Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarža

Labas mamytes,mes ir turejom isvarza kirksnyje,pastebejau kaip buvo 2 sav.suneliui,bet dabar nebeturim ,isioperavome kai buvo 3,5 men.dabar daugiau kaip men.praejo kaip jos nebeturim,galiu pasakyti,kad dabar tikrai daug ramiau,kai zinau kad jos nera tongue.gif
Atsakyti
mums 6 metukai, ir mes bambuka ka tik issioperavome..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet uztai turime dabar grazia bambyte mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na va, grizome issioperave bambuko isvarza mirksiukas.gif biggrin.gif Operacija kazkur 20 min truko, viskas gerai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as prisijungsiu prie sios temos. Mano susui taip pat buvo kirksnies isvarza, ja diagnozavo gydytoja, atejusi aplankyti tik parsivezus naujagimi sunu is ligonines. Kai konsultavomes pas chirurgus, taip pat sake, kad jei isvarza neistringa, operuojama nuo 6 men. Tik sulauke tokio amziaus ir nuskubejom operuotis. Ligoninej praleidom gal 3 paras. Viskas buvo gerai.
Atsakyti
Labukas.Šiandien mano mergytei irgi rado išvaržą..Liepė eit pas chirurgą ir išsioperuot verysad.gif Norėčiau,kad kuo greičiau ją išoperuotų...Gal galit kas nors rekomenduot gerą chirurgą Vilniuje?Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mano 2 men suneliui irgi isvarza, kartais ja apciuopiu, o kartais ne, eisim konsultuotis pas chirurga, bet greiciausiai sake, kad reikes operuot.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 03 27, 15:13)
Mano 2 men suneliui irgi isvarza, kartais ja apciuopiu, o kartais ne, eisim konsultuotis pas chirurga, bet greiciausiai sake, kad reikes operuot.

Mes kai aptikom isvarza, mums gyd. sake :geriausiai palaukti kol vaikas paaugs ir operuot, bet jei isvarza stringa tai operuoti kuo greiciau. Nes kuo vaikas mazesnis tuo jo pasakymu yra sunkiau operuot, nes ta pleve labai plona, kaip pergamentinis popierius.
Mes laukem iki 3 m. ir dar buvo tikimibe jog atsiras kitoje puseje, taip pasitaiko.
Atsakyti
Savo suneliui 2 men pastebejau isvarza. Mum gydytojai nerekomendavo laukti, nes dideja tikimybe, kad istrigs ir bus tik blogiau. Sako, kad jos neuzauga, vistiek teks operuot. Operavo Kauno klinikose 3 men. Viskas vyko sklandziai, kita diena ryte isleido namo.
Atsakyti
Mus jau uzrase operacijai, lygiai po menesio. Vaikui bus 3.5men
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 04 09, 14:06)
Mus jau uzrase operacijai, lygiai po menesio. Vaikui bus 3.5men

Na ir thumbup.gif , pries vasara susitvarkysit, isgysit ir maudytis galesit smile.gif .
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
O per kiek laiko pjuvis sugyja? Kokio dydzio randas buna? Ar neskauda paskui maziesiams? Man taip neramu ...
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 04 14, 15:25)
O per kiek laiko pjuvis sugyja? Kokio dydzio randas buna? Ar neskauda paskui maziesiams?  Man taip neramu ...

Lakstyt nori jau ta pati vakara tongue.gif doh.gif . Po savaites mes jau maudemes. Niekad nesiskunde skausmu. Randukas gal kokiu 3 cm. .
Atsakyti