Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarža

Mes jau grizome is gydytojos ax.gif
Tikrai isvarza pas mus nemaza verysad.gif
Gydytoja susuko merliuka ir su juo ikiso ta bambute atgal, paskui su pilvo oda padare tokia rauksle ir su ja uzdenge bamba su merliuku unsure.gif Ir uzklijavo placiu pleistru. Sake taip reikia vaikscioti 2 sav ir po to atvaziuoti vel pas ja ax.gif
Maudytis negalima verysad.gif O bendrai reikia ta plestra nesioti 2.5 men doh.gif
Bet jau ramiau, kai vaikas verkia smile.gif nors bamba taip neislenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 23, 13:43)
Sake taip reikia vaikscioti 2 sav ir po to atvaziuoti vel pas ja  ax.gif
Maudytis negalima  verysad.gif O bendrai reikia ta plestra nesioti 2.5 men  doh.gif

idomu...
mums, tikriausiai, situacija kitokia, mazesne isvarza, nes niekas nesake nieko daryti blink.gif arba tokiam dideliam jau pleistras nepades... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2007 10 23, 15:09)
idomu...
mums, tikriausiai, situacija kitokia, mazesne isvarza, nes niekas nesake nieko daryti  blink.gif  arba tokiam dideliam jau pleistras nepades...  g.gif

o aš savo mažikę vežiau kai jai buvo 2 mėn, bet chirurgas pasakė - nieko nedaryti, praeis arba operuot reiks g.gif Pasirodyt kai bus 3 metai. Išvarža didelė, įtariu, kad viską ką sakė jukka būtų galima ir mano pupai padaryt, bet...
Nesuprantu, vieni medikai sako klijuot, kiti palieka kaip yra. Jei įmanoma su klijavimu išvengt operacijos, galėtų visi tai patarti g.gif O dab mūsų mergina vaikšto su ohoho kokia bambike verysad.gif Kas nematę tokių dalykų ir nežino apie tai, tai išsigąsta pamatę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 23, 16:41)
o aš savo mažikę vežiau kai jai buvo 2 mėn, bet chirurgas pasakė - nieko nedaryti, praeis arba operuot reiks g.gif Pasirodyt kai bus 3 metai. Išvarža didelė, įtariu, kad viską ką sakė jukka būtų galima ir mano pupai padaryt, bet...
Nesuprantu, vieni medikai sako klijuot, kiti palieka kaip yra. Jei įmanoma su klijavimu išvengt operacijos, galėtų visi tai patarti g.gif O dab mūsų mergina vaikšto su ohoho kokia bambike verysad.gif Kas nematę tokių dalykų ir nežino apie tai, tai išsigąsta pamatę unsure.gif

Tai gal ir jums dar nevelu klijuoti? g.gif Gal paskambinkite jai ir paklauskyte g.gif 2720547 gydytoja Malevskiene (iki 13 val.)
Musu pediatre taip ir sake, kad dabar daktarai nieko nedaro tik laukia unsure.gif Ir tik si gydytoja tuo uzsimineja rolleyes.gif
Na as tiksliai del rezultatu nezinau, galesiu pasakyti tik po 2.5 menesio ax.gif Bet daktare sako, kad rezultatai buna geri ir dazniausiai nereikia operuoti.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 23, 18:10)
Tai gal ir jums dar nevelu klijuoti?  g.gif Gal paskambinkite jai ir paklauskyte  g.gif 2720547 gydytoja Malevskiene (iki 13 val.)
Musu pediatre taip ir sake, kad dabar daktarai nieko nedaro tik laukia  unsure.gif Ir tik si gydytoja tuo uzsimineja  rolleyes.gif
Na as tiksliai del rezultatu nezinau, galesiu pasakyti tik po 2.5 menesio  ax.gif Bet daktare sako, kad rezultatai buna geri ir dazniausiai nereikia operuoti.

aciu uz gera informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 23, 19:10)
Tai gal ir jums dar nevelu klijuoti?  g.gif Gal paskambinkite jai ir paklauskyte  g.gif 2720547 gydytoja Malevskiene (iki 13 val.)
Musu pediatre taip ir sake, kad dabar daktarai nieko nedaro tik laukia  unsure.gif Ir tik si gydytoja tuo uzsimineja  rolleyes.gif
Na as tiksliai del rezultatu nezinau, galesiu pasakyti tik po 2.5 menesio  ax.gif Bet daktare sako, kad rezultatai buna geri ir dazniausiai nereikia operuoti.

verysad.gif Tai kad mes Klaipėdoje unsure.gif
Atsakyti
Tai kam cia chirurgo reikia..Gi ir paciam galima taip padaryti..Mano maziui kol kas maza bambikes isvarzele- pabandysiu su pleistruku.
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 11 09, 16:04)
Tai kam cia chirurgo reikia..Gi ir paciam galima taip padaryti..Mano maziui kol kas maza bambikes isvarzele- pabandysiu su pleistruku.

nesupratau g.gif kaip tai kam chirurgas g.gif gal pavyks pačiai , o gal ir ne blink.gif va tada ir prireiks chirurgo, aišku linkiu, ad neprireiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 10 23, 14:43)
Mes jau grizome is gydytojos  ax.gif
Tikrai isvarza pas mus nemaza  verysad.gif
Gydytoja susuko merliuka ir su juo ikiso ta bambute atgal, paskui su pilvo oda padare tokia rauksle ir su ja uzdenge bamba su merliuku  unsure.gif Ir uzklijavo placiu pleistru.  Sake taip reikia vaikscioti 2 sav ir po to atvaziuoti vel pas ja  ax.gif
Maudytis negalima  verysad.gif O bendrai reikia ta plestra nesioti 2.5 men  doh.gif
Bet jau ramiau, kai vaikas verkia  smile.gif nors bamba taip neislenda  thumbup.gif

Na va, mes jau 1.5 menesio su tuo pleistru smile.gif Maudytis aisku nepatogu, labai atsargiai stengiames, kad vanduo nepakliutu doh.gif
Siandien buvom pas gydytoja perklijuoti bambute, o gi ji graziausiai uzgijusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Paskutini karta mums jau uzklijavo, po 2 savaiciu busime laisvi nuo pleistru zmones biggrin.gif
Tikrai buvo verta pakankintis su tais pleistrais ax.gif Dabar nereikia jokio chirurginio gydymo, nes bambute tikrai buvo baisi doh.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2007 11 09, 16:04)

Kaip klijuoja chirurge tikrai taip negalesite pati uzklijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 04 gruodžio 2007 - 15:46
Na va mes jau be pleistriuko yahoo.gif
Bambyte uzgijo assa.gif
Vakar jau maudemes kaip normalus zmones biggrin.gif Vaikas net neverke, kai ji aprenginejau, tik guguoti pradejo - taip pasiilgo, vargselis, normaliu maudyniu tongue.gif
Aciu gydytojai Malevskienei uz grazia ir sveika bambyte! aciuks.gif
Atsakyti
Labukas,

norejau paklaust ar kam buvo, po kirksnies isvarzos iskart pradejo kauptis skystis i kapseli,mums dar tik savaite po operacijos,o skysciu jau tiek daug,tai man rodos,kad vel operuos,tai baisu daros,tokiam mazam vaikui 2 narkozes,ir idomu ar kai skysciu panaikina ar nepradeda vel kauptis unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Skaitau apie Jūsų patirtį su išvaržomis, bet daugiausia jau kalbate apie operacijas. O mano mažyliui (dabar 3 mėn.)daktarai nustate vandene, bet mano anyta lyg tyčia mestelėjo, kad jai ta vandenė į išvaržą panaši. Gal galėtumėt aprašyti kurioj vietoj ta išvarža tiksliai būna ir kaip atrodo, nes man tai rodos, jog jos vaikučiui nėra, bet kaip MB nuraminti unsure.gif ???
Atsakyti