Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 01 14, 15:55)
4u.gif nezinau sistemos,kokia buvo..bet zinau,kaip yra dabar 4u.gif ir mums niekas neleido pradeti eiti i reception dabar nuo siu metu sausio 4u.gif va taip biggrin.gif
mirksiukas.gif
Ir siaip daugumoj mokyklu priemimo laikas yra arba rugsejis,arba sausis 4u.gif Yra mokyklu,kur pvz,tik rugseji tepriima naujus vaikus... 4u.gif o yra ir tokiu mokyklu,kur metu eigoje(jeigu yra vietu ,ir pvz,persikrauste ar panasiai) gali priimti nauju vaiku 4u.gif

mano mergaitei 4 suejo geguzi nuo rugsejo lankom nursery.
Sendien issikraustem i kita vieta del mokyklos pakeitimo nebuvo jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 01 14, 16:40)
mano mergaitei 4 suejo geguzi nuo rugsejo lankom nursery..

blink.gif Tokio amziaus tikrai reikejo eit i reception g.gif
Atsakyti
Radau datu, gal kam aiskiau pasidarys viskas:

The following Date of Birth ranges are valid for entry in September 2011: -
01/09/2007-31/08/2008 - Nursery application
01/09/2006-31/08/2007 - Reception application
01/09/2003-31/08/2004 - Junior (Year 3) application
01/09/2002-31/08/2003 - Middle (Year 4) application
01/09/1999-31/08/2000 - Secondary (Year 7) application
Atsakyti
sveikos mamytes prasau pagalbos kas kas is jusu zino kaip yra londone su tom mokyklom mano sunui 10 metu buwo rugseji mes ka tik atvykome i londona ,gal galit parasyti kur man kreiptis del mokyklos ir kokiu dokumentu reikia?aciu
Atsakyti
QUOTE(malvina11 @ 2011 01 15, 16:04)
sveikos mamytes prasau pagalbos kas kas is jusu zino kaip yra londone su tom mokyklom mano sunui 10 metu buwo rugseji mes ka tik atvykome i londona ,gal galit parasyti kur man kreiptis del mokyklos ir kokiu dokumentu reikia?aciu

sita visa info temoj tikrai yra,pasivartykit mirksiukas.gif

Atsakyti
o kur ta info gal galite nuoroda imesti aciukas
Atsakyti
QUOTE(malvina11 @ 2011 01 15, 16:43)
o kur ta info gal galite nuoroda imesti aciukas

tai sita tema ir skaitykit nuo pradziu smile.gif
Atsakyti
Ir mes pridavem dokumentus, berniukui gruodi 2011 bus penki metai, tai mes keliaujame I reception.
Atsakyti
Sveikos mamos. Norejau paklausti, kokia yra tvarka keiciant mokykla. Zadu dukra leisti i kita mokykla nuo rugsejo menesio. Ar as turiu eiti i nauja mokykla ir prasyti formos, ar gal pranesus dabartines mokyklos ofisui, jie sutvarkytu visus popierius?
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2011 01 27, 12:21)
Sveikos mamos. Norejau paklausti, kokia yra tvarka keiciant mokykla. Zadu dukra leisti i kita mokykla nuo rugsejo menesio. Ar as turiu eiti i nauja mokykla ir prasyti formos, ar gal pranesus dabartines mokyklos ofisui, jie sutvarkytu visus popierius?

Nelabai supratau - o jus isitikinusi, kad toj mokykloj i kuria noresit eit nuo rugsejo yra vietu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 01 14, 19:27)
blink.gif  Tokio amziaus tikrai reikejo eit i reception g.gif

Sveikos ,
nu dabar visai susimakalavau g.gif blush2.gif tai jai pvz. gruodzio men. sukanka 5 metai , tai i kokia klase tuomet priklauso eiti g.gif ar i reception ar i 1 klase .Nes zinau vaiku kuriem yra 5 metai ir eina i 1 klase , nu nieko visiskai nesuprantu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2011 01 27, 22:19)
Sveikos ,
nu dabar visai susimakalavau  g.gif  blush2.gif tai jai pvz. gruodzio men.  sukanka 5 metai , tai i kokia klase tuomet priklauso eiti  g.gif  ar i reception ar i 1 klase .Nes zinau vaiku kuriem yra 5 metai ir eina i 1 klase , nu nieko visiskai nesuprantu  dabar doh.gif

Reception 4u.gif
Atsakyti