QUOTE(adaptacijaa @ 2008 09 23, 17:52)
o kaip jūs manot, kam yra Lietuva?
As gimiau ir uzaugau Lietuvoje, bet esu ruse, tai ka man reikia kraustis, kadangi neesu lietuve?

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 09 23, 17:55)
Manau, kad dalinys "Vostok" taip pat švelnūs nebuvo. Karas yra karas. Mes tik galime iš nuotrupų atgaline data bandyti dėliotis puzzle. Iš mano pateiktų duomenų darosi aišku, kad prisidengiant žinomai melagiigais žuvusių skaičiais buvo sukelta isterija, Gruzija kaltinta genocidu. To pasekoje Rusija pripažino dvi naujas valstybes kaip savarankiškas šalis. Vienoje lėktuvo katastrofoje kartais daugiau žmonių žūsta, nei per tokį genocidą.
Bet aš ne apie tai. Aš nevertinu moralės, man įdomus pats visuomenės nuomonės mulkinimo procesas iš abiejų šalių pusių.
Bet aš ne apie tai. Aš nevertinu moralės, man įdomus pats visuomenės nuomonės mulkinimo procesas iš abiejų šalių pusių.
Yra didelis skirtumas tarp katastrofos ir karo.
As sita kara tikrai pavadinciau genocidu, kai saude i namus i vaikus i masinas, kitaip pavadinti negalima.
Rusija nors pateike irodimus apie zuvusiuju, o kiek Gruzija prarado civiliu zmoniu?
Kazkas buvo idejas straipsni, kiek Osetinu zuvo, ypac nuo 90-tu metu, todel dabar Osetinai laibai dziaugiasi gavus nepriklausomybe. As irgi kai matau laimingus zmones