QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 13, 00:23)
Galit nusivesti į Tele bimbam filmavimą, ten soskių atsisveikinimo programėlė vyksta

Arba bandyti derybas, juk tikriausiai yra toks dalykas, kurio vaikas prašytų. Tai bandykit susitart, kad nupirksit, bet turi pasižadėti atsisakyti čiulptuko.
Kad taip butu paprasta

mano merginai jau 2,5 m. Jau nuo 11 men. geria is puodelio ir ta "bruda" (beje ji pati irgi ji sitaip vadina

) ima tik eidama miegoti. kadangi ji jau didele, tai bandziau tartis, kad kai ismes eisim abi pirkti naujos grazios lovos, nes ji jau tipo didele

tai ji visiem pasakojo kad eisim pirkti kai ji ismes savo "bruda", bet viskas baigdavosi tik kalbom. pries pora dienu i musu namus atejo mergina su mazu vaikuciu prasyti pagalbos (maisto, drabuzeliu ir t.t ) tai as savajai pasiuliau atiduoti ir soske mazai mergytei, ji beje su didziausiu dziaugsmu ji atidave (aisku as paskiau kai ji nemate atsiemiau

) Ir ka jus manot, tik tsigule ir rekia dauok man bruda, ir jokie aiskinimai, kad ji pati atidave jos nepasiekia, ji man sako nueik pas mergyte ir atnesk ir jokie argumentai, kad as nezinau kur gyvena ir. t.t. jos neveikia. Dar prisijuokem, kad ji klausiai "tai ka man ciulpti?"

tai daviau vit.C , kol ciulpe buvo ramu kuri laika, o po to vel asarytes. Na pirma vakara atsikankino vargsiuke 1,5 val. , aisku persikrauste i mano lova, bet uzmigo. laukiau bijodama nakties, bet ismiegojo normaliai. Pietu irgi uzmigo, bet miegojo trumpiau nei visada. O vakar vakare , beje vel mano lovoj

, jau uzmigo greiciau. Tai va, dabar galiu tik sau palinketi kantrybes ir jai jau nusprendziau atsikratyti brudo, tai reikia laikytis iki galo. pirmadieni po sav. buvimo namie vel eis i darzeli, tai baisiausia kaip bus ten?

.
tai va kiek pripasakojau. Linkiu ir visoms mamytems daug kantrybes ir jei jau padaret pradzia, bandykit atsilaikyti prasymams iki galo