Aš vakar parsinešiau,nes buvo karšta ir staiga atvėso ir lietūs prasidėjo,o mano stovėjo visai lauke pietinėj pusėj

QUOTE(Mamce @ 2008 09 09, 18:15)
Meteo.lt jau pranasauja 0 laipsniu penktadienio nakti. Reiks visa augalu "ferma" is lauko i namus temptis 

Augaliukams svarbu, kad nebutu dregna zeme. 0 temp. jiems nebaisi, Saviskiu dar nenesu . Juolab, kad ir salnu kazin ar bus mano kieme.
mano ceropegija armandii ziedukus sukrove

Šalnos jei bus,tai tik vietomis,ir dirvos paviršiuje,kur atviruose plotuose,prie namo,pasieny jos tikrai nejausim..
Crassula
sveikinu
Crassula

QUOTE(greitai @ 2008 09 09, 15:38)
sveikos, jusu kaktusiukai dar balkonuose vasaroja?
šiandien pasitelkus magija sunešiau ir sutalpinau beveik visus iš balkono namie ant palangės

QUOTE(@asta @ 2008 09 09, 22:46)
Šalnos jei bus,tai tik vietomis,ir dirvos paviršiuje,kur atviruose plotuose,prie namo,pasieny jos tikrai nejausim..
Crassula
sveikinu 
Crassula

Oi dar neissiskleide

As tai gal ne visus augalus, bet stengsiuos iki rugsejo galo laikyti lauke...
Crassula, ir be žiedų man tavo ceropegija armandii fantastiška
bus gražus žydintis krokodiliukas.
Aš saviškius irgi neskubu namo tempt dar auga daug kas (vasarą taip neaugo kaip dabar), žydi ar ruošiasi žydėt. Tegul grūdinasi ir bobų vasaros laukia.

Aš saviškius irgi neskubu namo tempt dar auga daug kas (vasarą taip neaugo kaip dabar), žydi ar ruošiasi žydėt. Tegul grūdinasi ir bobų vasaros laukia.
QUOTE(Daivike. @ 2008 09 10, 16:32)

Ot , apgavikai
Siandien meteo.lt jau rodo, kad tom naktim, kai prognozavo 0, bus 4-7 pliuso... O as jau vakar pradejau palangiu apgyvendinimo akcija.... Nieko, isteksiu dickius vel i terasa, ne kilometrus nesiot.
Tiesa, pasiskaiciavau savo "turtus", tai, pasirodo, pasikuklinau per susitikima... Ne apie 20, o apie 40 vienetuku turiu. Daugiausiai sukulentai, bet ir kaktusu pasitaiko

Tiesa, pasiskaiciavau savo "turtus", tai, pasirodo, pasikuklinau per susitikima... Ne apie 20, o apie 40 vienetuku turiu. Daugiausiai sukulentai, bet ir kaktusu pasitaiko

QUOTE(Mamce @ 2008 09 10, 17:40)

Mano kaktusai dar balkone, neįstiklintam, labai netoli žemės ir visai dar nežadu nešt namo
beje gymnų lovys žydėjo 2 žiedais
dabar negaliu įdėt fotkės

maniškiai lauke , ir manau jiems ten gerai
o gimniukai be paliovos žydi , tai viens tai kitas , tai keliolika iš kart
o gimniukai be paliovos žydi , tai viens tai kitas , tai keliolika iš kart