Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(mucka @ 2008 10 28, 20:59)
persodinau, bet sveikų bulvių praktiškai nebuvo likę - tik viena mažutė sad.gif o supuvusias visas iškrapščiau  ax.gif

Tai jei be sveikų bulvių tai reikėjo geriau į vandenį šakelę merkti, nes pinigėlio pagrindas ir yra bulvytės, nu aišku dabar jau nebedraskyk. Tiesiog stebėk, ir jei matysio kad situacija blogėja tai tada merk šakelę į vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Man ir gi reikalingas jūsų patarimas.Metai laiko kaip turiu pinigų medį,bet nei vieno lapuko naujo,o tik krenta.Liko tik dvi šakelės.Ir koteliai nuėję tokiom tamsesnėm dėmelėm g.gif .Atrodo neperlaisčiau,gal persodint bandyt.
Atsakyti
va va va....ir pas mano kaimyne taip...ir pas mane ziuriu-ant stiebu atsirade tokios tamsios demeles...
kas tai per velnias? g.gif
Atsakyti
Šiandien vėl gerai apžiūrėjau pinigų medį,dėmelių mažiau,svogūnėlis kietas,na bet per metus jokio naujo lapuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2008 10 29, 10:17)
Šiandien vėl gerai apžiūrėjau pinigų medį,dėmelių mažiau,svogūnėlis kietas,na bet per metus jokio naujo lapuko g.gif

Būna kad ir per 2 m nebūna jokio naujo lapuko, tiesiog gal medelis papraščiausiai bulvytę augina. O apie tas dėmeles šioje berods temoje buvo kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu...lekiu i pradzia skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 29, 11:21)
Būna kad ir per 2 m nebūna jokio naujo lapuko, tiesiog gal medelis papraščiausiai bulvytę augina. O apie tas dėmeles šioje berods temoje buvo kalbėta mirksiukas.gif

Oi neužmačiau blush2.gif ,ačiu 4u.gif
O gal pabandyt man persodint jį g.gif
Atsakyti
g.gif tipo demeles nuo perlaistymo...nu mano situacijos neatitinka....
po persodinimo net neliejau....o demeles butent dabar atsirado g.gif ..pirkau universalia zeme...
doh.gif na numirs tai numirs..nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2008 10 29, 10:38)
Oi neužmačiau blush2.gif ,ačiu  4u.gif
O gal pabandyt man persodint jį  g.gif

dabar tiksliai nepamenu šios temos pradžioj ar anos pabaigoj, pati su dėmėm asmeniškai nesusidūriau tai nekomentuoju ax.gif
O kada sodintas mirksiukas.gif
Atsakyti
persodintas praeita savaite....2 metus augo dideliam vazone,tai uzaugino 2 didziules bulves ir kalna saknu...o sakeliu tebuvo 5 doh.gif
tai persodinau i mazesni vazona,kaip ir patare net neliejau persodinus...ir va ziuriu kazkokios tamsios demeles ant stiebu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 10 29, 11:24)
persodintas praeita savaite....2 metus augo dideliam vazone,tai uzaugino 2 didziules bulves ir kalna saknu...o sakeliu tebuvo 5 doh.gif
tai persodinau i mazesni vazona,kaip ir patare net neliejau persodinus...ir va ziuriu kazkokios tamsios demeles ant stiebu doh.gif  doh.gif

nebesodink daugiau schmoll.gif nedrąskyk vargšiuko unsure.gif tiesiog dabar paliek ir stebėk, vat pasižiūrėjau į savo medelį tai ant jo irgi kelios tamsios dėmės, bet jos pas mane jau daugiau kaip metai, aš tiesiog nieko nedaru, taip ir nežinau kodėl jos pas mane ax.gif medelis vaikus leidžia
Atsakyti
g.gif tai gal nieko blogo tos demes.... g.gif
Atsakyti