Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(Belacka @ 2008 10 15, 15:00)
O ar reikia pasiimti rūbų t.y. kokią maikę ir kelnes į pogimdyminį skyrių? Ar ten tas dvi dienas ir su chalatu mamytės išvaikšto? O jei reikia gulėti kiokias 5 dienas?

O čia jau kaip pati jautiesi patogiau smile.gif Po pirmo gimdymo aš pravaikščiojau su chalatu visas 4 dienas (tada tiek laikydavo), nes taip buvo patogiau dėl plyšimų, kelnės spaudė siūles, o po antro turbūt irgi būčiau buvus su chalatu tas 2 dienas, tačiau neplanuotai teko išbūt 6 dienas dėl įgimtos infekcijos (prakeikti vėjaraupiai nėštumo metu verysad.gif ), o ir sėdėt galėjau iškart ax.gif , tai paprašiau, kad iš namų atvežtų kelnes, buvo žymiai patogiau smile.gif
Atsakyti
Na Anglijoj, jei normalus gimdymas, ir mama su vaiku jauciasi gerai, ir jei pagimde ryte ar dienos metu tai po 3 valandu ,,spiria" lauk namo.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxikas_777: 15 spalio 2008 - 21:37
QUOTE(oxikas_777 @ 2008 10 15, 22:35)
Na Anglijoj, jei normalus gimdymas, ir mama su vaiku jauciasi gerai, ir jei pagimde ryte ar dienos metu tai po 3 valandu ,,spiria" lauk namo.. blink.gif

blink.gif blink.gif swoon.gif
Vat tokiose situacijose aš laaaabai džiaugiuosi, kad Lietuvoje lithuania.gif požiūris kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxikas_777 @ 2008 10 15, 21:35)

siaubas kazkoks schmoll.gif
man dar viskas sviezia, nes pagimdziau pries 5 dienas, tai ta pacia diena ne uz ka nenoreciau varyt namo, nes pasaulis ta pacia diena aukstyn kojom apsivercia, o cia po tokio "darbo" dar pilnai neatsigavus ir jau varo namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oxikas_777 @ 2008 10 15, 22:35)

swoon.gif

QUOTE(CACIS @ 2008 10 16, 15:59)

man dar viskas sviezia, nes pagimdziau pries 5 dienas, tai ta pacia diena ne uz ka nenoreciau varyt namo, nes pasaulis ta pacia diena aukstyn kojom apsivercia, o cia po tokio "darbo" dar pilnai neatsigavus ir jau varo namo doh.gif

Nu tai va....ir dar jei pvz yra vyresnis vaikelis tai manau jis labai norės ir mamos ir "naujo" broliuko/sesutės pažiūrėt, palaikyt ir pan...
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2008 10 16, 15:59)
siaubas kazkoks  schmoll.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes smile.gif Norejau stai kokio dalyko paklausti, ar kam nors darydavosi nestumo metu silpna, na iki tokios stadijos, kad tuoj galite prarasti samone? Man kelis kartus taip buvo, bet as atsisesdavau, nulesidavau galva zemyn, kad priteketu kraujo i smegenis ir praeidavo. Gal kam panasiai taip buvo? Kazkaip tokie galvos svaigimai padaznejo, gal cia del to, kad uz savaites mane guldys jau i ligonine ir darys cpo? Pasidalinkit kam tai buvo, aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynajura: 17 spalio 2008 - 13:24
QUOTE(melynajura @ 2008 10 17, 14:23)
Sveikos nestukes  smile.gif Norejau stai kokio dalyko paklausti, ar kam nors darydavosi nestumo metu silpna, na iki tokios stadijos, kad tuoj galite prarasti samone? Man kelis kartus taip buvo, bet as atsisesdavau, nulesidavau galva zemyn, kad priteketu kraujo i smegenis ir praeidavo. Gal kam panasiai taip buvo? Kazkaip tokie galvos svaigimai padaznejo, gal cia del to, kad uz savaites mane guldys jau i ligonine ir darys cpo? Pasidalinkit kam tai buvo, aciu.

Man atrodo, jog protingiausia savo nuogastavimus pasakyti gydytojai, juk tai ganetinai rimta, todel reikalinga mediku, o ne nesciuju konsultacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 17, 14:57)
Man atrodo, jog protingiausia savo nuogastavimus pasakyti gydytojai, juk tai ganetinai rimta,  todel reikalinga mediku, o ne nesciuju konsultacija. mirksiukas.gif

Skambinausi i poliklinika akuserei, tai ji sako, kad taip nesciosioms nutinka ir nieko cia baisaus g.gif Kazkaip keista, bandysiu vakarop nulekti pas savo gydytoja, ziuresim ka pasakys.Matai mano spaudimas visa nestuma yra l. mazas, o dar siandien lietus lyja, tai sakau, gal spaudimas tuo metu buvo labai nukrites. Nu bus matyt, ka pasakys. Bet siaip norejau pasiklausti ar kitom taip yra buve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 10 17, 14:23)
Sveikos nestukes  smile.gif Norejau stai kokio dalyko paklausti, ar kam nors darydavosi nestumo metu silpna, na iki tokios stadijos, kad tuoj galite prarasti samone? Man kelis kartus taip buvo, bet as atsisesdavau, nulesidavau galva zemyn, kad priteketu kraujo i smegenis ir praeidavo. Gal kam panasiai taip buvo? Kazkaip tokie galvos svaigimai padaznejo, gal cia del to, kad uz savaites mane guldys jau i ligonine ir darys cpo? Pasidalinkit kam tai buvo, aciu.

Labukas! Man taip buvo kokia 12-14 savaite gan daznai. Ypac negaledavau stoveti vienoj vietoj ilgai (eilese ar siaip ko nors laukiant). Kol vaikstau tai dar nieko. Bet stoveti schmoll.gif Tuoj galva pradedavo svaigti, saltas prakaitas ispildavo ir vos neapalpdavau. Tai parduotuvese tiesiog atsisesdavau kur nors, tada praeidavo. Dabar (man 20-ta savaite) jau tai nesikartuoja daznai. bet eilese labai sunku isstoveti. Laime, kad netenka visuomeniniu transportu vazinetis. Tada tikrai apalpciau kokiam autobuse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 spalio 2008 - 17:15
QUOTE(melynajura @ 2008 10 17, 15:27)
Skambinausi i poliklinika akuserei, tai ji sako, kad taip nesciosioms nutinka ir nieko cia baisaus  g.gif Kazkaip keista, bandysiu vakarop nulekti pas savo gydytoja, ziuresim ka pasakys.Matai mano spaudimas visa nestuma yra l. mazas, o dar siandien lietus lyja, tai sakau, gal spaudimas tuo metu buvo labai nukrites. Nu bus matyt, ka pasakys. Bet siaip norejau pasiklausti ar kitom taip yra buve  verysad.gif

Na, man taip nebudavo, tai nezinau kiek tai rimta ar ne. As nestumo metu buvau gal kiek ir per daug rupestinga - jei kas tuoj pas gydytoja biggrin.gif Kartais ir pati sau buvau juokinga, bet kadangi nestumas buvo pirmas, tai norejosi apsidrausti.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 10 17, 18:10)
Labukas! Man taip buvo kokia 12-14 savaite gan daznai. Ypac negaledavau stoveti vienoj vietoj ilgai (eilese ar siaip ko nors laukiant). Kol vaikstau tai dar nieko. Bet stoveti schmoll.gif Tuoj galva pradedavo svaigti, saltas prakaitas ispildavo ir vos neapalpdavau. Tai parduotuvese tiesiog atsisesdavau kur nors, tada praeidavo. Dabar (man 20-ta savaite) jau tai nesikartuoja daznai. bet eilese labai sunku isstoveti. Laime, kad netenka visuomeniniu transportu vazinetis. Tada tikrai apalpciau kokiam autobuse.

Tai vat ir as nelabai galiu tose eilese ir vienoje vietoje ilgai stoveti sad.gif Gerai, kad pati vairuoju masina, ir kur reikia nulekiu, bet stengiuosi, kad tas vaziavimas butu kur nors netoli. Kazkaip keista, su pirmu nestumu tokiu potyriu neturejau, bet dabar jauciuosi zymiai prasciau. Gal cia metai kalti(31), o gal struma. Tau siulau gerti tuos deguonies kokteilius, man jau kaip ir per velu, kita savaite jau guluosi i ligonine.
Visgi buvau siandien pas savo gydytoja, tai apziurejo, sake, kad viskas gerai. Tokioms kaip mums, kurios megstam paalpti, tai gydytoja sake, kad reikia is karto vaziuoti i ligonine, nesvarbu ar tai ivyktu viesoje vietoje ar namuose. Tad ir tau, ir sau linkiu dideliausios sekmes, kad susilauktumem graziu mazyliu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 17, 18:46)
Na, man taip nebudavo, tai nezinau kiek tai rimta ar ne. As nestumo metu buvau gal kiek ir per daug rupestinga - jei kas tuoj pas gydytoja biggrin.gif Kartais ir pati sau buvau juokinga, bet kadangi nestumas buvo pirmas, tai norejosi apsidrausti.

Nu vat, kad man su pirmu nestumu tokiu problemu nebuvo, jauciausi labai gerai. As irgi tokia per daug rupestinga, jei kas pas gydytoja lekiu ax.gif Taigi nuvaziavau, apziurejo, sake, kad viskas gerai, bet tokiu atveju patare vaziuoti is kart i ligonine. Na tikiuosi, kad iki kitos savaites nieko blogo nenutiks, o jau po to lekiu i ligonine ir i "pasimatyma" su savo leliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynajura: 17 spalio 2008 - 18:01