Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 10 01, 19:43)
biski sunku skaityti nes klaidu kas ketvirtam zodyje.

Na, tamsta irgi klaidų darote. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

kas cia per spamas? Nera taip jau daug klaidu tame poste, o ir pati padarete viena lotuliukas.gif

QUOTE(miegale23 @ 2008 10 01, 20:27)
kiek rubeliu leliukui vezetes? ar i gimdykla reikia tik pampersa, kepuryte ir kojnytes, ar ir kitu rubeliu pasiimti?

I pacia gimdykla tik tiek tereikia, nes ten suvynios i adijaliuka vaika mirksiukas.gif Kojinytes vilnonines geriau. O siaip paskui artimieji gali viska atvezti, as asmeniskai per mazai rubeliu buvau paemus dukriukui (kokius 2 sliauztus ir 2 apatinius marskinukus), nesitikejau, kad tiek pro sali vis prasiusios doh.gif
Atsakyti

Ane, bene būsi tamsta mokytoja ir daba mes lietuvių pamokoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 10 01, 14:52)
Mergaitės, gal kuri žinot apie ginekologę Radziminskienę? Ar atidi gydytoja>Gal kam gimdymą prižiūrėjo 4u.gif

Mano drauge pas ja lankesi nestumo metu ambulatorijoj ir pasiseke jai, kad ji kaip tik budejo ta diena gimdykloje, tai padejo jai pagimdyti. Sake, kad labai gera ir patenkinta sia gydytoja smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsaktmus.

O tos vienvietės nemokamos tai jaučiu senoviškos ir tualeto nėra, ar ne? Bent kriauklė yra?
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2008 10 02, 13:46)

O tos vienvietės nemokamos tai jaučiu senoviškos ir tualeto nėra, ar ne? Bent kriauklė yra?

Kad senoviskos, tai tikrai smile.gif Po gimdyklos galima toki lengva soka gauti mirksiukas.gif Kriaukle yra, tik pas mane palatoje neuzsisukdavo kranas, tai nuolat erzinanciai lasejo. Taip pat kazkodel nera siuksliu deziu, na bet gal cia kokiais sanitariniais sumetimais, nezinau. Lova isguleta ir pakankamai siaura. Bent jau man ji pasirode siaura, nes miegojom su mazyliu abu kartu. Kai gimdziau (liepos pradzioje), buvo moteru, kurios gulejo po dvi palatoje, nors kaip cia visos raso yra tik vienvietes palatos. Tuo metu buvo ypac daug gimdyviu, nemazai ju paleisdavo jau po paros namo.
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2008 10 02, 13:46)

Tuoleto tikrai nera,kriaukle yra...O kas mane uzkniso palatoje,tai auksta lova....As kai ne is aukstuju,tai man vos ne keturiom lipti reikedavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 14:54)
Kad senoviskos, tai tikrai smile.gif Po gimdyklos galima toki lengva soka gauti mirksiukas.gif  Kriaukle yra, tik pas mane palatoje neuzsisukdavo kranas, tai nuolat erzinanciai lasejo. Taip pat kazkodel nera siuksliu deziu, na bet gal cia kokiais sanitariniais sumetimais, nezinau. Lova isguleta ir pakankamai siaura. Bent jau man ji pasirode siaura, nes miegojom su mazyliu abu kartu. Kai gimdziau (liepos pradzioje), buvo moteru, kurios gulejo po dvi palatoje, nors kaip cia visos raso yra tik vienvietes palatos. Tuo metu buvo ypac daug gimdyviu, nemazai ju paleisdavo jau po paros namo.

Butent sanitariniais sumetimais ne vienuose gimdymo namuose palatoje siuksliadeziu nerasit mirksiukas.gif Nes jei prades kokie maisto produktai ar pampersai karstyje irti, nieko gero nebus mirksiukas.gif
Nezinau, man enpasirode tos nemokamos palatos tokios baisios rolleyes.gif Gal del to, kad esu macius tikrai baisesniu ligoniniu g.gif Man jau didelis pliusas, kad palatos vienvietes.
Atsakyti
QUOTE(*LiLu* @ 2008 10 02, 19:26)
Butent sanitariniais sumetimais ne vienuose gimdymo namuose palatoje siuksliadeziu nerasit  mirksiukas.gif Nes jei prades kokie maisto produktai ar pampersai karstyje irti, nieko gero nebus  mirksiukas.gif
Nezinau, man enpasirode tos nemokamos palatos tokios baisios  rolleyes.gif Gal del to, kad esu macius tikrai baisesniu ligoniniu  g.gif Man jau didelis pliusas, kad palatos vienvietes.

Kadangi as dvi paras del itin aukstos temperaturos nesikeliau is lovos ir nunest siuksliu i higienos kambari (tik ten radau siuksledezes) neturejau jegu, tai viska mesdavau i maiseli, kuri isnesdavo aplankyti atejes vyras. Nemanau, kad siuksliu deze butu buvusi blogesne alternatyva tam maiseliui. Bet tai tik mano asmeninis patyrimas, galbut visoms kitoms parankiau ismesti siuksles kitoje patalpoje.
Atsakyti
QUOTE(*LiLu* @ 2008 10 02, 19:26)
Nezinau, man enpasirode tos nemokamos palatos tokios baisios  rolleyes.gif Gal del to, kad esu macius tikrai baisesniu ligoniniu  g.gif Man jau didelis pliusas, kad palatos vienvietes.

drinks_cheers.gif
Aš taip pat manau, kad tos palatos normalios. Žinoma, remontas darytas ne "vakar", tačiau švaru ir tvarkinga, pagaliau, juk ne kelis mėnesius ten būti reikia. O negi visos namuose kas pusmetį remontus darosi? O gal kaip tik, jei neturi komforto namuose, tai reikalauji jo kitur, taip neva atrodydama labai turtinga ir svarbi?.. g.gif
Man ligoninėje ir palatos normalios, ir maistas normalus, ir personalas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 10 02, 08:34)
Ane, bene būsi tamsta mokytoja ir daba mes lietuvių pamokoje unsure.gif

Lietuvių kalba čia nieko dėta. Tame poste tiesiog kas ketvirtame žodyje raidės vietomis sukeitaliotos taip, kad net sunku suprasti kas tai per žodis. Parašiau tam,kad žmones rašydami persiskaitytu ka paraše. Gerbkime tuos kurie skaito.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 10 02, 21:00)
Lietuvių kalba čia nieko dėta. Tame poste tiesiog kas ketvirtame žodyje raidės vietomis sukeitaliotos taip, kad net sunku suprasti kas tai per žodis. Parašiau tam,kad žmones rašydami persiskaitytu ka paraše. Gerbkime tuos kurie skaito.

Kažkodėl kiti skaitantys suprato..o jūs ne...tai gal jūs gerbkite kitus kurie rašo...
Atsakyti