Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Nuodeminga @ 2008 08 16, 01:36)
4u.gif  Sirdingai dekoju " buubble" uz issamia informacija!  mirksiukas.gif Bandysiu rasti! mirksiukas.gif Sekmes!

Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 15, 23:00)
as ciuosiu 26 ax.gif

as ir 26 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KareMare @ 2008 08 16, 15:06)

thumbup.gif
kelinta val? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 15, 23:00)
as ciuosiu 26 ax.gif

Sėkmės ,ir iš pirmo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2008 08 16, 17:02)
Sėkmės ,ir iš pirmo karto mirksiukas.gif

kad as jau antra eisiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,na va sendien laikiau vairavimo egzamina antra karta ir neislaikiau verysad.gif Pirma kart aiksteliai kliudziau kuoliuka,tai pasiemiau papildomai pamoku,jau atrodo ismokau viska,bet sendien antra kart laikydama aikstelej viska graziai pravaziavau o gatvej masina istisai uzgesinedavo,nezinau kas pasidare kaip su savo instruktorium mokiausi tokiu bairiu nebuvo,na teks dar nusipirkti vaziavimu,dabar kol gerai neismoksiu vaziuoti,neisiu i Regitra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandritas: 16 rugpjūčio 2008 - 18:08
QUOTE(sandritas @ 2008 08 16, 19:05)
Sveikos merginos,na va sendien laikiau vairavimo egzamina antra karta ir neislaikiau verysad.gif Pirma kart aiksteliai kliudziau kuoliuka,tai pasiemiau papildomai pamoku,jau atrodo ismokau viska,bet  sendien antra kart laikydama aikstelej viska graziai pravaziavau o gatvej masina istisai uzgesinedavo,nezinau kas pasidare kaip su savo instruktorium mokiausi tokiu bairiu nebuvo,na teks dar nusipirkti vaziavimu,dabar kol gerai neismoksiu vaziuoti,neisiu i Regitra

nenusimink, tikriausiai labai išsigasti ir nelieka blaivaus proto, bėje aš irgi sandra jei tu sandra bigsmile.gif tad nesisielok ir laikysi ir išlaikysi 4u.gif
Atsakyti
ziuriu greitai Jus cia pripildot temas naujais komentarais biggrin.gif nors senokai ir tebuvau uzlekt... ax.gif
Bet smegu paskaitinet vistiek, juk tema artima biggrin.gif
Manau regitroj antpludis turetu atslugti po tu istatymu pokyciu g.gif Buvau issigandus del tu 3 kartu, bet kai paskaiciau jog butini bus 5 pravaziavimai, tai nurimau... Nors blem as noriu artimiausiau laiku islaikyt! Tiesiog mirstu kaip noriu, tik nezinau kaip realiai tai ivykdyt.. doh.gif
Laikysiu kita savaite. Pasiskolinau is draugo pinigu, sakau vaziuosiu su instruktoriumi pora kartu ir laikysiu egza (paskutiniu metu su instruktoiumi nevazinau, tik su tevu arba draugu). Beje egza laikau n-aji karta. Susiradau forume instruktores nr., paskambinau, susitariau. Siaip atrode sava, pakalbejom, pasakiau, kokia mano situacija, klaidos. Zodziu, bandziau vaziuot, masina tikrai sunkiai sekes valdyt.. Man regitros masinytes pasirode zymiai mielesnes... Zodziu, tas pravaziavimas man taip subalamutino prota, kad islipau ir namo parejau apsizliumbus. Galvojau SAKES! Nu visiska vista! doh.gif blink.gif
Pusantru metu kankinuos, uzknisa derint kada galesiu pavazinet kazkur, bet vistiek vazineju. Nors atrodo kas is to?
Jauciu ta instruktore pagalvojo, nu kas per nevykele... Pati saves nesuprantu, matau plyta, vistiek vaziuoju, krc...
O dar, kai vis pastoviai man sako milijona repliku, visokiu pastebejimu, cia taip daryk, o cia taip... As beveik nieko nebegirdziu, nesugebu susikaupt, nesuprantu kame cia reikalas ir kaip su tuo kovot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 08 17, 00:57)
ziuriu greitai Jus cia pripildot temas naujais komentarais biggrin.gif nors senokai ir tebuvau uzlekt...  ax.gif
Bet smegu paskaitinet vistiek, juk tema artima  biggrin.gif
Manau regitroj antpludis turetu atslugti po tu istatymu pokyciu  g.gif Buvau issigandus del tu 3 kartu, bet kai paskaiciau jog butini bus 5 pravaziavimai, tai nurimau... Nors blem as noriu artimiausiau laiku islaikyt! Tiesiog mirstu kaip noriu, tik nezinau kaip realiai tai ivykdyt..  doh.gif
Laikysiu kita savaite. Pasiskolinau is draugo pinigu, sakau vaziuosiu su instruktoriumi pora kartu ir laikysiu egza (paskutiniu metu su instruktoiumi nevazinau, tik su tevu arba draugu). Beje egza laikau n-aji karta. Susiradau forume instruktores nr., paskambinau, susitariau. Siaip atrode sava, pakalbejom, pasakiau, kokia mano situacija, klaidos. Zodziu, bandziau vaziuot, masina tikrai sunkiai sekes valdyt.. Man regitros masinytes pasirode zymiai mielesnes... Zodziu, tas pravaziavimas man taip subalamutino prota, kad islipau ir namo parejau apsizliumbus. Galvojau SAKES! Nu visiska vista!  doh.gif  blink.gif
Pusantru metu kankinuos, uzknisa derint kada galesiu pavazinet kazkur, bet vistiek vazineju. Nors atrodo kas is to?
Jauciu ta instruktore pagalvojo, nu kas per nevykele... Pati saves nesuprantu, matau plyta, vistiek vaziuoju, krc...
O dar, kai vis pastoviai man sako milijona repliku, visokiu pastebejimu, cia taip daryk, o cia taip... As beveik nieko nebegirdziu, nesugebu susikaupt, nesuprantu kame cia reikalas ir kaip su tuo kovot...  verysad.gif

susikaupk ir viskas, o kuriam mieste laikysi?tiesiog gal susijaudini prie vairo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandritas @ 2008 08 16, 18:05)
sendien antra kart laikydama aikstelej viska graziai pravaziavau o gatvej masina istisai uzgesinedavo,nezinau kas pasidare kaip su savo instruktorium mokiausi tokiu bairiu nebuvo,na teks dar nusipirkti vaziavimu,dabar kol gerai neismoksiu vaziuoti,neisiu i Regitra

Nenusimink taip ir eik į Regitrą laikyt. Ten su jų mašiniukais laimės dalykas, gal dabar gausi tokią, kuri nė kart neužges, o prie instruktoriaus mašinos tu jau pripratusi ir važiavimai čia jau nelabai padės.
Atsakyti
ai mergytes nesijaudinkit laikysim laikysim kol islaikysim,vistiek iveiksim mes ta bjaurybe regitra bash.gif bash.gif bash.gif reiks ir man gal pora vaziavimu pasiimt nes po neisl;aikymo ant estakados as jos paniskai bijau g.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif
jungiiuosi ir as prie jusu gretu,pabaigiau jau teorija mokykloj liko tik egzas mokyklinis nes kaip vista is pirmo karto neisliakiau blush2.gif verysad.gif tai eisiu vel doh.gif nors regitroj jau buvau uzsiregistravus ,bet teko atideti...suzinojau ,kad pagal ju ta nauja tvarka reik pasorodo dabar jau visus 10 vaziavimu pravaziuoti,kad eiti teorija i regitra laikyti ax.gif ax.gif kazkaip nelabai bijau as tos teorijos nors jauduliukas krutines neapleidzia ta diena mirksiukas.gif tongue.gif
o del vaziavimu tai ir as galiu pasakyti,esu is Kauno ir laikausi auto arv mokykloj pas destytoja Viliu su astra smile.gif pravaziavau 6 vaziavimus jau ir tikrai geriau uz vairo jauciuosi blush2.gif ,jezau butumete jus mane per pirma vaziavima pamaciusios doh.gif kaip drebules lapelis buvau,instruktorius kury turejau anksciau kai tik pradejau laikyti buvo su golfu kaip regitroj,bet jis isejo atostogu ir man teko kitas laikinai ...tai zinokit tas senasis kai tik pradedavau vaziuoti man knisdavo prota atsiprasant ,kad kodel as laikau su mechanine pavaru deze,juk vis tiek ju kada nors neliks doh.gif doh.gif ir taip zinokit visas 1.5val kol vaziuodavau...as jam sakau visi islaiko ir as islaikysiu,o jis man ne aiskina kaip vaziuoti o porina atsisedes,kad man reik eiti ant automatines laikyti doh.gif doh.gif
zodziu dabar esu patenkinta savo nauju instuktorium jis demesingas aiskina ka blogai darau su juo isivaizduokit net ismokau perjungti pavaras ko anas diedas manes nemokino tik pats pasakydavo kada ir viskas o sitas tai angelas palyginus drinks_cheers.gif thumbup.gif
jetau kiek as cia prirasiau blush2.gif na zodziu visom linkiu sekmes mergaites,bukim stiprios oro_buckis.gif friends.gif
Atsakyti