Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

Vakar su viena vietine mama pakalbejau apie mokyklas, sake pasidometi jau dabar blink.gif ir nuo 3 metu (kita term) gales eiti i pre- school, tai mum bus kita vasari 3, tai nuo kito rugsejo gales pradeti eiti... ne nuo gimtadienio unsure.gif
tai dabar reikia issiaiskinti i kokia mokykla noreciau, kad eitu g.gif ir jei yra, uzsirasyti i eile blink.gif
jos pirma dukryte su Douno sindromu, tai ji nori, kad eitu i special needs, kur pagal berods Steiner ar pan blush2.gif programa dirba, o nemokama, valstybine yra tik Hertfordshire, tai jie planuoja ten kraustytis... unsure.gif

Kas dar be Ofstead report gali apibudinti ar gera mokykla? Gal zinot kokius forumus? g.gif reiks pasidometi turint laiko ax.gif
Atsakyti
http://www.direct.go...rning_Franchise

Visai nieko puslapiukas mosklu tema.Gal rasit ka naudingo wink.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes, mokyklinuku vaikuciu vargeliu matytojos.. ax.gif Manoji siemet zygiuoja i 1 klase..Pernai ejo i resepcion, tai buvo, kad uzrasem i mokykla, taciau gavom patvirtinima tik is savivaldybes mokslu istaigos(neatsimenu kaip vadinas gal civic centras).Tai sake, kad turi arsiust patvirtinima pati mokykla, Laukem, leukem, ir rugsejis ipusejo, Taip gavos, kad teko kelioms savetems isvaziuot i Lietuva..Gryzom, nueinu i ta ,,primra,,mokykla, sako, Jus lauku neatejot.. unsure.gif O jokio laisko, ar skambucio.Tai po to man tam Civic centre toks anglas dedule sueado kita mokykla, ten nuejau , uzpildziau popierius, gavom patvirtinima, viska tvarkingai, tai po tokiu vargu mokykla pradejo lankyt tik spalio viduryje.. blush2.gif Bet nieko neprarado..Nuejo i mokykla ne zodzio nekalbedama angliskai, bet su dideliu noru. bigsmile.gif Ir iki siol nera jokiu problemu(tiesa, dabar kalba jau gerai unsure.gif )Ir teko mokykla pakeist, bet turbut , kad ji labai smalsi, bendraujanti, greit pritampa prie kolektyvo.Ir man del to labai dziugu.
Papildyta:
4u.gif Sveikos mamytes, mokyklinuku vaikuciu vargeliu matytojos.. ax.gif Manoji Kas liecia mokyklas, galiu pasakyt taip.Pirmoji buvo juodziu ir babaju kone ventre, baltus zmones galejai ant pirstu suskaiciuot.Taciau, mokytoja pasitaike viena nagle, kita, juodaode.Ir vaikai klasej is viso pasaulio(Lietuve tik manoji buvo visoj mokykloj)Taciau aplinka buvo labai sauni. mamytes labai draugiskos, mokytojos malonios, jei kas, tuoj skambindavo, sakydavo.. mirksiukas.gif
Antra mokykla, kurioj dabar.Dauguma balti, angliukai.Nors yra gal 30%mokyklos ir maisytu, Taciau siutina. verysad.gif Mokytojas turi pasokdinti, jei nori, kas ka pasakytu, jei kas atsitinka, nesitikek, kad paskambins.Tevai taip pat dauguma nemalonus, gerai , kad suradau draudiu is ukrainos ir viena is lietuvos.Tai bent su kuo pakalbet yra.Gal teks rudeni mokykla keist, nes labai man nepatinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2009 01 07, 13:06)
o pvz mano mazoji bus gegeuzes men 4metai...noreciau uzrasyt isanksto i salia esancia mokykla kokia pazyma turiu pildyt?

mano zuikiui liepa bus 4m.forma uzpildziau ir issiunciau dar lapkriti,atsakymas bus po kovo 20,prades nuo sausio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2009 02 23, 14:46)
mano zuikiui liepa bus 4m.forma uzpildziau ir issiunciau dar lapkriti,atsakymas bus po kovo 20,prades nuo sausio. mirksiukas.gif

o jorma is kur gavot?tikriausiai reikia eit prasyt i mokykla...
Atsakyti
Sveikos, mokyklinuku mamos smile.gif

Taip jau susikloste, kad tik dabar pradedam 1kl biggrin.gif .

Sakykit, tik labai nesijuokit is klausimo blush2.giflaugh.gif , ar buna mergaitisku t-shirt?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 05 21, 13:46)

Sakykit, tik labai nesijuokit is klausimo blush2.giflaugh.gif , ar buna mergaitisku t-shirt?

Tai sveikinam tapus mokyklinuke.. 4u.gif Tu turi omeny sortukus?Tai siaip jie cia visiems vienodi, bent jau pasd mus mokykloj, tiek berniukasm, tiek mergaitems ta pati sportine apranga.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 05 21, 17:46)

Ne, jie ir mergaitems ir berniukams tie patys.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 05 21, 15:46)

Mokyklose parduodami marskineliai tinka ir mergaitems ir berniukams,o parduotuvese yra ir mergaitems ir berniukams,raso ant pakuociu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 21 gegužės 2009 - 17:27
QUOTE(IceDragon @ 2009 05 21, 16:06)
Tai sveikinam tapus mokyklinuke.. 4u.gif Tu turi omeny sortukus?Tai siaip jie cia visiems vienodi, bent jau pasd mus mokykloj, tiek berniukasm, tiek mergaitems ta pati sportine apranga.. rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2009 05 21, 16:19)
Ne, jie ir mergaitems ir berniukams tie patys.

O bliamba unsure.gif . Nu labai jau berniukiski man jie doh.gif . Nors guzikai galetu but gelyciu formos laugh.gif

QUOTE(maybe24 @ 2009 05 21, 16:27)
Mokyklose parduodami  marskineliai tinka ir mergaitems ir berniukams,o parduotuvese yra ir mergaitems ir berniukams,raso ant pakuociu  ax.gif

Nu va snd trauksim su mergaiciuke i zygi uniformos ieskot, paziuresim unsure.gif . Bet turbut jie ir skiriasi tik uzsegimo kryptim?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 05 21, 14:32)
Aciu 4u.gif
O bliamba unsure.gif . Nu labai jau berniukiski man jie doh.gif . Nors guzikai galetu but gelyciu formos laugh.gif
Nu va snd trauksim su mergaiciuke i zygi uniformos ieskot, paziuresim unsure.gif . Bet turbut jie ir skiriasi tik uzsegimo kryptim?

O kokia uniforma pas jus?Nes pas mus dabar jau suknyciu sezonas.Tokios melunos su langeliais..Taip pat galima serafaniuka piula su baltais marsineliais..arba sijonukas su marskinukais ir kalaraisciu..O marskinukai, yra, tipo mergaitesm ir berniukams, bet jie kone nieko nesikiria..Pparasti, balti marskinukai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 05 21, 15:32)
Bet turbut jie ir skiriasi tik uzsegimo kryptim?

tai, kad t-shirt trumpom rankovem paprasti marskinukai jie be jokiu saguciu rolleyes.gif biggrin.gif gal kaklo iskirpte skiriasi g.gif
Atsakyti