Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai, vitaminai odai

Apklausa: Ar vartodajate/vartojote maisto papildus odai ir kokie buvo rezultatai? (167 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(SiVidz @ 2010 03 07, 12:39)
kadangi oda mano sausa ir jautri, tai kartais nuo dekoratyvinės ar nebūtinai, atsiranda alergijos, bėrimai, cinkas labai greitai juos užgydo, skatina odą regeneruotis, greičiau užgyja žaizdelės smile.gif o mano sesers oda mišri, ji geria cinką nuo spuogelių, sakė padeda, bet kiek pastebėjau ji naudoja tik vieno gamintojo. (deja, nepamenu koks...)

O tai ne visu firmu cinko preparatai panasiai veikia?
Atsakyti
As geriu Omega3 ir E+A vitaminus bigsmile.gif
Atsakyti
Vartoju nakvisu alieju, beta karotena, zuvu taukus, rykliu taukus (situos du pakaitom,tai vienus,tai kitus,kaip kuria diena),vitaminus akims,bet juose yra ir tokiu vit.kaip E,tai gal jie ir i oda patenka biggrin.gif
Atsakyti
Aš vartoju nakvišų aliejų, beta karoteną ir cinką. ax.gif Nakvišų aliejų ir cinką geriu dėl odos jau kokius 3-4 mėn., bet nepadeda visiškai niekuo, kaip buvo šiek tiek problematiška oda, taip ir liko. verysad.gif Pabaigsiu gerti ir tikrai daugiau nebepirksiu, nes visiškas pinigų išmetimas. doh.gif Galvojau, jog nakvišų aliejus bent jau skausmus sumažins menstruacijų metu, bet nei velnio niekuo nepadėjo. doh.gif
O vat beta karotenas - super dalykas. thumbup.gif Tikrai pasiteisino.
Atsakyti
gal galima placiau kuo pasiteisino betacarotenas?
Atsakyti
Beta karoteną vartoju nuo sausio mėn. Nors į soliariumą nevaiksčiojau, oda tapo tokia labai minimaliai įdegus, tikrai ne balta. ax.gif O deginantis saulėje ar soliariume, oda įgauna gražesnį įdegį. Be to, daug greičiau įdega, o įdegis nenusiplauna ir nenusilupa. Man beta karotenas superinis dalykas. thumbup.gif Dar niekad taip gražiai nebuvau įdegus tik kelis kartus pabuvus saulėj. rolleyes.gif
Atsakyti
Mėnesį kasdien po 15mg (25000TV) beta karotino ir net nedidelė ultravioletinių spindulių dozė garantuos įdegį. Bene vienintelis jo šalutinis poveikis: rūkantiems padidina plaučių vėžio riziką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apolonas: 22 birželio 2010 - 12:07
QUOTE(apolonas @ 2010 06 22, 12:06)
Mėnesį kasdien po 15mg (25000TV) beta karotino ir net nedidelė ultravioletinių spindulių dozė garantuos įdegį. Bene vienintelis jo šalutinis poveikis: rūkantiems padidina plaučių vėžio riziką.



o ar beta karotenas neskatina pigmentinių dėmių atsiradimo?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 06 23, 09:12)
o ar beta karotenas neskatina pigmentinių dėmių atsiradimo?

Neskatina. Paryškint jas gali, dėl odos apsauginės reakcijos į ultravioletinių spindulių poveikį.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2010 01 29, 14:57)
Perfectil pagrindas yra B grupės vitaminai. Dažnas kas turi jiems (B1, B6) padidėjusį jautrumą, o jei nuo jų ir pykina, tai pirmiausia reiktų išsitirti kepenis.

Na kazkaip idomiai cia g.gif g.gif kiek visokiu vitaminu esu gerus nei nuo vienu nepykindavo. O kas liecia kepenis tai sveikos jos pas mane. Ir daugeli kiek girdejau nuo perfectil pykina. Dabar pradejau gert perfectil platinum thumbup.gif , jokio pykinimo.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 08 16, 00:32)
Aš džiaugiausi gražia, lygia oda, normalaus tipo oda, net kremo nereikėjo naudoti ir paauglystėje niekad nebėrė, kol nesusigundžiau pradėti gerti maisto papildų gražiai odai, plaukams, nagams ir kt. ragams (naudojau "Bional DERMAVITĄ" ir alaus mielių tabletes)  doh.gif Pradėjo berti - iš pradžių galvojau, kad čia tik laikinas poveikis, oda valosi ir viskas susitvarkys, bet pradėjo berti tik labiau ir dideliais giluminiais spuogais  blink.gif Aišku, išmečiau tuos papildus ir daugiau net nebežiūriu į jų pusę  schmoll.gif  Nuo to laiko ir prasidėjo odos problemos  g.gif Tokia mano patirtis maisto papildų klausimais  cool.gif

laba,
jums blogą poveikį padarė mielės, juk dabar labai daug rašoma ir kalbama apie tai, kad mielės tai grybas, kuris mūsų organizmę išlieka gyvybingas ilgam ir padaro daugiau žalos nei naudos. Pirmiausia tai grybas, vadinasi imunitetui reik su juo kovoti, stipriai rūgština organizmą, o tai skatina ir kt bakterijų, virusų ir bakterijų atsiradimą.
Papildyta:
QUOTE(apolonas @ 2010 06 23, 10:10)
Neskatina. Paryškint jas gali, dėl odos apsauginės reakcijos į ultravioletinių spindulių poveikį.


Laba, beta karotino daug morkose, tai vitaminas A; kai perkate tokius papildus svarbu atkreipti dėmesį, kad tai būtų augalinės kilmės, nes sintetiniai neįsisavinami. Gaunasi brangus šlapimas.
Papildyta:
QUOTE(Magas @ 2010 03 03, 16:14)

Jei kalbame apie MSM, kuriame yra microhydrino tai geriau vartoti tarp valgiu, nes šis preparatas šarmina skrandžio turinį, vadinasi bus blogai virškinamas maistas. ir naudojant ilgesnį laiką gali atsirasti problemų.
Papildyta:
QUOTE(apolonas @ 2010 02 01, 12:42)
Iš esmės bet kuriam odos tipui būtinos trys medžiagos. Pirmiausia tai biotinas. Jei atsirando jo trūkumas, tai sutrinka daugelis (ypač odos, plaukų, nagų) fermentinių reakcijų, kuriose jis dalyvauja kaip kofermentas. Tuomet, kad ir kiek kokių medžiagų benaudotum, iš jų naudos bus 0. Geram efektui pasiekti per parą reiktų suvartoti 400-700mcg. Antra, metilsulfonilmetanas, sutrumpintai dar žymimas MSM - tai trečia pagal didžiausią kiekį medžiaga randama žmogaus kūne ir jo reikia daugeliui organizmo gyvybinių fukcijų, tuo pačiu jis įeina į odos sudėtį. Rekomenduojama jo vartoti nuo 100 iki 1000mg per parą. Trečia, antioksidantai, kurie padeda organizmui įveikti oksidacinį stresą, kitais žodžiais tariant, mažina laisvųjų radikalų kiekį, dėl kurių neigiamo poveikio ląstelėms vyksta organizmo senėjimo procesai. Geriausiai žinomi tai vitaminai A, C, E (pats vartoju ir kitiems rekomenduočiau resveratrolį - tai medžiaga išgaunama iš raudonųjų vynuogių).
Odos drėgmei palaikyti galima vartoti liuteiną (esant problemoms su akimis, jis yra būtinas), kolagenas palaiko odos elastingumą.
Įvardinti kokį vieną konkretų papildą neapsiimu. Siūloma jų daug, tik kad absoliučios jų daugumos nauda yra ta, tai kad jie nekenkia smile.gif Paprastai juose esantys veikliųjų medžiagų kiekiai yra tiek maži, kad naudą turi tik pardavėjas. Mano nuostata yra įsigyti tik reikiamas atskiras veikliąsias medžiagas, o ne kompleksus su jų "pėdsakais".


Laba, norėčiau papildyti šiai dienai stipriausiai antioksidantas Microhydrin (pristatytas Nobelio premijai gauti); Actyvin.
Papildyta:
QUOTE(Kiele @ 2010 01 12, 11:13)
Merginos, labai noriu pasidalinti gera patirtimi.
Man 28 metai, ir lygiai pusę gyvenimo, nuo keturiolikos, vargstu su spuogais, pūliniais ir skauduliais ant veido, krūtinės ir nugaros. O kur dar milijonas randų.
Išbandžiau daugybę priemonių, pradedant gydymu rūgštimis, dermabrazija, praėjau antibiotikų kursą (3 mėnesių!), jau nekalbant apie nuolatinę odos priežiūrą kasdienėm priemonėm.
Ir man NIEKAS nepadėjo, išskyrus cinko+chromo derinį. Nežinau, ar jie taip veiktų kiekvienas atskirai, bet gydytoja dermatologė man patarė juos gerti kartu, kas vakarą. Iš pradžių nepatikėjau ja, paskui - savo akim. neskubėjau džiaugtis, nes jau ne kartą buvo trumpalaikių pagerėjimų. Bet dabar - merginos - oda susitvarkė. Na, kartais, labai retai, išdygsta koks paviršinis suogelis, bet neliko jokių vidinių, poodinių, skausmingų, apimančių pusę veido. nuo tokio paprasto dalyko. Jau 4 mėnesius kas vakarą, po valgio, geriu cinką ir chromą, o ryte atsisakiau kavos su pienu (geriu juodą), nes pasirodo, mokslo įrodyta, kad pienas tiesiogiai susijęs su spuogų atsiradimu, nes veikia streso hormoną kortizolį. o kaip žinia, stresas aštrina visas odos problemas.
Jei kam nors be manęs dar padės toks paprastutis metodas (ir kur aš buvau tiek metų...?), labai džiaugsiuosi.

Laba, noriu pakomentuoti teigiamą poveikį. Odos berimus dažnai sukelia staphilocokai, geriant maisto papildus jūs stiprinote imunitetą. todėl staphilocokų poveikis sumažėjo, bet nusilpus imunitetui jie vėl gali pasireikšti. Todėl reikėtų valyti savo organizmą, kad pašalinti šių bakterijų organizme.
Atsakyti
Labas,
O gal kas gere Silicea produkta? Kokie atsiliepimai? blush2.gif

user posted image
Atsakyti