Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Andren @ 2008 08 15, 23:06)
sveika, pas mane ir toks yra tai jau visa vasar su ziedais, tai kiek paskaiciuoju, tai 11tai 14, niekaip nemazejai.man jis patinka pats mazas o ziedu tai vauuu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na aš jį pirkau jau su pumpurais, deja tų jau nepavyko išsaugot, nes kaip supratau buvo gerokai padžiovinti parduotuvėj, tai jie ir nukrito, tai buvo žiemą...o apie kovo mėn gal jis pradėjo leist vėl thumbup.gif po tris, du. tada gegužę vėl biggrin.gif ir taip iki dabar vis po vieną, du vis išleidžia, šitie maniau jau paskutiniai, bet žiūriu kad giliai matosi dar vienas rausvas spurgiukas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif jis pats nedidelis ir man lb gražus taip pat
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2008 08 15, 16:33)
oho kokia grazi spalvyte wub.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai kur gi visos pradingot 4u.gif Žolines švenčiat lotuliukas.gif Iš tikrųjų, mūsų kaktusai tikrų tikriausios žolės - žalios amžinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 15, 15:19)
šyryt gavom kelias valandas saulės  doh.gif  va tiek išstenėjom

Sveikinu labai graziai atrodo,noreciau ir as tokio. 4u.gif 4u.gif Stebiuosi kaip jus zinot tiek daug ir tokiu sudetingu savo kaktusu pavadinimu.As irgi turiu ju nemazai,bet kazkaip nesidomejau ju pavadinimais.Vienas nesenai nuzydejo 5 dideliais ziedais labai gaila kad negaliu dar parodyti savo groziu.Na bet smagu ir jusu groziais pasidziaugt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 15, 16:19)
šyryt gavom kelias valandas saulės  doh.gif  va tiek išstenėjom

o kaip tokį nusipirkti???

ar čia gymno kaktusas ar ne?

O aš va kokį nusipoirkau labai tikėjausi, kad čia iš tų gymnų giminės, bet pasakykit, ar neišsidūriau?

user posted image

O čia šiandien gavau naujoką. Netgi žydintį, tik jau šiandien susiskleidė nuostabus geltonas žiedas.

Dar kartą ačiū Smiltpeliukei (iš šio forumo), padovanojusiai tokį grožį wub.gif Tik nežinau pavadinimo? Gal pagelbėsit, kas tai?

user posted image

va kaip žydi

user posted image

Atsakyti
Dar kartą ačiū Smiltpeliukei (iš šio forumo), padovanojusiai tokį grožį wub.gif Tik nežinau pavadinimo? Gal pagelbėsit, kas tai?

va kaip žydi

user posted image
[/quote]

Ale ir sekasi zmonems blink.gif
Toki grozi gauti ir dar dovanu thumbup.gif
Labai grazus wub.gif
Atsakyti
[quote=Laivite,2008 08 17, 20:13]

va kaip žydi

user posted image
[/quote]

Ale ir sekasi zmonems blink.gif
Toki grozi gauti ir dar dovanu thumbup.gif
Labai grazus wub.gif
[/quote]

Tai, kad čia forume jinai daug kaktusų dalina kai kuriuos dovanai. Ir kas svarbiausia labai gerai prižiūrėti, išpuoselėti. Reikėtų tik pasižiūrėti "keičiu, dovanoju" temoje. Nes šiandien kai susitikau paimti kaktuso, tai sakė, kad daugiau niekas apart manęs nesusidomėjo blink.gif (net dovanojamais) schmoll.gif

o va ir nuoroda apie "Smiltpeliukes" dovanojamus kaktusus
http://www.supermama...?...31853&st=36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 rugpjūčio 2008 - 18:23

o va ir nuoroda apie "Smiltpeliukes" dovanojamus kaktusus
http://www.supermama...?...31853&st=36
[/quote]
Bet tikrai graziu kaktusiuku turi thumbup.gif
Tik gaila ji Vilniuj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2008 08 17, 18:36)
Sveikinu labai graziai atrodo,noreciau ir as tokio. 4u.gif  4u.gif Stebiuosi kaip jus zinot tiek daug ir tokiu sudetingu savo kaktusu pavadinimu.As irgi turiu ju nemazai,bet kazkaip nesidomejau ju pavadinimais.Vienas nesenai nuzydejo 5 dideliais ziedais labai gaila kad negaliu dar parodyti savo groziu.Na bet smagu ir jusu groziais pasidziaugt. thumbup.gif

ačiū 4u.gif pirkau šią žiemą, beje dauguma pavadinimų pagelbėjo sužinot šio forumo dalyvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 08 17, 18:50)
o kaip tokį nusipirkti???

ar čia gymno kaktusas ar ne?

O aš va kokį nusipoirkau labai tikėjausi, kad čia iš tų gymnų giminės, bet pasakykit, ar neišsidūriau?

user posted image

taip pas mane ir pas tave gymnas biggrin.gif aš tiesiog radau parduotuvėj, maximoj ar kažkurioj kitoj...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 08 17, 18:50)

va kaip žydi

user posted image
Cia Notocactusas,koks tai pasakyti tiksliai negaliu,bet kad notas tai tikrai biggrin.gif ,ziedas turi raudona purka bigsmile.gif
Atsakyti
Lietuva, as toki pat notocactusa turiu. Gali paziuret mano albume kaip as ji pavadinus, nors daug gincu del to pavadinimo buvo ...

O stai as Senukuose koki nusipirkau. Jau senai musu parduotuvese buvau bepirkus tongue.gif Kas tai? kazkaip nesumastau g.gif
Sudziuves vargsiukas, galgi atsidekos kada kokiu ziedeliu uz geresni gyvenima smile.gif
[attachmentid=154278]

O stai situs apdulkinau. Ir su sepetuku dazymui, ir su dantu sepetuku. Kad butu uztikrintas reikalas doh.gif Bet kolkas nieko nesidaro unsure.gif Gal persistengiau blush2.gif Bet stengiausi biggrin.gif Ziedai tik nuvyto.
[attachmentid=154281]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 rugpjūčio 2008 - 22:43
Labas, nu paziurejau tuos dovanojamus ir parduodamus kaktuseliu ale yra keli kuriu noreciau ax.gif , bet man nereiketu keliu viename vazone, tai sakau gal kas noretu is vilniaus ar siauliu koperuotis ir pasidalinti mirksiukas.gif .o mano vienas tai visai nubludo, nesuprantu augo kaip stulpas,niekada neleido vaiku o dabar apacioje nesuprantu unsure.gif g.gif ar vaika leidzia ar ziedas bus, bet gal 2cm nuo zemiu,ar gali buti taip zemai ziedai, nu kai turesiu laiko idesiu jo foto.
Atsakyti