Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 20:22)
akušerė sakė, jog tai bobučių plepalai..juk virkštelė apsisuka kai mažylis juda intensyviai, o rankų kėlimas judesių neaktyvina..rankų kėlimas negerai tik tuo, jei įsitempia pilvo raumenys mirksiukas.gif

Tikrai ne bobuciu plepalai
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 20, 18:57)
Tikrai ne bobuciu plepalai

nu va, o man del ranku kelimo akusere sake kad bobuciu plepalai biggrin.gif bet del kelimo, o ne del dirbimo pakelus rankas (uzuolaidu kabinimo, langu valymo ar panasiai), bet ir tai ne virkstele apsisuks, o gimda itempiama
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 08 21, 07:56)
nu va, o man del ranku kelimo akusere sake kad bobuciu plepalai biggrin.gif bet del kelimo, o ne del dirbimo pakelus rankas (uzuolaidu kabinimo, langu valymo ar panasiai), bet ir tai ne virkstele apsisuks, o gimda itempiama

Jus teisi. Ta pati patvirtina ir straipsniai zurnaluose. Mano gydytoja taip pat sake, kad ranku kelimas neitakoja virksteles apsisukimo. O kaip moteriai isbuti visa nestumo laikotarpi nekilnojant ranku? Vien virtuveje kiek daiktu is spinteles reikia pasiimti. O rubu spinta? Tai ka nors aukstai pavalyti, tai paimti. Neisvengsi ranku kelimo. Skaiciau, jei virkstele ilga, tai vaikui judant ir besivartant ji apsisuka. Gydytoja sake, kad daznai buna, jog virkstele apsisuka pries gimdyma. O as 2 langus budama 8 men. nescia nusivaliau ax.gif Vaikui virkstele nebuvo apsisukusi. Tikejau perskaitytais straipsniais bei gydytojos patarimais. Patikekit, kai gims vaikelis, nepavyks langu nusivalyti. Mano du langai taip ir liko nenuvalyti. Ta darba padariau tik si pavasari. Nemanau, jei moteris nestumo metu siek tiek padirbes, kazkas blogo nutiks. Svarbiausia, labai nepervargti. Juk nescia - ne ligone.
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 08 21, 06:56)

va tą ir turėjau omeny, kad rankas galima kelt, svarbu, kad neįsitemptų raumenys mirksiukas.gif aš tarkim valydama langus nesistengiu kuo daugiau išsitempt, tiesiog pasilipu tiek, kad laisvai pakėlus galėčiau valyt.
Atsakyti
Gal kas gimdet klaipėdoj cezario būdu? Kaip viskas vyksta? Skaičiau prie cezariu temos, bet ten rašo dažniausia apie Kauną. O juk kiekvienam mieste sava tvarka ir taisyklės, tad kas šiuo būdu gimdėt parašykit kaip viskas vyko, kaip paskui jautėtės ir ką reikia pasiruošt? Ar reikia įklotų ar dar ko?
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2008 08 22, 15:53)
Gal kas gimdet klaipėdoj cezario būdu? Kaip viskas vyksta? Skaičiau prie cezariu temos, bet ten rašo dažniausia apie Kauną. O juk kiekvienam mieste sava tvarka ir taisyklės, tad kas šiuo būdu gimdėt parašykit kaip viskas vyko, kaip paskui jautėtės ir ką reikia pasiruošt? Ar reikia įklotų ar dar ko?

Aš gimdžiau. Viskas vyksta kaip ir visur. Nieko ypatingo ir išskirtinio. O po visko kiekviena jaučiasi skirtingai. Aš jaučiausi gerai, po 4 dienų važiavau namo, nors po pirmo karto teko savaitę pragulėti. Įklotų tikrai reikia, kaip ir po normalaus gimdymo, nes juk gimda lygiai taip pat valosi.
Klausk, jei ką.
Atsakyti
Na man regis, kaip ir Ezra minėjo, kad viskas taip pat, kaip ir kitose ligoninėse. Na, be abejo, išskyrus, mokamas klinikas, kur viskas įskaičiuota. g.gif
Atsakyti

O cia iklotus reikia turet paprastus higieninius ar "suaugusiuju pampersus"?
Atsiprasau uz kvailoka klausima :geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spindulys: 22 rugpjūčio 2008 - 21:21
QUOTE(spindulys @ 2008 08 22, 22:20)
Atsiprasau uz kvailoka klausima blush2.gif

Geriau yra tokie dideli paketai,paprasti yra per mazi....Ju yra vaistinese pirkti vienetais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulys @ 2008 08 22, 22:20)
Atsiprasau uz kvailoka klausima blush2.gif

Geriau kokius 3-5 vnt. turėti didelių paketų šlapimo nelaikantiems žmonės. Vaistinėjė paprašius įklotų po gimdymo - tikrai paduos tai, ko reikia. mirksiukas.gif Pampersai nelabai praktiški. ax.gif Geriau įklotai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 08 23, 11:42)
Geriau kokius 3-5 vnt. turėti didelių paketų šlapimo nelaikantiems žmonės. Vaistinėjė paprašius įklotų po gimdymo - tikrai paduos tai, ko reikia. mirksiukas.gif Pampersai nelabai praktiški. ax.gif Geriau įklotai. smile.gif

o per kursus kaip tik sakė, kad patogiau pirkt pampersus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 23, 14:30)
o per kursus kaip tik sakė, kad patogiau pirkt pampersus  g.gif

Tik nepirkit labai dideliu iklotu slapimo nelaikantiems zmonems. Labai nepatogus. Geriau mazesnius. Jie geri. O pampersus man vaistininke per mazus dave, tai teko kirpti sona.
Atsakyti