Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(dzokada @ 2008 08 15, 15:31)
ir as nezinojau kad zydi,kol viena karta ''moters savaitgalyje'' kazkokia skaitytoja atsiunte foto,tj nustebau net  doh.gif
labai grazus krumiukas,man grazu kai tu sakeliu daug ir jos plonos  thumbup.gif
o del ziedu tai zinau kad retai kam prazysta sis padariukas  cool.gif

tai ta skaitytoja buvau aš, nes žurnale buvo parašyta kad šitos gėlės nežydi, tada nusiunčiau laiškelį jiems su įrodymais, kad gėlytės ne tik gražios bet ir žydį, kažkurioj temoj ir čia buvau įkėlusi nuotraukas, beje neperseniausiai persodinau į dar didesnį vazoną savo augintinį.
Atsakyti
wub.gif nu grazus jusu piniguociai,pavydas bamba grauzia....
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 10 31, 13:29)
wub.gif nu grazus jusu piniguociai,pavydas bamba grauzia....

Greit pasikasom tongue.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2008 10 31, 12:56)
As ir taip pamaniau kai persodinau, jis pasidare per didelis ir per plokscias. Bet dabar bijau vel draskyti, jin neatsigauna po persodinimo, juk puse medzio padovanojau, liko vienisa pusele verysad.gif

as irgi persodinejau savo ir galvojau, kad jam maza vietos ir atskyriau i dvi dalis. ir kaip man pradejo dziut geltonuot tiesiog nykt akyse. tai as pasiryzau dar karta persodint ir abi dalis sukisau i siaura vazona. atsigavo,ir jau nauja ugliuka isleido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2008 10 31, 12:14)
tai ta skaitytoja buvau aš, nes žurnale buvo parašyta kad šitos gėlės nežydi, tada nusiunčiau laiškelį jiems su įrodymais, kad gėlytės ne tik gražios bet ir žydį, kažkurioj temoj ir čia buvau įkėlusi nuotraukas, beje neperseniausiai persodinau į dar didesnį vazoną savo augintinį.

hihihi.gif
Atsakyti
maniškis pradėjo geltonuoti, po lapelį, po to viena, kita šakelė. Bulvė nesupuvusi, iš jos vienos visos penkios šakelės augo. Tai apipjaustėm bulvę, palikom tik dvi šakeles žalias. Palaisčiau ir stebiu, kol kas negelsta. Nesuprantu kas piniguočiui atsitiko g.gif
Jei neišgyvens - pirksiu naują.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 22:00)
maniškis pradėjo geltonuoti, po lapelį, po to viena, kita šakelė. Bulvė nesupuvusi, iš jos vienos visos penkios šakelės augo. Tai apipjaustėm bulvę, palikom tik dvi šakeles žalias. Palaisčiau ir stebiu, kol kas negelsta. Nesuprantu kas piniguočiui atsitiko g.gif
Jei neišgyvens - pirksiu naują.

jei bulvė nesupuvus kam jūs ją pjaustėt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 02, 10:40)
jei bulvė nesupuvus kam jūs ją pjaustėt mastau.gif

nupjovėm su šakelėm nudžiūvusiom ar reikėjo tuos stimburius palikti? blink.gif
čia ne aš, čia vyras taip padarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 02, 09:58)
nupjovėm su šakelėm nudžiūvusiom ar reikėjo tuos stimburius palikti? blink.gif
čia ne aš, čia vyras taip padarė blush2.gif

nu gal ir klystu, bet kažkaip pirmą kartą girdžiu kad bulvę kas nors pjausto unsure.gif reikėjo tiesiog tas šakeles pažalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 11 02, 11:04)
nu gal ir klystu, bet kažkaip pirmą kartą girdžiu kad bulvę kas nors pjausto  unsure.gif reikėjo tiesiog tas šakeles pažalinti  mirksiukas.gif

jo pritariu, kad būtų pakakę šakeles pašalinti, pas mane irgi kartais nugeltonuoja kokia sena šaka, tai aš ją tiesiog pašalinu ir viskas, manau kad ši gėlė taip daro su savo senom šakom.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2008 11 02, 11:31)
jo pritariu, kad būtų pakakę šakeles pašalinti, pas mane irgi kartais nugeltonuoja kokia sena šaka, tai aš ją tiesiog pašalinu ir viskas, manau kad ši gėlė taip daro su savo senom šakom.

ir išvis visur gi kalbama kad labai reikia saugoti bulvytes, persodinėti atsargiai kad jos nepasižeitų, o čia apipjaustymas blink.gif tiesiog kažkodėl nemanau kad ji prigis ax.gif
Atsakyti
As taip pat turiu pinigu medi ir noreciau persodinti ir isskaidyti, kaip reikia g.gif
Atsakyti