Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(labailabai @ 2008 08 18, 12:19)
senojoj temoj skaiciau, kad pogimdyvinej palatoj leliuko pataliuku net neduoda, o jei duoda, tai lopas ant lopo. teisybe cia? nesinori tiket...pasiemiau savo blink.gif

Duoda ir uzsikloti,ir pasikloti....Nu aisku patalyne ne nauja,bet ir ne skudurine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 18 rugpjūčio 2008 - 13:04
sveikos merginos!!! 4u.gif
uzsukau pas jus paplepeti ir paklausti....
nebedaug liko man ir pagaliau pasimatysim su mano mazuoju pilvelio gyventoju. paskutines dienas isvis seku kiekviena pilvo judesi ir skausma. ir vistiek nieko nesuprantu... g.gif . buna taip suskauda ir nueina visas skausmas i kirksnis.... kai vaikstau tai tenka net sustot kol praeina.. ar cia man paruosiamieji? ar tik siaip skausmai kaip per mm? doh.gif pas gyd einu kas savaite bet nesu dar net ant kedes apziurai gulus, kaip tik man pradeda skaudet isigalvoju, gal jau kaklelis atsidarineja doh.gif . beje paskutines dienas labai eda remuo, siaip nestumo pabaigoj kiekviena diena taip nutikdavo, o pilvui nusileidus nurime buvo. smile.gif db vel viskas is naujo verysad.gif .

del epiduro galiu pridurt, kad siaip tai jis nemokamas. bet akuseres tikisi uz "kazka" g.gif gaut i kisene. pati nesuvokiu kodel reik susimoket. aisku yra tokiu kurios nedave. drauge vat gimde tai du kartus leido per gimdyma, baiges gimdymas atejo sesele ji pasiguode kad skauda, o ta mazdaug nedejuok, nori daugiau susimokek ar ka doh.gif . toks ispudis kol gimdai visos laksto issijuosusios ir dirba savo darba, be jei po visko negauna tai poziuris labai greitai pasikeicia..

beje paskaiciau del tasiu susikrovimo jusu patarimus ir tuoj pat puoliau susirusiuoti biggrin.gif . siaip viska esu susidejus, bet vat prie savo daikteliu isidejau kur i gimdykla reiks nestis.
gulejau patologiniam kelias dienas, tai maciau ta gimdymo skyriu, tai ten ir teks gimdyt, o jau po visko kur guldo, ar i trecia auksta su mazuoju g.gif , ir ten maciau yra vienvietes palatos?

busiu dekinga kas pasidalins savo patirtimi, visa nestuma nieko nebijojau, o kai jau ta diena arteja vis neramiau daros..... ir pradedu bijot pacio gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja17 @ 2008 08 18, 16:17)
sveikos merginos!!! 4u.gif
uzsukau pas jus paplepeti ir paklausti....
nebedaug liko man ir pagaliau pasimatysim su mano mazuoju pilvelio gyventoju. paskutines dienas isvis seku kiekviena pilvo judesi ir skausma. ir vistiek nieko nesuprantu... g.gif . buna taip suskauda ir nueina visas skausmas i kirksnis.... kai vaikstau tai tenka net sustot kol praeina.. ar cia man paruosiamieji? ar tik siaip skausmai kaip per mm? doh.gif  pas gyd einu kas savaite bet nesu dar net ant kedes apziurai gulus, kaip tik man pradeda skaudet isigalvoju, gal jau kaklelis atsidarineja doh.gif . beje paskutines dienas labai eda remuo, siaip nestumo pabaigoj kiekviena diena taip nutikdavo, o pilvui nusileidus nurime buvo. smile.gif  db vel viskas is naujo verysad.gif

del epiduro galiu pridurt, kad siaip tai jis nemokamas. bet akuseres tikisi uz "kazka" g.gif  gaut i kisene. pati nesuvokiu kodel reik susimoket. aisku yra tokiu kurios nedave. drauge vat gimde tai du kartus leido per gimdyma, baiges gimdymas atejo sesele ji pasiguode kad skauda, o ta mazdaug nedejuok, nori daugiau susimokek ar ka doh.gif .  toks ispudis kol gimdai visos laksto issijuosusios ir dirba savo darba, be jei po visko negauna tai poziuris labai greitai pasikeicia..

beje paskaiciau del tasiu susikrovimo jusu patarimus ir tuoj pat puoliau susirusiuoti biggrin.gif . siaip viska esu susidejus, bet vat prie savo daikteliu isidejau kur i gimdykla reiks nestis.
gulejau patologiniam kelias dienas, tai maciau ta gimdymo skyriu, tai ten ir teks gimdyt, o jau po visko kur guldo, ar i trecia auksta su mazuoju g.gif , ir ten maciau yra vienvietes palatos?

busiu dekinga kas pasidalins savo patirtimi, visa nestuma nieko nebijojau, o kai jau ta diena arteja vis neramiau daros..... ir pradedu bijot pacio gimdymo  doh.gif

man ir skausmeliai ivairus uzeidavo,koki menesi laiko,o su 2 cm atsidariusiu kakleliu isvaiksciojau 3 savaites smile.gif Kol gydytoja nepakrapste patologiniame.... O po gimdymo paguldo i 3 auksta,vienvietes palatos,kartu su leliuku. biggrin.gif
Atsakyti
Skausmai visokie-kasdienis mano palydovas: tai pilvas kieteja, tai mazoji makaluojas, tai ''menstruaciniai'' skausmeliai, nuo kokiu net saldu. bet labai laukiu kokio didesnio skausmo, kaip kokio isganymo. atrodo, geriau tegu per puse pjauna, kad tik vikas greiciau baigtus. taip kad ''visks normalia'' su tais paskaudenimais pabaigoj. jetau, kam langus dar nuvalyt, KAD GREICIAU unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labailabai: 18 rugpjūčio 2008 - 17:05
QUOTE(lira77 @ 2008 08 17, 21:00)
mes 5 metai atgal irgi paprastoi palatoi gulejom ir visai nieko buvo.A dabar galvoju,bet man drauge  tokia kaina pasake kad sorry (105 lt uz para-ir is kur ji paime g.gif ,gimde vasario).Bet gerai kad su jumis galima cia pasneketi thumbup.gif .

Man regis, kad čia už tris paras ji įvadrino sumą, ne už parą. ax.gif

QUOTE(labailabai @ 2008 08 18, 12:19)
senojoj temoj skaiciau, kad pogimdyvinej palatoj leliuko pataliuku net neduoda, o jei duoda, tai lopas ant lopo. teisybe cia? nesinori tiket...pasiemiau savo blink.gif

Duoda viską išties, o paprašius ko papildomai - mielai atneša. Mes "po blatų", kaip juokiuosi, gavome puikų pleduką, ne tą vilnonį griaužiantį. rolleyes.gif Kadangi iš Intesyvios terapijos skyriaus nešė man į palatą zuikulį - tai ir palepino akušerė. wub.gif Ir be jokio atlygio!!! Šiaip savo vežtis tikrai nereikia savo pataliukų vaikui - porą dienų galima ir valdiškais pataliukais pasinaudoti. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 18 rugpjūčio 2008 - 20:54
QUOTE(labailabai @ 2008 08 18, 18:04)
Skausmai visokie-kasdienis mano palydovas: tai pilvas kieteja, tai mazoji makaluojas, tai ''menstruaciniai'' skausmeliai, nuo kokiu net saldu. bet labai laukiu kokio didesnio skausmo, kaip kokio isganymo. atrodo, geriau tegu per puse pjauna, kad tik vikas greiciau baigtus. taip kad ''visks normalia'' su tais paskaudenimais pabaigoj. jetau, kam langus dar nuvalyt, KAD GREICIAU unsure.gif

Aš jau porą dienų langus valau, bet kolkas nieko..o taip noris, kad greičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 11:32)
Aš jau porą dienų langus valau, bet kolkas nieko..o taip noris, kad greičiau  blush2.gif

langu valymas (ranku kilnojimas) padeda virkstelei apsisukti aplink kakliuka. tad atsargiau su tais langais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mr.D & Mrs.J: 19 rugpjūčio 2008 - 18:40
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 08 19, 19:38)
langu valymas (ranku kilnojimas) padeda virkstelei apsisukti aplink kakliuka. tad atsargiau su tais langais.

akušerė sakė, jog tai bobučių plepalai..juk virkštelė apsisuka kai mažylis juda intensyviai, o rankų kėlimas judesių neaktyvina..rankų kėlimas negerai tik tuo, jei įsitempia pilvo raumenys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 20:22)
akušerė sakė, jog tai bobučių plepalai..juk virkštelė apsisuka kai mažylis juda intensyviai, o rankų kėlimas judesių neaktyvina..rankų kėlimas negerai tik tuo, jei įsitempia pilvo raumenys mirksiukas.gif

na vadinas akušerė ir bobutė, nes man per sarėmius ir labai norėjos kilnot rankas ir akušerė mane sudraudė dėl to, kad gali aplink vaiko galvytę apsiviniot virkštelė....
Atsakyti
As tai noreciau labai vel i mokama pakliut, ne del "prabangos" bet po gimdymo visa diena negalejau is lovos islipt ziauriai silpna buvo, o ka jau apie leliuko paemima kalbet, nebutu vyro buve tai buciau prazuvus doh.gif Kai pora dienu treik but, koks skirtumas kur is tikro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2008 08 20, 16:45)
As tai noreciau labai vel i mokama pakliut, ne del "prabangos" bet po gimdymo visa diena negalejau is lovos islipt ziauriai silpna buvo, o ka jau apie leliuko paemima kalbet, nebutu vyro buve tai buciau prazuvus  doh.gif Kai pora dienu treik but, koks skirtumas kur is tikro ax.gif

o tai paprastoj palatoj vyras negali visa diena buti?Maniskis ir nakti viena buvo su mumis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2008 08 20, 16:45)
As tai noreciau labai vel i mokama pakliut, ne del "prabangos" bet po gimdymo visa diena negalejau is lovos islipt ziauriai silpna buvo, o ka jau apie leliuko paemima kalbet, nebutu vyro buve tai buciau prazuvus  doh.gif Kai pora dienu treik but, koks skirtumas kur is tikro ax.gif

As is lovos nesikeliau dvi paras, nes kankino 40 laipsniu temperatura ir itin zemas kraujo spaudimas, bet minciu apie mokama palata net nekilo, nes diena salia buvo vyras, o nakti kas pusvalandi,o kartais ir dazniau uzsukdavo akusere. Prieziura siame skyriuje tikrai pagirtina ir tai nepriklauso nuo pamainos, nes pragulejau jame 6 dienas, tai teko susipazinti su visomis darbuotojomis.
Atsakyti