Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

4u.gif paneles nusipirkau Himalaya kauke riebiai odai, bet ten parasyta , kad ja reikia skiesti su vandeniu ax.gif kaip jus daret?kiek vandens reiketu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 28, 19:46)
4u.gif  paneles nusipirkau Himalaya kauke riebiai odai, bet ten parasyta , kad ja reikia skiesti su vandeniu ax.gif  kaip jus daret?kiek vandens reiketu? ax.gif

hmm nezinojau,kad ir tokios kaukes yra Hymalajos.Paciai neteko susidurt,bet turetu juk buti instrukcija ant pakuotes kaip ja paruosti g.gif o jei nera,tai jauciu reikia ipilt silto vandenuko tiek,kad mase butu grietines konsistensijos mazdaug,kad uzsitempt normaliai galima butu,nei per skysta,nei per tirsta.Na bent jau as taip molio kaukes maisau (ten taip ir nurodyta) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 29 rugsėjo 2009 - 14:07
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 09 29, 16:07)
hmm nezinojau,kad ir tokios kaukes yra Hymalajos.Paciai neteko susidurt,bet turetu juk buti instrukcija ant pakuotes kaip ja paruosti g.gif o jei nera,tai jauciu reikia ipilt silto vandenuko tiek,kad mase butu grietines konsistensijos mazdaug,kad uzsitempt normaliai galima butu,nei per skysta,nei per tirsta.Na bent jau as taip molio kaukes maisau (ten taip ir nurodyta) smile.gif

Turejau sita kazkada,tai taip ir darydavau,bet siaip kaip kauke,tai ji man nieko ipatingo smile.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad man juodo molio neužtenka doh.gif tai galvoju dar kokią kaukę nusipirkt, neišmanau kokią... jaučiu rinksiuos paprastą variantą: arba Neutrogenos arba Clean and Clear (prieš inkštirus, violinę).

Ką patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik baigiau Avon su alyviogem drekinancia ir ismeciau TBS su E nes pasibaige galiojimas.. tai galvoju ka cia naujo drekinancio nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 11, 14:16)
pastebėjau, kad man juodo molio neužtenka  doh.gif  tai galvoju dar kokią kaukę nusipirkt, neišmanau kokią... jaučiu rinksiuos paprastą variantą: arba Neutrogenos arba Clean and Clear (prieš inkštirus, violinę).

Ką patarsit?  4u.gif

jei yr galimybe gauti, tai rekomenduociau sitas kaukytes:
http://www.rossmann....S...0305&id=769
http://www.rossmann....S...65&id=81388
http://www.rossmann....S...26&rec=4165
man labai patiko thumbup.gif
o gal ir vilniuj kur nors ju yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 11 spalio 2009 - 14:36
QUOTE(amber123 @ 2009 10 11, 15:23)
Kaip tik baigiau Avon su alyviogem drekinancia ir ismeciau TBS su E nes pasibaige galiojimas.. tai galvoju ka cia naujo drekinancio nusipirkt  g.gif

as gal pasikartosiu, bet man lb gera drekinanti - Annos Lotan perline wink.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 10 11, 17:00)
as gal pasikartosiu, bet man lb gera drekinanti - Annos Lotan perline wink.gif

Bet jauciu jos ir kaina gera unsure.gif as sau siuo metu galiu leist iki 30lt mazdaug.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bande sias abi kaukes ir galetu palyginti, kuri geresne:

Avene drekinamoji bei Weledos migdolu kauke?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 11, 18:11)
Bet jauciu jos ir kaina gera  unsure.gif as sau siuo metu galiu leist iki 30lt mazdaug..  ax.gif  4u.gif

As tai rekomenduoju pabandyti drekinancia Biocell kauke - man labai patiko ir kaina normali, o dabar Eurovaistinese dar ir su nuolaida:) Ji su naturalia hialurono rugstimi, tai tikrai gerai drekina ir toks vaizdas, kad kita diena dar svelnesne oda pasidaro. (www.biocell.lt)
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 11, 18:11)
Bet jauciu jos ir kaina gera  unsure.gif as sau siuo metu galiu leist iki 30lt mazdaug..  ax.gif  4u.gif

20 ar tai 25g kaukes kainuoja 4lt su virsum...
Atsakyti
niekad nenaudojau jokiu kaukiu..jas reikia tepti ant slapio veido ar sauso blush2.gif g.gif
Atsakyti