Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 19:33)
Kadangi as dvi paras del itin aukstos temperaturos nesikeliau is lovos ir nunest siuksliu i higienos kambari (tik ten radau siuksledezes) neturejau jegu, tai viska mesdavau i maiseli, kuri isnesdavo aplankyti atejes vyras. Nemanau, kad siuksliu deze butu buvusi blogesne alternatyva tam maiseliui. Bet tai tik mano asmeninis patyrimas, galbut visoms kitoms parankiau ismesti siuksles kitoje patalpoje.

Aisku, kad niekam nepatogu, bet tokie jau reikalavimai, ka padarysi doh.gif

QUOTE(Pacankė @ 2008 10 02, 21:12)
Kažkodėl kiti skaitantys suprato..o jūs ne...tai gal jūs gerbkite kitus kurie rašo...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 10 02, 20:30)
drinks_cheers.gif
Aš taip pat manau, kad tos palatos normalios. Žinoma, remontas darytas ne "vakar", tačiau švaru ir tvarkinga, pagaliau, juk ne kelis mėnesius ten būti reikia. O negi visos namuose kas pusmetį remontus darosi? O gal kaip tik, jei neturi komforto namuose, tai reikalauji jo kitur, taip neva atrodydama labai turtinga ir svarbi?..  g.gif
Man ligoninėje ir palatos normalios, ir maistas normalus, ir personalas geras  smile.gif

Tikrai nenoriu atrodyti nei turtinga, nei svarbi mirksiukas.gif nuolat varvantis kranas, isluzusios spinteles durys ir idubusi nuo gulejimu lova (is kurios man leisgyvei islipti - zygdarbis) - tai tikrai ne komforto reikalavimas. Nors, gal ir jusu tiesa, kai kas gal ir tai jau ivardintu kaip komforta...
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 10 02, 07:34)
Ane, bene būsi tamsta mokytoja ir daba mes lietuvių pamokoje unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pacankė @ 2008 10 02, 20:12)
Kažkodėl kiti skaitantys suprato..o jūs ne...tai gal jūs gerbkite kitus kurie rašo...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2008 10 01, 19:27)
kiek rubeliu leliukui vezetes? ar i gimdykla reikia tik pampersa, kepuryte ir kojnytes, ar ir kitu rubeliu pasiimti?

Pampersa geriau ne viena imti-daugiau smile.gif
O rubeliu as iskart daugiau pasiemiau,jeigu kartais pakeisti reiketu (juk ir tokiem maziukam avariju atsitinka rolleyes.gif ).
Po gimdymo paprasys pamperso,kepuryte ir vilnoines kojinytes. Siaip pradzioj jie patys savo marskinukus apmauna ir suvysto,paskui savo rubelius gali uzdeti sekancia para.
QUOTE(*LiLu* @ 2008 10 02, 18:26)
Butent sanitariniais sumetimais ne vienuose gimdymo namuose palatoje siuksliadeziu nerasit  mirksiukas.gif Nes jei prades kokie maisto produktai ar pampersai karstyje irti, nieko gero nebus  mirksiukas.gif
Nezinau, man enpasirode tos nemokamos palatos tokios baisios  rolleyes.gif Gal del to, kad esu macius tikrai baisesniu ligoniniu  g.gif Man jau didelis pliusas, kad palatos vienvietes.

Na pas mane palatoj tai siuksline buvo unsure.gif Bet ja tustindavo kasryta.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 10 06, 21:55)

Na pas mane palatoj tai siuksline buvo  unsure.gif Bet ja tustindavo kasryta.

Bet turbūt nepaskaitei, kad ten parašyta "Nešvarūs skalbiniai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 10 06, 21:15)

Nesigilinau, tiesa sakant biggrin.gif O ir sesutes nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 10 06, 21:55)
Pampersa  geriau ne viena imti-daugiau smile.gif

Tai cia klause, kiek i pacia gimdykla imti pampersiuku smile.gif

QUOTE(Maliku @ 2008 10 06, 22:15)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tikrai dabar nereikia savo rubeliu vaikiukui i gimdykla? Nes pries 2 metus tai dukryte iskart aprenge mano drabuzeliais, o ne valdiskais g.gif
Atsakyti
QUOTE(liavamba @ 2008 10 08, 17:38)
O tikrai dabar nereikia savo rubeliu vaikiukui i gimdykla? Nes pries 2 metus tai dukryte iskart aprenge mano drabuzeliais, o ne valdiskais  g.gif

Aš gimdžiau prieš 5 metus ir šiemet. Pirmąjį sykį nereikėjo ne tik, kad rubelių, bet neprašė nei pamperso, nei kojinyčių, nei kepurės. Suvystė į valdiškus vystyklus ir suvyniojo į stora "adijaliuką", o perrengiau Pogimdyminiam sk. Antrą sykį gimdant paprašė kepurytės, kojinyčių vilnonių ir pamperso, o paskui vėl suvystė į valdiškus vystyklus ir taip pat į "adijaliuką", o perrengiau taip pat jau Pogimdyminiam sk. Kiek supratau, juos vysto dėl šilumos, nes suvystytiems vaikiukams šilčiau negu aprengtiems. Gali atrodyti, kad mano abu vaikus "šildė", nes buvo šalta, bet aš abu vaikus gimdžiau rugpjūčio mėn., taigi šilumos buvo pakankamai. Turbūt tvarka tokia smile.gif
Bet šiaip, jei turėjai patirties, kad paprašė rūbelių, tai negi sunku įsimesti kokį komplektuką?.. Aš abu kartus į Gimdymo sk. turėjau susidėjusi komplektėlį rūbelių pirmam kartui. Patariu ir kitoms, nes kaip suprantu, apranga priklauso ir nuo akušerių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liavamba @ 2008 10 08, 17:38)
O tikrai dabar nereikia savo rubeliu vaikiukui i gimdykla? Nes pries 2 metus tai dukryte iskart aprenge mano drabuzeliais, o ne valdiskais  g.gif

gimdykloj man prireike tik Pamperso, kepurytes ir kojinyciu..o vaikiuką suviniojo į "adijalą"..o kai nuvežė į pogimdyvinį paklausė ar suvystyt ar duosim rūbelius aprengt.
Atsakyti
Sveiki,
turiu pora klausimeliu:
ar tiesa, kad po gimdymo dabar tik para telaiko?
ar reikia i gimdykla pasiimti pvz., tik gumines slepetes?
Ir kaip dabar yra su ta vyro rengeno nuotrauka, nes mano gine reikalauja, o kita daktare sako, kad tai jau atgyvenes dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 10 14, 10:03)
Sveiki,
turiu pora klausimeliu:
ar tiesa, kad po gimdymo dabar tik para telaiko?
ar reikia i gimdykla pasiimti pvz., tik gumines slepetes?
Ir kaip dabar yra su ta vyro rengeno nuotrauka, nes mano gine reikalauja, o kita daktare sako, kad tai jau atgyvenes dalykas g.gif

Kad laiko tik parą, tai vėjai, jei viskas gerai tai 3 paras palaiko ir namo...
Į gimdyklą pasiimti, šlepetes, bet nebūtinai gumines...vandens jei troškiną, kitos ir kompą nešas, nu ir vyrą pašonėj..man rodos yra tema ką veštis/neštis...

O dėl rentgeno...mano vyras nei ana kartą nesidarė (dalyvavo gimdyme) ir dabar neina nuvaryt doh.gif
Atsakyti