Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(netaa @ 2010 11 24, 19:28)
labai skiriasi matematika, nes visiškai kitokie uždaviniai.
kiek žinau čia mokosi iki 16m paskui koledžas. O jei labai gerai mokinasi stoja toliau lyg vidurinę 12 ir 13 klasę, tada universitetas, jei ką ne taip, pataisykit mane blush2.gif

Gal galėtum plačiau papasakoti kuo skiriasi matematiniai uždaviniai? Ar didesnis dėmesys skiriamas sąlyginiams uždavniams ar kt.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 24 lapkričio 2010 - 18:37
QUOTE(Fergie @ 2010 11 24, 18:36)
Gal galėtum plačiau papasakoti kuo skiriasi matematiniai uždaviniai? Ar didesnis dėmesys skiriamas sąlyginiams uždavniams ar kt.?

nežinau biggrin.gif nes namų darbų neparsineša, jų nebūna. tik žodžių papildomai ji gauna. bet iš pasakojimo jie visai kitaip skaičiuoja.plius pirkau papildomai pratybas angliškas matematikos doh.gif nežinau kaip kitus uždavinius spręst
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2010 11 24, 19:39)
nežinau biggrin.gif nes namų darbų neparsineša, jų nebūna. tik žodžių papildomai ji gauna. bet iš pasakojimo jie visai kitaip skaičiuoja.plius pirkau papildomai pratybas angliškas matematikos doh.gif  nežinau kaip kitus uždavinius spręst

Ar yra UK dailės mokyklų, ar visi užklasiniai užsiėmimai vyksta mokyklose. Maniškė neblogai piešia, lanko užsiėmimus po pamokų, tai nenorėtų apleisti piešimo.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 11 24, 18:42)
Ar yra UK dailės mokyklų, ar visi užklasiniai užsiėmimai vyksta mokyklose. Maniškė neblogai piešia, lanko užsiėmimus po pamokų, tai nenorėtų apleisti piešimo.

šito jau nežinau smile.gif
va uždavinį galiu parodyti kaip mokino spręst
411
+128
--------
9
+ 30
+500
------
539
Papildyta:
žiūriu išmėtė, bet gal suprasit esmę doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2010 11 24, 20:04)
šito jau nežinau smile.gif
va uždavinį galiu parodyti kaip mokino spręst
  411
+128
--------
      9
+  30
+500
------
539
Papildyta:
žiūriu išmėtė, bet gal suprasit esmę  doh.gif  g.gif

O kaip su sąlyginiais uždaviniais? Ar labai sudėtingi?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 11 24, 20:06)
O kaip su sąlyginiais uždaviniais? Ar labai sudėtingi?

nežinau, bet nemanau, nes matematika kiek supratau daug lengvesnė nei lt. va toks dar buvo uždavinys:mokytoja turejo 5 pakelius sausainiu. surašė ant lentos kiek kiekvienas pokutis kainavo, kas pirmas suskaičiavo visų kainas, tas gavo sausainį biggrin.gif
Atsakyti
la.mamytes...mano vaikui pirmi metai mokykloje ,bet su namu darbais tai baigiu isproteti,kiekviena diena labai daug uzduoda,knygas skaityti ..trumpus zodelius mokytis ...piesti ir dar pomegiu knigute .Tai kai as parsivedu is mokyklos tai prie pamoku prasedziu apie valanda gal net daugiau...Tai nemanau kad viskas taip blogai cia su mokyklom ..Cia turbut dar nuo kiekvienos mokyklos priklauso kaip cia jie yra mokomi ,nes mano drauge veda savo vaika i kita mokykla kitame mieste tai tam vaikui nera buve namu darbu... ax.gif
Atsakyti
Maniskiui irgi pirmi metai,bet namu darbu,kaip tokiam pypliui,uztektinai uzduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2010 11 24, 22:45)
nežinau, bet nemanau, nes matematika kiek supratau daug lengvesnė nei lt. va toks dar buvo uždavinys:mokytoja turejo 5  pakelius sausainiu. surašė ant lentos kiek kiekvienas pokutis kainavo, kas pirmas suskaičiavo visų kainas, tas gavo sausainį biggrin.gif

Gerai ,kai yra stimulas mokytis biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau Jusu paklausti , maniskiui gruodi sukaks 5 m. tai man idomu ar ji perkels i pirma klase ar jis liks toj Receptions klasej ?
Nes labai jau noretusi , kad ji perkeltu , nes sese pirmoj klasej , o jis vis taip ir nenori i mokykla eiti blink.gif vis su didziausiomis asaromis palikti tenka , tai labai gaila ir skaudu matyti kaip jis kankinasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2010 11 25, 14:55)
Noreciau Jusu paklausti , maniskiui gruodi sukaks 5 m. tai man idomu ar ji perkels i pirma klase ar jis liks toj Receptions klasej ?
Nes labai jau noretusi , kad ji perkeltu , nes sese pirmoj klasej , o jis vis taip ir nenori i mokykla eiti  blink.gif vis su didziausiomis asaromis palikti tenka , tai labai gaila ir skaudu matyti kaip jis kankinasi  verysad.gif

manau tokį dalyką reikia mokykloj apkalbėti.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Galiu parasyti is musu patirties. Mano dukra 10 klaseje. Pradejo cia (UK) mokykla lankyti nuo spalio menesio. Tai su visais dalykais kaip ir gerai. Anglu egzaminus net laike ir gavo C ir B ivertinimus (mokosi A lygiu). Daile niekada nepatiko Lietuvoje, net su mokytoja pakonfliktuodavo, o cia sako labai idomu ir net patinka. O va su matematika tai cia idomiai. Mano mergaite kur mokesi lietuvoje spresti uzdavinius tai viskas gerai, bet kai tik naujus kokius moko, tai nieko nesupranta. Matematikos mokytojas mano, kad jai cia kalbos spraga dar, bet ji mane tikino, kad ne. Sake, kad kazkaip jie prie kiekvieno uzdavinio turi po taisykle parasyti. Ji buvo gerai issprendus uzdavini, bet kadangi nepritaikius konkreciai taisykles, tai ir nesiskaito, kad isprende tongue.gif.I mokykla ateina tokia ruse ir moko papildomai anglu mano mergaite, tai ji sake, kad cia viskas paprasciau ir liepe jai gilaia nekapstyti biggrin.gif, bet kazkodel vistiek manoji neikerta ju matematikos g.gif . Nu ziuresim, kaip toliau eisis.
Atsakyti