Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(buubble @ 2008 08 14, 12:49)
antradieniais nuo puse 9 - 9, o sekmadieniais nors nuo ryto iki vakaro smile.gif
valanda 10lt mirksiukas.gif

4u.gif Norejau smulkiau suzinoti kur ta aikstele randasi Sauletekyje,Vilniuje? mirksiukas.gif Ar tikrai ten leidzia pavazineti,ir i ka kreiptis? blush2.gif
Atsakyti
va tpavyzdziui mano vyras turi 11 metu staza sakau ispresk mano teorija zinot kiek surinko 50% o kai paklausiau paaiskint lygereiksmes sankryzas tai sake nu ka as zinau as tai atvaziuoju ir suku i kaire kam reikia tas palauke,suprask neasstimenu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 15, 09:23)
va tpavyzdziui mano vyras turi 11 metu staza sakau ispresk mano teorija zinot kiek surinko 50% o kai paklausiau paaiskint lygereiksmes sankryzas tai sake nu ka as zinau as tai atvaziuoju ir suku i kaire kam reikia tas palauke,suprask neasstimenu jau biggrin.gif

drinks_cheers.gif su MB irgi panasiai. Tai kai pradejo bambet, kad cia teorijoj nesamoningai klausimai suformuluoti, kad realiai tokiu situaciju nebuna ir realiai taip nepavaziuosi, ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 15, 08:48)
drinks_cheers.gif  su MB irgi panasiai. Tai kai pradejo bambet, kad cia teorijoj nesamoningai klausimai suformuluoti, kad realiai tokiu situaciju nebuna ir realiai taip nepavaziuosi,  ir pan.  doh.gif

mano MB neturi net 5 metų stažo ir tai teorijos kiek reikia neišlaikė kai bandė, o kai ko paklausdavau tai irgi nu ką aš žinau pamatau ir važiuoju biggrin.gif geras paaiškinimas, tai kai bandau paiškint pati jam kaip reikia važiuot tai jisai sako nu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuodeminga @ 2008 08 15, 02:36)
4u.gif Norejau smulkiau suzinoti kur ta aikstele randasi Sauletekyje,Vilniuje? mirksiukas.gif Ar tikrai ten leidzia pavazineti,ir i ka kreiptis? blush2.gif

Atvaziuojat iki Antakalnio ziedo, nuo jo vaziuojat tiesiai tiesiai link nemencines plento, privaziuojat sankryza, kurioje jums po desne bus Lukoilas, tada pasukat i desne ir vaziuojat tiesiai tiesiai, po kaire pravaziuojat autobusu zieda, ir vel vaziuojat tiesiai. O tada turi buti atrodo 2 posukis i desne ir bus ta aikstele, bet del posukio nesu garantuota, kad tikrai 2. Na bet siaip per krumus turetumet pamatyti mirksiukas.gif
Arba galit siokia diena, kai gali vazineti tik mokyklinukai, paziureti kur randasi, o po to jau zinosit ir nereikes gaisti laiko tongue.gif
O kreiptis tai i sarga reiketu, jis stovi arba prie to slakbaumo arba ten tokia ale pavesine yra biggrin.gif toks plonas jis smile.gif
Arba jei nebus ir bus atkeltas slakbaumas tai vaziuokit, veliau prisistatys biggrin.gif

Tikiuosi kiek aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 14, 20:16)
Totali nesąmonė. Pinigus lupa, ir tiek. Aš, pavyzdžiui, turiu pažįstamą instruktorių, kuris mane mokytų nemokamai mokomuoju automobiliu, o čia vis tiek turėsiu eiti į mokyklą kartot kurso. Nors iš kitos pusės, jeigu bus fiksuojama instruktoriaus pavardė, tai jis bus suinteresuotas gerai mokinį paruošti. Gal nebus tokių a la "tu važiuok, o aš čia snūstelsiu" arba "vežam mano žmoną į Maximą". Nors pati skųstis instruktorium negaliu. Turėjau ką tik pirmą važiavimą, tai super instruktorius.

Aš tai nesiskundžiu savo instruktorium kurį turėjau. Tik vieną kartą buvo kad reikėjo sustoti prie avalynės taisyklos kuri mums maršrute pakeliui. Kažkaip nesureikšminau per daug to, nes užtruko gal penkias minutes ir daugiau niekur nuklydę nebuvom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 14, 17:58)
mane tai buvo lengva panika apemus del tu 3 kartu ale paskui pagalvojau kad visteik nieko nepakeisiu nors si.na zeme raizyk jei jau musu genijai ten seime sedintys sugalvojo.tik nesuprantu kodel mes turim kentet uz visus savizudzius lakstancius ir aplamai kaltina kad mes avaringas situacijas sukeliam bet tegul pasiziuri kas daugiau jaunimas ar senimas kur teises po 30 metu turi ir nei kart neatsiverte nauju KET paskaityt doh.gif

100 procentų sutinku, kad daug tokių, kurie vairuoja net po 30 metų nei teorijos, nei praktikos dabar neišlaikytų, nes važinėja taip kaip jiems patinka, nesilaikydami taisyklių ir ,,vaidina'', ką čia tie ,,žali'', nemoka vairuoti, žiopliai, trukdo eismą ir t.t. Kartais 10 min užtenka pasižiūrėti, kaip važinėja tie ,,seni" vairuotojai ir rankų pirštų neužtektų suskaičiuoti, kiek buvo pažeidėjų.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 08 15, 13:07)
100 procentų sutinku, kad daug tokių, kurie vairuoja net po 30 metų nei teorijos, nei praktikos dabar neišlaikytų, nes važinėja taip kaip jiems patinka, nesilaikydami taisyklių  ir ,,vaidina'', ką čia tie ,,žali'', nemoka vairuoti, žiopliai, trukdo eismą ir t.t. Kartais 10 min užtenka pasižiūrėti, kaip važinėja tie ,,seni" vairuotojai ir rankų pirštų neužtektų suskaičiuoti, kiek buvo pažeidėjų.

merginos as irgi su jusu nuomoene sutinku bet ka padarysi kad tokia super rupestinga valdzai turim kuri nieko negalvoja verysad.gif blink.gif
Atsakyti
na mergaites kuri dabar greiciausi leks regitra sturmuot mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidarys dabar visi gražaus pinigėlio iš nelaimėlių,tris kartus neišlaikiusių -užteks visiems-ir regitrai ir vairavimo mokykloms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 15, 22:03)
na mergaites kuri dabar greiciausi leks regitra sturmuot mirksiukas.gif

as ciuosiu 26 ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sirdingai dekoju " buubble" uz issamia informacija! mirksiukas.gif Bandysiu rasti! mirksiukas.gif Sekmes!
Atsakyti