Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(melynajura @ 2008 10 22, 14:07)
Jo butu buve neblogai zinoti  blush2.gif Ryt vaziuoju i ligonine, darys planine cpo. Vistiek aciu  rolleyes.gif

Nu bet šiaip, darbo dienomis, manau, kad visi gyd. dirba g.gif O tu pagudrauk blush2.gif Paskambink į gimdymo skyrių (396579 arba 396580) ir paklausk kada dirbs tave dominantis gyd. bigsmile.gif
Betkuriuo atveju, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 22 spalio 2008 - 14:34
QUOTE(Maliku @ 2008 10 22, 15:34)
Nu bet šiaip, darbo dienomis, manau, kad visi gyd. dirba  g.gif  O tu pagudrauk  blush2.gif  Paskambink į gimdymo skyrių (396579 arba 396580) ir paklausk kada dirbs tave dominantis gyd.  bigsmile.gif
Betkuriuo atveju, sekmes  4u.gif

Nu tai labai aciu uz informacija 4u.gif Vat nuvaziavau as i ligonine, ten viskas tvarkoj, dabar lauksiu dienos kada darys opercija smile.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 10 25, 21:55)
Nu tai labai aciu uz informacija  4u.gif Vat nuvaziavau as i ligonine, ten viskas tvarkoj, dabar lauksiu dienos kada darys opercija smile.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai  thumbup.gif

o tai dar nedarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 10 26, 16:30)
o tai dar nedarė?  g.gif

Stai vat mes jau turim mergyte mirksiukas.gif Operacija pavyko gerai(kai planine, tai daro tyrimus, laukia datos ir pan.), operavo mane potologijoj priziurejusi gydytoja A. Jukneviciene, esu labai ja patenkinta. O be to labai maloni gydytoja, net po operacijos kelias dienas uzeidavo pasiklausti kaip man cia sekasi rolleyes.gif Su niekuo nesitariau, tiesiog taip papuole pagal grafika. Jau gryzom namo, daug valgom ir miegam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 11 02, 15:26)
Stai vat mes jau turim mergyte  mirksiukas.gif  Operacija pavyko gerai(kai planine, tai daro tyrimus, laukia datos ir pan.), operavo mane potologijoj priziurejusi gydytoja A. Jukneviciene, esu labai ja patenkinta. O be to labai maloni gydytoja, net po operacijos kelias dienas uzeidavo pasiklausti kaip man cia sekasi  rolleyes.gif Su niekuo nesitariau, tiesiog taip papuole pagal grafika. Jau gryzom namo, daug valgom ir miegam  thumbup.gif

sveikiname sulaukus savo stebukliuko 4u.gif
Atsakyti
sakykit o yra koks psl internete kur paziureti GN dirbanciuju akuseriu darbo grafika ar kazka panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 11 02, 16:26)
Stai vat mes jau turim mergyte  mirksiukas.gif  Operacija pavyko gerai(kai planine, tai daro tyrimus, laukia datos ir pan.), operavo mane potologijoj priziurejusi gydytoja A. Jukneviciene, esu labai ja patenkinta. O be to labai maloni gydytoja, net po operacijos kelias dienas uzeidavo pasiklausti kaip man cia sekasi  rolleyes.gif Su niekuo nesitariau, tiesiog taip papuole pagal grafika. Jau gryzom namo, daug valgom ir miegam  thumbup.gif

Sveikinu. 4u.gif Dabar jau gali prisijungti ir prie mamyčių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 11 02, 16:26)
Stai vat mes jau turim mergyte  mirksiukas.gif 

clap.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu ne iš Klaipėdos, bet čia ruoįiuosi gimdyti ir norėčiau prieš tai nuvažiuot ir apsižiūrėt, kad jausčiausi ramiau kada jau viskas prasidės. gal žinote ar yra kokios nustatytos dienos ar valandos kada galima apsižiūrėt, į ką reikia kreiptis nuvykus į Klpd GN.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 05, 23:06)
Sveikos,

esu ne iš Klaipėdos, bet čia ruoįiuosi gimdyti ir norėčiau prieš tai nuvažiuot ir apsižiūrėt, kad jausčiausi ramiau kada jau viskas prasidės. gal žinote ar yra kokios nustatytos dienos ar valandos kada galima apsižiūrėt, į ką reikia kreiptis nuvykus į Klpd GN.

Ačiū

Gal galima butu paprasyti gydytojos, kuris priziuri nestuke.gif ir dirba KGN,bet abejoju
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 05, 23:06)
Sveikos,

Ačiū

Nenoriu įžeisti, bet kokio velnio ten važiuot?.. Čia turbūt iš knygų "nuvažiuokite į GN, apžiūrėkite aplinką ir t.t.", pati skaičiau.. g.gif Visa eiga aiški, atvažiuosi į priėmimą, užpildys dok., nuves 2-ame aukšte į gimdymo skyrių, paskirs gimdyklą ir išbūsi joje kol pagimdysi (aš nekalbu apie komplikacijas, kai staiga veža į operacinę), paskui, po 2 val., ateis akušerės iš pogimdyminio sk. ir perveš ten (į 3-ą aukštą), kur gausi vienvietę palatą su lova ir lopšiu (lovyte) vaikui, yra vystymo stalas, kriauklė smile.gif . Jei būtų komplikuota situacija, tai žinoma jau būtų įtrauktas ir neišnešiotų naujagimių sk. ar reanimacija, bet tokius dalykus, nemanau, kad kas pasakos, pirma, kad apsaugotų nuo nemalonių emocijų, o antra - ekstrinėse situacijose taisyklių nėra.. mirksiukas.gif o šiaip, jei pasidomėt tokiu klausimu, štai KGN Priėmimo telefonas tel. 396566 smile.gif Jei ką susitarsi, papasakok ir mums mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodėl jūs tokios kategoriškos dėl apžiūros? Man irgi prieš pirmą gimdymą labai rūpėjo, kaip ten kas, nes informacijos turėjau minimaliai (ir ne dėl to, kad knygų prisiskaičius - tuo metu nelabai kas apie tokias apžvalgines ekskursijas ir rašė), nežinojau, net ką į GN imti reikia, nes informacija iš aplinkinių tokia skirtinga buvo, kai kas net savo patalynę rekomendavo vežtis. Žodžiu, noras buvo didelis, bet nežinojau, kur kreiptis... Tiesa, viskas išsisprendė savaime: paskutines savaites teko praleisti patologiniame, tai belankydama jau pagimdžiusias buvusias patologinio palatos kaimynes su pogimdyviniu skyriumi susipažinau, patologinio akušerės viską smulkiai ir apie gimdymą, ir apie GN reikalingus daiktus susakė, o kadangi viena iš palatos kaimynių buvo susitarusi su tuometine gimdymo skyriaus vedėja gimdyti, tai jos dėka ir man nuskilo net ir gimdyklą savaitei iki gimdymo likus pamatyti. Nežinau, kaip su ekskursija į gimdyklą, bet į pogimdyvinio skyriaus palatą, manau, įleistų ir į visus dominančius klausimus ir nestuke.gif "iš gatvės" atsakytų. Jau prieš antrą gimdymą panašią situaciją turėjau: užbėgau aplankyti naujagimės susilaukusios draugės ir užsiklausiau ją prižiūrinčios akušerės klausimo, į kurį mano gydytoja man atsakyti negalėjo. Ši tuoj mane palydėjo pas tuo metu skyriui vadovavusią V. Galvosienę, kur gavau visus atsakymus ir buvo pasakyta, kad jei dar kokių klausimų iškiltų, visada galiu tiesiai į ją kreiptis. Tada tikrai buvau sužavėta tokiu paslaugumu. Taip kad, Vitalija J., tikrai pabandyk skambinti į GN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 06 lapkričio 2008 - 08:52