgi noreciau karietos, bet su ja nelabai toli tenuvaziuosi  rolleyes.gif

kaip fainai temines vestuves drinks_cheers.gif pas mane siaip irgi labai pusta suknele thumbup.gif o visa vakara ketini su ja prabuti?nepavargsi? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(drieze @ 2008 08 11, 21:20)
man kilo toks kvailas klausimas blush2.gif  o ar galima issinuomoti tokias tiesias, ne pustas sukneles? kodel man atrodo, kad nuomos punktuose tik su gorsetais arba pustos?

nors nuomuose nebuvau,bet isivaizdavau,kad pustu nera nuomuotis lotuliukas.gif juk turbut vienetai besideda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 11, 20:20)
man kilo toks kvailas klausimas blush2.gif  o ar galima issinuomoti tokias tiesias, ne pustas sukneles? kodel man atrodo, kad nuomos punktuose tik su gorsetais arba pustos?

yra visokiu stiliu mirksiukas.gif bent kiek as maciau...
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 11, 20:48)

nors nuomuose nebuvau,bet isivaizdavau,kad pustu nera nuomuotis  lotuliukas.gif  juk turbut vienetai besideda  blush2.gif

na pustas nuomojasi ne vienetai, o sakyciau panasiau butu jei sakytum dauguma lotuliukas.gif nes beveik kas savaitgali tenka pabuvot prie rotuses, tai tikrai esu nustebus, kiek daug renkasi butent pustas 4u.gif
Atsakyti