Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

Sveikos.O as ruosiuos i KGN vaziuot gimdyt is kito rajono.Kazin ar reiketu is anksto atvaziuot ir viska apsiziuret, ar kai jau bus laikas ir atvaziuosiu.Tartis is anksto nesiruosiu nei su vienu daktaru.Pirmaji pagimdziau KGN nesitarus, tik kai jau prasidejo gimdymas davem gimdyma priimsianciai akuserei pinigeliu. Nebezinau, kaip cia geriau besielgti???? unsure.gif Patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugė @ 2008 09 21, 13:22)
Sveikos.O as ruosiuos i KGN vaziuot gimdyt is kito rajono.Kazin ar reiketu is anksto atvaziuot ir viska apsiziuret, ar kai jau bus laikas ir atvaziuosiu.Tartis is anksto nesiruosiu nei su vienu daktaru.Pirmaji pagimdziau KGN nesitarus, tik kai jau prasidejo gimdymas davem gimdyma priimsianciai akuserei pinigeliu. Nebezinau, kaip cia geriau besielgti???? unsure.gif  Patarkit blush2.gif

Nelabai supratau, kam tu nori važiuot apsižiūrėt?
Atsakyti
Na siaip sakau, gal is anksto atvaziuot apsiziuret, nes visa nestuma tai savo poliklinikoj pas gine vaiksciojau.
Atsakyti
QUOTE(Drugė @ 2008 09 21, 13:31)
Na siaip sakau, gal is anksto atvaziuot apsiziuret, nes visa nestuma tai savo poliklinikoj pas gine vaiksciojau.

Tikrai nereikia, jei nesiruoši su niekuo artis. Kai bus laikas, tada ir atvažiuosi. 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O as esu is tu kurios susimokejo uz gimdyma. Ir nesigailiu nei vieno cento. Tikrai tikrai buvo verta. Buvau super priziureta. Uz vaikuti gauna mamytes pinigeliu, tai kodel ju nepaskyrus ju gimimui. Kai gydyt. ir akusere stovi salia taves per visa gimdyma, o nebegioja, gali visko pasiklausti kas tuo metu tau idmu ir sutavimi elgias labiai maloniai tada tikrai pasijunti rami ir visa demesi sutelki ties vienu dalyku, vaiko atejimu. Pagimdziau tikrai dideli vaika, o iplesimo nei vieno. Manau, kad tai taip pat leme gydyt. profisionalumas. Daug daug geru zodziu galeciau parasyti.
Kikvienas turi pasirinkimo laisve. As pasirinkau...

Beja pogimdyviniu skyriumi taip apt likau labai patenkinta. Visos sesutes labai paslaugios,malonios.
Atsakyti
Aš irgi sūnelį gimdžiau susitarusi su gydytoja. Ir labai džiaugiuosi, nes ta dieną gimdė 18 moterų g.gif . Jau naktį visos gimdyklos buvo pilnos, tad nei akušerės, nei budinti gydytoja fiziškai nubūtų spėjusios suteikti tokios priežiūros, kokią gavau esant gydytojai šalia. Sutinku, kad galima pagimdyti ir be tarimosi.
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau susitarusi ir tuo labai patenkinta, nesigailiu nė trupučio.Sutaupiau daug savo nervų, nes nereikėjo sukti galvos, kas operuos, kada operuos, kaip viskas vyks. Man taip buvo ramiau, nereikėjo blaškytis. Tartis ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas, o pagimdo juk visos ir susitarusios ir ne.Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
as irgi esu is kito rajono, bet zadu gimdyti klaipedoje ir noreciau isanksto susitart kas mane priziures, gal ka rekomenduotumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 23, 19:40)
as irgi esu is kito rajono, bet zadu gimdyti klaipedoje ir noreciau isanksto susitart kas mane priziures, gal ka rekomenduotumet? ax.gif

Aš pati gimdžiau nesitarusi, tai dėl priežiūros negaliu nieko komentuot. Tačiau iš KGN man vieni geresnių atrodo:
Karpavičiutė Teresė (l.daug metų buvo gimdymo sk. vedėja) - ji nėra saldžialiežuvė ir neburkuoja (net už pinigus), ji griežta, tačiau kiek teko susidurt su ja, tai savo darbą išmano;
Rauba Vytautas (Nėštumo patologijos sk. vedėjas) - neburkuoja, bet malonus ir kompetentingas gyd.;
Mačiulionytė Vaiva - maloni, rami, kaip spec. nežinau, bet visos labai ją giria;
Rovas Linas - keistokas (bent man taip pasirodė g.gif ), bet spec. geras.

Jei reikėtų man rinktis, rinkčiausi kurį nors iš pirmų 2 mirksiukas.gif
Niekada nesirinkčiau gyd. Locaitienės. schmoll.gif Vulgari ir grubi.

Čia mano asmeninė nuomonė, prašau nebarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 23, 20:40)

Mačiulionytė ir tik ji thumbup.gif Su Riauba buvau patologiniame susidūrusi, tai patyliu doh.gif O Karpavičiūtė palatoje pasivaideno po gimdymo, tai griežtumas jos - neišpasakytas.. Bet kitom to reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 09 23, 22:13)
Su Riauba buvau patologiniame susidūrusi, tai patyliu doh.gif 

O kas nutiko? g.gif
Atsakyti