Sveikos mamytes, mokyklinuku vaikuciu vargeliu matytojos..

Manoji siemet zygiuoja i 1 klase..Pernai ejo i resepcion, tai buvo, kad uzrasem i mokykla, taciau gavom patvirtinima tik is savivaldybes mokslu istaigos(neatsimenu kaip vadinas gal civic centras).Tai sake, kad turi arsiust patvirtinima pati mokykla, Laukem, leukem, ir rugsejis ipusejo, Taip gavos, kad teko kelioms savetems isvaziuot i Lietuva..Gryzom, nueinu i ta ,,primra,,mokykla, sako, Jus lauku neatejot..

O jokio laisko, ar skambucio.Tai po to man tam Civic centre toks anglas dedule sueado kita mokykla, ten nuejau , uzpildziau popierius, gavom patvirtinima, viska tvarkingai, tai po tokiu vargu mokykla pradejo lankyt tik spalio viduryje..

Bet nieko neprarado..Nuejo i mokykla ne zodzio nekalbedama angliskai, bet su dideliu noru.

Ir iki siol nera jokiu problemu(tiesa, dabar kalba jau gerai

)Ir teko mokykla pakeist, bet turbut , kad ji labai smalsi, bendraujanti, greit pritampa prie kolektyvo.Ir man del to labai dziugu.
Papildyta:
Sveikos mamytes, mokyklinuku vaikuciu vargeliu matytojos..

Manoji Kas liecia mokyklas, galiu pasakyt taip.Pirmoji buvo juodziu ir babaju kone ventre, baltus zmones galejai ant pirstu suskaiciuot.Taciau, mokytoja pasitaike viena nagle, kita, juodaode.Ir vaikai klasej is viso pasaulio(Lietuve tik manoji buvo visoj mokykloj)Taciau aplinka buvo labai sauni. mamytes labai draugiskos, mokytojos malonios, jei kas, tuoj skambindavo, sakydavo..
Antra mokykla, kurioj dabar.Dauguma balti, angliukai.Nors yra gal 30%mokyklos ir maisytu, Taciau siutina.

Mokytojas turi pasokdinti, jei nori, kas ka pasakytu, jei kas atsitinka, nesitikek, kad paskambins.Tevai taip pat dauguma nemalonus, gerai , kad suradau draudiu is ukrainos ir viena is lietuvos.Tai bent su kuo pakalbet yra.Gal teks rudeni mokykla keist, nes labai man nepatinka