Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarža

QUOTE(tusiukas8 @ 2008 04 14, 15:40)
Lakstyt nori jau ta pati vakara tongue.gif  doh.gif . Po savaites mes jau maudemes. Niekad nesiskunde skausmu. Randukas gal kokiu 3 cm. .

Turiu dar viena klausima, mums liepe pries operacija pasidaryti pilna kraujo tyrima su kresejimu, o ji pas mus daro tik imant vaikui is venos krauja. Nu tokio mazo vaiko taip nenoriu kankint, gal zinot ar santariskese yra kad tuos tyrimus padarytu imant krauja is pirstuko?
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 04 15, 15:12)
Turiu dar viena klausima, mums liepe pries operacija pasidaryti pilna kraujo tyrima su kresejimu, o ji pas mus daro tik imant vaikui is venos krauja. Nu tokio mazo vaiko taip nenoriu kankint, gal zinot ar santariskese yra kad tuos tyrimus padarytu imant krauja is pirstuko?

Tikrai nezinau, bet jei ims is venos (kiek supratau jusu mazyliui 3.5 menesiuko tik?). Prasykit kad imtu is rankos venos, o ne is galvos. Mes tokio amziaus gulejom santariskese, tai vienos sesutes eme is rankos o kitos is galvos. imant is rankos vaikas ne ne rektelejo, o is galvytes tai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 04 15, 17:12)

mums eme is pirstuko ligoninej,tai vilniuj turetu irgi imti,nu nebent jis maziukas gal del to g.gif ,pas mus klp tai pliklinikoje neima is pirsto tik is venos doh.gif ,tai as sumokejau geriau,bet daremes is pirsto thumbup.gif
o del operacijos,tai manisis tik prabudo ir lakste,man baisu buvo ziuret,o jam dzin,tik kai lenkesi matesi,kad tempia jam,bet skausmo nejuto,net spagatus bande daryt,sugijo greit,iseme siulus po savaites ir maudemes.
tik mums operacija,kaip ir nepavyko, buvo isvarzos,po menesio seklides vandene,o dabar bus turbut,nes kaip yra viena seklide didesne tai taip ir yra verysad.gif ,kiek cia esu skaiciu tai visiems is pirmo kart viskas pavyksta,o mums taip nesiseka,ir niekas negali pasakyt kodel,kazkodel man atrodo,kad jokios isvarzos jam nebuvo,nes niekad nematydavau gumbelio,bet tik viena seklide didesne.
sekmes jums operacijoje.Vaikas turbut net nesupras,tik mamytei liudna.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 04 15, 21:02)
Tikrai nezinau, bet jei ims is venos (kiek supratau jusu mazyliui 3.5 menesiuko tik?). Prasykit kad imtu is rankos venos, o ne is galvos. Mes tokio amziaus gulejom santariskese, tai vienos sesutes eme is rankos o kitos is galvos. imant is rankos vaikas ne ne rektelejo, o is galvytes tai  doh.gif .

mano vaikutis toks nekudas, tai niekur tu venu nesimato, tik galvyteje, tai vat ir bijau unsure.gif
Atsakyti
Labutes smile.gif
Dar karta ilysiu i sia tema blush2.gif Esu labai pikta ant chirurgu, kurie liepia operuot mazus leliukus.. manoji turejo isvarzas abijose pusese ir gan nemazas. Liepe butinai operuotis, nes jos neuzgyja ir neuzsitraukia... Buvau nepaklusni... Ir velaiu nebliko ka operuot bigsmile.gif Dabar jau metai beveik, kai Ziurejom, kad ju nebera. Taip, kad tikrai nebutina mazyliam daryt narkoziu ir pjaustyt schmoll.gif
Bent jau musu atveju pasiteisino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgite @ 2008 04 17, 14:30)
Labutes smile.gif
Dar karta ilysiu i sia tema blush2.gif Esu labai pikta ant chirurgu, kurie liepia operuot mazus leliukus.. manoji turejo isvarzas abijose pusese ir gan nemazas.  Liepe butinai operuotis, nes jos neuzgyja ir neuzsitraukia... Buvau nepaklusni... Ir velaiu nebliko ka operuot bigsmile.gif Dabar jau metai beveik, kai Ziurejom, kad ju nebera. Taip, kad tikrai nebutina mazyliam daryt narkoziu ir pjaustyt schmoll.gif
Bent jau musu atveju pasiteisino ax.gif

Net nezinau nei ka galvoti.. Musu 2 men kudikis nei is sio, nei is to pradejo verkti. Buvo keista, nes neverksnys ir pilvuko nediege jam, tai verkimo namuose praktiskai nebuvo. Keiciant pampersa pamaciau gumbeli, staigiai vezem i Santariskes. Kol nuvezem isvarzele dingo. Vis delto ejom tikrintis echoskopu. Ilgai gydytojas apziurinejo ir nieko matyt nemate.. iki kol vaikas nuo salcio (buvo saltas kambarys) pradejo verkti ir isvarza isejo.. Ta isvarza gali sau ramiai sedeti iki kol pasikeicia tam tikros salygos (t.y. vaikas verkia ar raumenys uzspazmuoja).
Mums jau 5 men. nuo to laiko pastebejau isvarza tik dar viena syki. t.y. 2 kartai per 5 menesius. Matysimes su chirurgu uz menesio ir ziuresim ka sakys.. Labai pergyvenu. Prazilsiu iki to laiko.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 29, 15:08)
Net nezinau nei ka galvoti.. Musu 2 men kudikis nei is sio, nei is to pradejo verkti. Buvo keista, nes neverksnys ir pilvuko nediege jam, tai verkimo namuose praktiskai nebuvo. Keiciant pampersa pamaciau gumbeli, staigiai vezem i Santariskes. Kol nuvezem isvarzele dingo. Vis delto ejom tikrintis echoskopu. Ilgai gydytojas apziurinejo ir nieko matyt nemate.. iki kol vaikas nuo salcio (buvo saltas kambarys) pradejo verkti ir isvarza isejo.. Ta isvarza gali sau ramiai sedeti iki kol pasikeicia tam tikros salygos (t.y. vaikas verkia ar raumenys uzspazmuoja).
Mums jau 5 men. nuo to laiko pastebejau isvarza tik dar viena syki. t.y. 2 kartai per 5 menesius. Matysimes su chirurgu uz menesio ir ziuresim ka sakys.. Labai pergyvenu. Prazilsiu iki to laiko.

Nepergyvenkite taip iki prazilimo 4u.gif . Berniukams nera taip baisiai pavojinga, jei isvarza uzstrigtu ja reikia operuoti per 12 val. bet tikrai i ligonine nulektumet anksciau, nes vaikui skaudetu ir jis apie tai neleistu pamirst savo rekimu. Mergaitems reikia operuoti kuo anksciau( jei uzstrigo), nes yra tikimybe jog uzspaus kiausides (jei neklystu, nes seniai skaitinejau blush2.gif ). O operacija nera baisi, bet zinoma tevai visad pergyvena, pati zliumbiau laukdama kada maniski parvez. Ir nemanau, kad isvarzos savaime praeina, nerealu schmoll.gif . Tiesiog kaip minejot joms reikia salygu, pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 29, 15:15)
1.Nepergyvenkite taip iki prazilimo 4u.gif . Berniukams nera taip baisiai pavojinga, jei isvarza uzstrigtu ja reikia operuoti per 12 val. bet tikrai i ligonine nulektumet anksciau, nes vaikui skaudetu ir jis apie tai neleistu pamirst savo rekimu. Mergaitems reikia operuoti kuo anksciau( jei uzstrigo), nes yra tikimybe jog uzspaus kiausides (jei neklystu, nes seniai skaitinejau blush2.gif ). O operacija nera baisi, bet zinoma tevai visad pergyvena, pati zliumbiau laukdama kada maniski parvez.
2.Ir nemanau, kad isvarzos savaime praeina, nerealu schmoll.gif . Tiesiog kaip minejot joms reikia salygu, pasirodyti.

1.Visiskai sutinku 4u.gif Operacija tikrai nesudetinga... Mes dar operuojames sirdute, tai cia palygint niekis. Tiesiog dar viana narkoze doh.gif
2. Del nerealumo... Mum nieko niekas neberanda, nors isvarzos buvo didziules g.gif Gali but, kad jos dar pasirodys, taciau kuo veliau, tuo lengviau vaikuciui. Maniskei greit du metukai, o niekas taip ir nebepasirode thumbup.gif Jei dar pasirodys, tai vaikuciui tikrai lengviau isgyvent sita procedura bunant didesniam mirksiukas.gif
Sekmes visiem 4u.gif
Atsakyti
Mum bambutes klijavimas nepadejo. Lankemes pas Malevskiene. Pas mus nemaza isvarza. Vyro tevai sake, kad pas ju vaikus buvo irgi issokusios bambos, bet iki 12 metu savaime ilindo i vidu. Ir rimtai pas vyra normali bamba. Bet galvoju gal reiks prasyt gydytojos siuntymo ir varyt konsultuotis.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 07 11, 13:47)
Mum bambutes klijavimas nepadejo. Lankemes pas Malevskiene. Pas mus nemaza isvarza. Vyro tevai sake, kad pas ju vaikus buvo irgi issokusios bambos, bet iki 12 metu savaime ilindo i vidu. Ir rimtai pas vyra normali bamba. Bet galvoju gal reiks prasyt gydytojos siuntymo ir varyt konsultuotis.

Aš būtinai pasikonsultuočiau. Juk kiekvieno organizmas kitoks mirksiukas.gif O ir tėvai ne viską gali tiksliai atsiminti, nes tai buvo prieš daug metų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...man vakar sokas buvo,kai pamaciau vaiko kirksny guza...nuvezem i greitaja pasake,kad isvarza,bet as jos seniau nepastebejau...reiks registruotis pas chirurga,gal galit patarti koks kaune chirurgas geras? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 07 13, 13:50)
sveikos...man vakar sokas buvo,kai pamaciau vaiko kirksny guza...nuvezem i greitaja pasake,kad isvarza,bet as jos seniau nepastebejau...reiks registruotis pas chirurga,gal galit patarti koks kaune chirurgas geras? verysad.gif

Mes operavomes pas doc.Bagdzeviciu(KMUK) tikrai geras daktaras thumbup.gif .tada mano suneliui buvo tik 3,5 men.o dabar net zenklo nesimato kad butu operuotas mirksiukas.gif
Atsakyti