sveikos merginos!!!
uzsukau pas jus paplepeti ir paklausti....
nebedaug liko man ir pagaliau pasimatysim su mano mazuoju pilvelio gyventoju. paskutines dienas isvis seku kiekviena pilvo judesi ir skausma. ir vistiek nieko nesuprantu...

. buna taip suskauda ir nueina visas skausmas i kirksnis.... kai vaikstau tai tenka net sustot kol praeina.. ar cia man paruosiamieji? ar tik siaip skausmai kaip per mm?

pas gyd einu kas savaite bet nesu dar net ant kedes apziurai gulus, kaip tik man pradeda skaudet isigalvoju, gal jau kaklelis atsidarineja

. beje paskutines dienas labai eda remuo, siaip nestumo pabaigoj kiekviena diena taip nutikdavo, o pilvui nusileidus nurime buvo.

db vel viskas is naujo

.
del epiduro galiu pridurt, kad siaip tai jis nemokamas. bet akuseres tikisi uz "kazka"

gaut i kisene. pati nesuvokiu kodel reik susimoket. aisku yra tokiu kurios nedave. drauge vat gimde tai du kartus leido per gimdyma, baiges gimdymas atejo sesele ji pasiguode kad skauda, o ta mazdaug nedejuok, nori daugiau susimokek ar ka

. toks ispudis kol gimdai visos laksto issijuosusios ir dirba savo darba, be jei po visko negauna tai poziuris labai greitai pasikeicia..
beje paskaiciau del tasiu susikrovimo jusu patarimus ir tuoj pat puoliau susirusiuoti

. siaip viska esu susidejus, bet vat prie savo daikteliu isidejau kur i gimdykla reiks nestis.
gulejau patologiniam kelias dienas, tai maciau ta gimdymo skyriu, tai ten ir teks gimdyt, o jau po visko kur guldo, ar i trecia auksta su mazuoju

, ir ten maciau yra vienvietes palatos?
busiu dekinga kas pasidalins savo patirtimi, visa nestuma nieko nebijojau, o kai jau ta diena arteja vis neramiau daros..... ir pradedu bijot pacio gimdymo