Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

matyt būsiu iš tų drąsiųjų biggrin.gif nes nuvažiavau gimdyt nesusitarus 4u.gif ir ką... papuoliau pas patį skyriaus vedėją, akušerės vardas buvo Laima, pavardės aišku neatsimenu blush2.gif gimdymas baigėsi cezariu, esu dėkinga, kad nekankino ir iškart operavo, nes vaikutis buvo skersas unsure.gif niekam nieko nemokėjau, aptarnavimas thumbup.gif taip, kad pinigai nieko nenulemia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 09 19, 10:07)
matyt būsiu iš tų drąsiųjų biggrin.gif nes nuvažiavau gimdyt nesusitarus 4u.gif ir ką...  papuoliau pas patį skyriaus vedėją, akušerės vardas buvo Laima, pavardės aišku neatsimenu blush2.gif gimdymas baigėsi cezariu, esu dėkinga, kad nekankino ir iškart operavo, nes vaikutis buvo skersas unsure.gif niekam nieko nemokėjau, aptarnavimas thumbup.gif taip, kad pinigai nieko nenulemia 4u.gif

aš ir būsų iš tų kurių ir nesitars cool.gif ......pas mane daba guli skersas doh.gif o kaip bus iki kol važiuosiu tada matysiu, gal pasitaisys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 19 rugsėjo 2008 - 11:29
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 19, 12:28)
aš ir būsų iš tų kurių ir nesitars cool.gif ......pas mane daba guli skersas doh.gif o kaip bus iki kol važiuosiu tada matysiu, gal pasitaisys....

As pirma gimdziau irgi nieko nesitarusi, dare extra cpo. Tai prieziura buvau labai patenkita, gydytoja, akuserem, niekam nieko nedaviau, tik saldainiu dezute isvaziuojant ax.gif O sy karta nezinau kaip bus. Kazkaip bijau, nes sako gydytoja, vaziuok, apsitark, pas ka noresi opreuotis. Tai nezinau kaip tas daroma, kai vaziuoji nesitarusi planiniam cpo. Nes duoti pinigeliu siuo metu nelabai yra is ko, o norisi, kad viskas praeitu sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 19, 12:28)

Patikėk, jei ir susitartum, tai nereiškia, kad vaikas apsivers žemyn galva biggrin.gif O ir pagimdyt - gydytojas už tave to nepadarys..
Pagaliau, iš kur žinot, kad pasirinkai geriausią gydytoją? g.gif Taigi, kaip sakė ezra, aš buvau "drąsi" ir abu kartus gimdžiau nesitarusi smile.gif Tačiau, tai tik mano nuomonė, kurios neperšu kitoms.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 09 19, 13:04)
Patikėk, jei ir susitartum, tai nereiškia, kad vaikas apsivers žemyn galva  biggrin.gif O ir pagimdyt - gydytojas už tave to nepadarys..
Pagaliau, iš kur žinot, kad pasirinkai geriausią gydytoją?  g.gif Taigi, kaip sakė ezra, aš buvau "drąsi" ir abu kartus gimdžiau nesitarusi smile.gif Tačiau, tai tik mano nuomonė, kurios neperšu kitoms..  4u.gif

Aš su pirmu ir nesitariau, nuvažiavau vidury naktis ir pati pagimdžiau.....tad ir dabar nebus jokio tarimosi....
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 09 18, 20:53)
Sveika ezra,
Sakyk, tu cia daug viska zinai ax.gif , kaip su tuo planiniu cpo  Man jau gydytoja 100% pasake, kad po menesio bus planinis cpo, duos siuntima. Tai dabar kaip yra, as atvaziuoju su siuntimu ir tariuosi priimamajame, kad noriu, jog operuotu tas ir tas, ar renkuosi is tu, kurie tuomet dirba  g.gif Del anestaziologo tai manau teks duoti i kisene, o del tu gydytoju, tai tokios sumos tikrai nesiruosiu moketi, brangu, juolab, kad tikrai jie uzdirba neblogai. Tai kiek duoti, kad nepasijuoktum ir pan. Jei kas dar turit panasios patirties parasykit  4u.gif

Reiškia jau per dažnai čia rašau. biggrin.gif
Nepasirinksi pas ką daryti CPO, jei nesusitarsi iš anksto. Bet susitarus iš anksto, reiks mokėti. O nesusitarus darys tas, kam tuo metu priklausys.

QUOTE(melynajura @ 2008 09 19, 13:04)
As pirma gimdziau irgi nieko nesitarusi, dare extra cpo. Tai prieziura buvau labai patenkita, gydytoja, akuserem, niekam nieko nedaviau, tik saldainiu dezute isvaziuojant  ax.gif  O sy karta nezinau kaip bus. Kazkaip bijau, nes sako gydytoja, vaziuok, apsitark, pas ka noresi opreuotis. Tai nezinau kaip tas daroma, kai vaziuoji nesitarusi planiniam cpo. Nes duoti pinigeliu siuo metu nelabai yra is ko, o norisi, kad viskas praeitu sklandziai.

Tai ir važiuok nesitarus, viskas bus gerai. 4u.gif

QUOTE(Maliku @ 2008 09 19, 13:04)
Patikėk, jei ir susitartum, tai nereiškia, kad vaikas apsivers žemyn galva  biggrin.gif O ir pagimdyt - gydytojas už tave to nepadarys..

Pagimdys, pagimdys, negi nežinai, kad taip galima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 19, 16:36)

Tikrai??? Be reikalo nesitariau.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 17, 10:56)

aciukas Pacanke,
neblogos kaineles doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(ezra @ 2008 09 17, 19:58)
Kiek gali, tiek mokėk. Tik neperspausk.

permoket nesinori blush2.gif o kaip atrasti ta aukso viduriuka, tai cia klausimas.. g.gif

QUOTE(Lurdesita @ 2008 09 19, 09:07)
matyt būsiu iš tų drąsiųjų biggrin.gif nes nuvažiavau gimdyt nesusitarus 4u.gif ir ką...  papuoliau pas patį skyriaus vedėją, akušerės vardas buvo Laima, pavardės aišku neatsimenu blush2.gif gimdymas baigėsi cezariu, esu dėkinga, kad nekankino ir iškart operavo, nes vaikutis buvo skersas unsure.gif niekam nieko nemokėjau, aptarnavimas thumbup.gif taip, kad pinigai nieko nenulemia 4u.gif

labiausiai dziaugiuos uz tokius zmones, kuriems taip pavyksta, kurie nepergyvena, nestresuoja, atsiduoda likimo valiai ir viskas baigias kuo puikiausiai thumbup.gif
bet siais laikais kas liecia medicina, musu gydytojai taip ir ziuri i kisene kada idesi, nuo senu laiku aisku taip jau buvo ir bus, kazin ar ateity kas nors pasikeis. Poziuris jau musu taip suformuotas, kad gydytojui privaloma atsidekoti, nieko cia nepakeisi, anksciau kiausiniais ir mesom atsidekodavo, dabar pinigais ar vertingesnemis dovanomis. O pinigai is ties nieko nenulemia, tik pacientui lengviau ant dusios pasidaro, kai zino, kad "dave i kisene".
uzburtas ratas vienu zodziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maliku @ 2008 09 19, 15:43)
Tikrai??? Be reikalo nesitariau....  g.gif  biggrin.gif

ale tikrai jei tik taip butu imanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 09 19, 16:43)
Tikrai??? Be reikalo nesitariau....  g.gif  biggrin.gif

Vat ir aš sakau, kad be reikalo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 19, 16:36)
Reiškia jau per dažnai čia rašau. biggrin.gif
Nepasirinksi pas ką daryti CPO, jei nesusitarsi iš anksto. Bet susitarus iš anksto, reiks mokėti. O nesusitarus darys tas, kam tuo metu priklausys.
Tai ir važiuok nesitarus, viskas bus gerai. 4u.gif

Nu nu per daznai lotuliukas.gif O kaip zinoti kas toje pamainoje budi g.gif susizinai kam kokia pamaina ir sau rami vaziuoji i ligonine lotuliukas.gif bet is kur gauti ta budejimo grafika schmoll.gif Ziuresim kaip cia bus. As optimiste biggrin.gif tikiuosi geriausio ir manau, kad be davimu turetu taip paciai priziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 09 20, 10:20)
Nu nu per daznai  lotuliukas.gif O kaip zinoti kas toje pamainoje budi  g.gif susizinai kam kokia pamaina ir sau rami vaziuoji i ligonine lotuliukas.gif  bet is kur gauti ta budejimo grafika  schmoll.gif  Ziuresim kaip cia bus. As optimiste  biggrin.gif tikiuosi geriausio ir manau, kad be davimu turetu  taip paciai priziureti  lotuliukas.gif

Tai aišku, kad važiuok rami, viskas bus gerai. Ir tikrai be davimo prižiūrės lygiai taip pat.
Dar kartą pasikartosiu, aš daviau ne dėl geresnės priežiūros, o dėl to, kad konkretus žmogus mane operuotų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 20, 18:14)
Tai aišku, kad važiuok rami, viskas bus gerai. Ir tikrai be davimo prižiūrės lygiai taip pat.
Dar kartą pasikartosiu, aš daviau ne dėl geresnės priežiūros, o dėl to, kad konkretus žmogus mane operuotų.

Butinai parasyisu kaip man seksis, gal kam pravers ta mano patirtis. O dabar belieka tik laukti, kol ateis tas laikas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynajura: 21 rugsėjo 2008 - 09:57