ziuriu greitai Jus cia pripildot temas naujais komentarais

nors senokai ir tebuvau uzlekt...
Bet smegu paskaitinet vistiek, juk tema artima
Manau regitroj antpludis turetu atslugti po tu istatymu pokyciu

Buvau issigandus del tu 3 kartu, bet kai paskaiciau jog butini bus 5 pravaziavimai, tai nurimau... Nors blem as noriu artimiausiau laiku islaikyt! Tiesiog mirstu kaip noriu, tik nezinau kaip realiai tai ivykdyt..
Laikysiu kita savaite. Pasiskolinau is draugo pinigu, sakau vaziuosiu su instruktoriumi pora kartu ir laikysiu egza (paskutiniu metu su instruktoiumi nevazinau, tik su tevu arba draugu). Beje egza laikau n-aji karta. Susiradau forume instruktores nr., paskambinau, susitariau. Siaip atrode sava, pakalbejom, pasakiau, kokia mano situacija, klaidos. Zodziu, bandziau vaziuot, masina tikrai sunkiai sekes valdyt.. Man regitros masinytes pasirode zymiai mielesnes... Zodziu, tas pravaziavimas man taip subalamutino prota, kad islipau ir namo parejau apsizliumbus. Galvojau SAKES! Nu visiska vista!
Pusantru metu kankinuos, uzknisa derint kada galesiu pavazinet kazkur, bet vistiek vazineju. Nors atrodo kas is to?
Jauciu ta instruktore pagalvojo, nu kas per nevykele... Pati saves nesuprantu, matau plyta, vistiek vaziuoju, krc...
O dar, kai vis pastoviai man sako milijona repliku, visokiu pastebejimu, cia taip daryk, o cia taip... As beveik nieko nebegirdziu, nesugebu susikaupt, nesuprantu kame cia reikalas ir kaip su tuo kovot...