Įkraunama...
Įkraunama...

Įvykiai Gruzijoje

QUOTE(adaptacijaa @ 2008 09 23, 17:52)
o kaip jūs manot, kam yra Lietuva?

As gimiau ir uzaugau Lietuvoje, bet esu ruse, tai ka man reikia kraustis, kadangi neesu lietuve? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 09 23, 17:55)
Manau, kad dalinys "Vostok" taip pat švelnūs nebuvo. Karas yra karas. Mes tik galime iš nuotrupų atgaline data bandyti dėliotis puzzle. Iš mano pateiktų duomenų darosi aišku, kad prisidengiant žinomai melagiigais žuvusių skaičiais buvo sukelta isterija, Gruzija kaltinta genocidu. To pasekoje Rusija pripažino dvi naujas valstybes kaip savarankiškas šalis. Vienoje lėktuvo katastrofoje kartais daugiau žmonių žūsta, nei per tokį genocidą.
Bet aš ne apie tai. Aš nevertinu moralės, man įdomus pats visuomenės nuomonės mulkinimo procesas iš abiejų šalių pusių.

Yra didelis skirtumas tarp katastrofos ir karo.
As sita kara tikrai pavadinciau genocidu, kai saude i namus i vaikus i masinas, kitaip pavadinti negalima.
Rusija nors pateike irodimus apie zuvusiuju, o kiek Gruzija prarado civiliu zmoniu?
Kazkas buvo idejas straipsni, kiek Osetinu zuvo, ypac nuo 90-tu metu, todel dabar Osetinai laibai dziaugiasi gavus nepriklausomybe. As irgi kai matau laimingus zmones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 09 23, 22:29)
As gimiau ir uzaugau Lietuvoje, bet esu ruse, tai ka man reikia kraustis, kadangi neesu lietuve?  g.gif

na tu nesatsakei į klausimą wink.gif kam yra Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 09 23, 22:42)
Yra didelis skirtumas tarp katastrofos ir karo.
As sita kara tikrai pavadinciau genocidu, kai saude i namus i vaikus i masinas, kitaip pavadinti negalima.
Rusija nors pateike irodimus apie zuvusiuju, o kiek Gruzija prarado civiliu zmoniu?
Kazkas buvo idejas straipsni, kiek Osetinu zuvo, ypac nuo 90-tu metu, todel dabar Osetinai laibai dziaugiasi gavus nepriklausomybe. As irgi kai matau laimingus zmones  thumbup.gif

Gal biški ne į temą, bet prisiminiau "Beslano tragediją" - aukų skaičius beveik toks pats. O Rusijos valdžiai buvo visiškai nusispjaut į tai. Pasidomėkit "Beslano motinų" organizacijos veikla (nežinau, ar tiksliai taip jos vadinasi). Gal atsivers jums pagaliau akys, kad Rusijai nusišikt ant savo žmonių, bele tam tikram sluoksniui kišenes prisikraut ir išlaikyt teritoriją.
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 09 23, 22:42)

Kadangi jūs labiau pasitikite Rusijos informavimo priemonėmis, tai cituosiu iš jų:
12 сентября Грузия заявила, что в результате южноосетинского конфликта погибли 326 грузинских граждан, в том числе 154 военнослужащих и 17 работников МВД

Šaltinis
Taigi Gruzija prarado 188 civilius.

Jūsų virkavimai dėl trijų žuvusių vaikų yra labai jausmingi, tačiau karo atveju tai yra smulkmena. Lietuvoje 2007 metais autoavarijose žuvo 739 žmonės, tarp jų 70 vaikų. Taigi per metus Lietuvoje autoavarijose žūsta tiek pat žmonių, kiek per visą karą Gruzijoje iš visų kariavusių pusių. Genocidas.
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 09 23, 22:42)

Pagal Lietuvos Respublikos Konstituciją - Lietuvių Tautai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 24 rugsėjo 2008 - 07:41
QUOTE(Medinis @ 2008 09 24, 09:46)
Jūsų virkavimai dėl trijų žuvusių vaikų yra labai jausmingi, tačiau karo atveju tai yra smulkmena. Lietuvoje 2007 metais autoavarijose žuvo 739 žmonės, tarp jų 70 vaikų. Taigi per metus Lietuvoje autoavarijose žūsta tiek pat žmonių, kiek per visą karą Gruzijoje iš visų kariavusių pusių. Genocidas.
Papildyta:

Pagal Lietuvos Respublikos Konstituciją - Lietuvių Tautai.

O Lietuvoje zuvo 13 zmoniu, o jau toki burbula ispute.
Reikia ziureti kokiu budu zmones zuvo, o per Tailande per stihija zuvo daugiau 2000 zmoniu. Bet cia gamta nuzude, o ne kaimynu kariuomene.
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 09 23, 23:42)

Lietuvos pilieciams, nesvarbu kokios tautybes ar orentacijos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 09 24, 12:57)
O Lietuvoje zuvo 13 zmoniu, o jau toki burbula ispute.

Matau šiokį tokį skirtumą. Kai vyksta karo veiksmai ir kai svetima kariuomenė šaudo į mitinguojančius begiklius žmones.
Na, bet ką čia. Tik 13 lietuvių... Gal dar priminti 89m, kai ta pati didžiojo brolio kariuomenė Tbilisyje kastuvu kapojo beginklius gruzinus?

Bet, kaip sakoma ,tikslas pateisina priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 24 rugsėjo 2008 - 14:23
nejaugi jus nesuprantat kad tai viskas del pinigu 4u.gif . gruzinai jiu neturi. nori kad europa duotu bigsmile.gif . o duos tik tada kai susipiks ilganosei su rusija. jie taip ir padare. bet idomu ar jie zino kaip bus blogai kai pinigus isvoks lotuliukas.gif gyvens kaip mes dabar. gal sakau jos i svecius pasikvesti. parodyti kaip europos priemestis gyvena lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 09 24, 17:04)
gyvens kaip mes dabar. gal sakau jos i svecius pasikvesti. parodyti kaip europos priemestis gyvena lotuliukas.gif .

jei blogai tamstai cia, tai kaip pasakytu medinis mirksiukas.gif chemodan-vokzal rosija. ir gyvensi kaip inkstas taukuose mirksiukas.gif rojuj zemeje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arktis @ 2008 09 24, 20:16)
jei blogai tamstai cia, tai kaip pasakytu medinis  mirksiukas.gif  chemodan-vokzal rosija. ir gyvensi kaip inkstas taukuose  mirksiukas.gif  rojuj zemeje  lotuliukas.gif

oi oi, kaip protinga. o tau bus chemodan-vokzal - airija lotuliukas.gif
Atsakyti
Nereikia varinėti vienas kito. Kiekvienas renkamės kur mums geriau.
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 09 24, 19:37)
oi oi, kaip protinga. o tau bus chemodan-vokzal - airija lotuliukas.gif

man ir Lietuvoje - savo Tevyneje gera thumbup.gif ne taip kaip kai kurioms - nei tevynes, nei tautybes. tik pilietybe ir ta avansu pagal gyv. vieta suteikta doh.gif belieka siaustis, ieskot kabliuku, bei atsituodant genu sauksmui, slovinti cara sedinti kremliui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arktis: 24 rugsėjo 2008 - 19:32
QUOTE(arktis @ 2008 09 24, 19:16)
jei blogai tamstai cia, tai kaip pasakytu medinis  mirksiukas.gif  chemodan-vokzal rosija. ir gyvensi kaip inkstas taukuose  mirksiukas.gif  rojuj zemeje  lotuliukas.gif

jau apie gyvenima dabartinei lietuvoj,tai geriau patiletumet,aisku kas gali rinktis isvaziuoje kitur,bet jus paziurekite iki kur mes nuredejom,siaubas kaz koks,ko mes pasekem per tos nepriklausomybes metus?
koki sriti nepaimsi visur blogai.
Atsakyti