Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

gal zinot kokia kaune aikstele kur savarankiskai galeciau pasimokyti vazineti?ar vazinejat savarankiskai su M raidem?
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 21, 16:14)
gal zinot kokia kaune aikstele kur savarankiskai galeciau pasimokyti vazineti?ar vazinejat savarankiskai su M raidem?

zinau sanciuose as ten mokiausi truputuka,bet ten masinu milijonas,o dar mokiausi ten jonavos gatvei,tai tik savaitgaliais,o sendien nuo 6-8 ryto biggrin.gif bet seip ten mentai baudzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 08 21, 16:00)
OHO Sveikinimai didziausi  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ot saunuole  drinks_cheers.gif

O va cia radau straipsni...nu praktiskai apie save....juokiausi iki asaru, paskaitykit, nirialiai juokingas rasinukas apie Regitros sturma  biggrin.gif  biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=17797813

4u.gif

Straipsnelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 16:19)
zinau sanciuose as ten mokiausi truputuka,bet ten masinu milijonas,o dar mokiausi ten jonavos gatvei,tai tik savaitgaliais,o sendien nuo 6-8 ryto biggrin.gif  bet seip ten mentai baudzia unsure.gif

o su m raidem vazinejai?su vyru?
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 21, 16:21)

tai jo visur po miesta ir netik su M raidem,o ten i ta aikstele jonavos gatvej tai apasna vaziuoti jai pagaus mentai tai atsibauduosit truputuka blush2.gif seip gali mokinti vairuoti tave tik seimos narys turintis ne mazesni kaip 5m staza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 21, 16:21)

aš irgi šančiuose važinėjau, ten dirba iki 20val val kainuoja 10lt, nors ašų už 10lt kažkaip ilgiau prabuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 21, 16:34)
aš irgi šančiuose važinėjau, ten dirba iki 20val val kainuoja 10lt, nors ašų už 10lt kažkaip ilgiau prabuvau  blush2.gif

blink.gif pirma karta girdziu? as atvaziavau ir ramiai sau vazinejau niekam nieko nemokejus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 13:20)
aciukas mirksiukas.gif  aikstelei be klaidu leido pavaziuoti biski tipo pajaust masina,bet buvau vazinejus su 5 golfu tai jau zinojau viska, tai paskiau viska puikiai padariau ir i gatve,o marsrutas nuo regitros kalnu zemyn,i kaire,tiesiai paskiau pro ziedus kilom i kalna kazkoki,paskiau pro melikoniu kalna nusileidom ir atgal biggrin.gif  gal suprasit lotuliukas.gif

Sveikinu su islaikytu egzaminu,na as gal trecia kart paimsiu ta Regitra,pirma kart aikstelej neislaikiau o antra kart gavau ne zemyn kaip tu nuo Regitros o i kalna kilti,tai kaip is pirmo begio vis perjungdavau i antra ji man uzgesdavo,tai dabar ant tiek baimes issivariau,kad bijosiu to marsruto fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 16:26)
tai jo visur po miesta ir netik su M raidem,o ten i ta aikstele jonavos gatvej tai apasna vaziuoti jai pagaus mentai tai atsibauduosit truputuka blush2.gif  seip gali mokinti vairuoti tave tik seimos narys turintis ne mazesni kaip 5m staza doh.gif

as ir noriu su vyru pasivazineti su tom m raidem, bet jam iki įm.stazo truksta 3sav. o kokius dar dokus turejai?nebuvo mentai sustabde? as kazkada buvau tokioj nuosalioj ABC aikstelej. irgi val/ 10lt.
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 08 21, 16:52)
as ir noriu su vyru pasivazineti su tom m raidem, bet jam iki įm.stazo truksta 3sav. o kokius dar dokus turejai?nebuvo mentai sustabde? as kazkada buvau tokioj nuosalioj ABC aikstelej. irgi val/ 10lt.

svarbiausia tureti sveikatos pazyma 4u.gif tai ten 3sav.tai dzin manau mirksiukas.gif bet as tai visus veziojaus kokius tik turejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 14:53)
nu kad nea,jis pradzioj isvsi su manim nekalbejo,bet maciau apie kuri galvoji mirksiukas.gif  jis kita "auka nusivede" lotuliukas.gif  toks sedejo susiraukes ko paklausiu kur toliau bus,sako palauk palauk,neskubek gyventi lotuliukas.gif  doh.gif  o jau grystant susimaisiau kazkur,tai sako nebesinervuok jau grystam biggrin.gif

Gal cia maniškis? g.gif Neklausė russkojė radio? lotuliukas.gif

QUOTE(Adaya @ 2008 08 21, 16:00)

Nu geras thumbup.gif

Dinelė2,prisimenu aš tą dieną,kai mane sveikino blush2.gif na,neseniai tao buvo[rugpjūčio 5],na,nerealus jausmas,kai visi aplinkui,kas žino sveikina ir dar čia,na super thumbup.gif

Mane tai atvežė draugai,jie su manimi laukė salėje,o paskui nuėjo į mašiną,aš,jau išlaikius,tiesiai pas juos,žinoma...ateinu,o jau šypsena einant iki ausų,bet kandu į liežuvį,neišsiduodu...ateinu,sakau,neišlaikiau... draugė " kas dabar? verysad.gif " [na,nes jau iš pirmo karto neišlaikiau...] kažką sumaliau,tada pauzė... sakau išlaikiau,išlaikiau,tai,kad puolė iš mašinos,užšoko ant manęs,apkabint,bučiuot puolė biggrin.gif nu faina... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 17:15)
svarbiausia tureti sveikatos pazyma 4u.gif  tai ten 3sav.tai dzin manau mirksiukas.gif  bet as tai visus veziojaus kokius tik turejau biggrin.gif

cia vyrui svarbiausia tureti sveikatos pazymejima?
Atsakyti