Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 06:56)
na sveikos,visos miegat dar ane? biggrin.gif  tongue.gif  o as jau atsikelus ir leksiu tuoj i aikstele ir regitra cool.gif  baimiu jokiu nera,bet nakti tik kazko nelabai miegojosi g.gif  nors negalvojau nieko bet turbut pasamonei vistiek kazkas yra doh.gif  tai neissimiegojau nu bet kaip nors thumbup.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 05:56)
na sveikos,visos miegat dar ane? biggrin.gif  tongue.gif  o as jau atsikelus ir leksiu tuoj i aikstele ir regitra cool.gif  baimiu jokiu nera,bet nakti tik kazko nelabai miegojosi g.gif  nors negalvojau nieko bet turbut pasamonei vistiek kazkas yra doh.gif  tai neissimiegojau nu bet kaip nors thumbup.gif

sekmes dideliausios, lauksim naujienu is to pragaro skyles biggrin.gif
Atsakyti
tai va merginos gryzau 4u.gif NUGI ISLAIKIAU!!!!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif smartass.gif smoke.gif karsta.gif padariau gatvei 3 klaidas bet tokias niekuo neipatingas,uzgesau ir bobos nepraleidau per pereja bet ten inai salia jos isejo ir taip greit tai nestabdziau,bet net nusikeikiau lotuliukas.gif sako tai daugiau nedaryk biggrin.gif paskiau sako jau gryzus i regitra,na ka padarei 3 klaidas,paaiskino,sako teks ateit antra karta blink.gif sakau,ka neislaikiau??? sako ....atsiimt vairuotojo pazymejima thumbup.gif tai apsidziaugiau baisiausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 21 rugpjūčio 2008 - 11:11
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 12:11)
tai va merginos gryzau 4u.gif  NUGI ISLAIKIAU!!!!!! thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  smartass.gif  smoke.gif  karsta.gif 

Nu va gi kokia šaunuolė !!!! Sveikinimai 4u.gif Dabar pasakok kaip aikštelėj,koks mašiniukas ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 20, 21:23)
O kaip ten su tais pakeitimais teorijoj? Įsigalės viskas tik nuo rugsėjo 1 d., ane? Nes aš šiandien sprendžiau testą www.automokyklos.lt, tai jau užskaito kaip klaidą, jeigu pažymi, kad galima lenkti sankryžose pagr. kelyje. Bet jeigu aš laikysiu egzaminą iki rugsėjo 1 d., tai vis dar žymėt pagal senas taisykles, ar jau ir Regitroj pakeistos programos? g.gif

Ale ne. Kai kurie pasikeitimai nuo rugpjūčio....
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 21, 12:15)
Nu va gi kokia šaunuolė !!!! Sveikinimai  4u.gif Dabar pasakok kaip aikštelėj,koks mašiniukas ir t.t.  bigsmile.gif

aciukas mirksiukas.gif aikstelei be klaidu leido pavaziuoti biski tipo pajaust masina,bet buvau vazinejus su 5 golfu tai jau zinojau viska, tai paskiau viska puikiai padariau ir i gatve,o marsrutas nuo regitros kalnu zemyn,i kaire,tiesiai paskiau pro ziedus kilom i kalna kazkoki,paskiau pro melikoniu kalna nusileidom ir atgal biggrin.gif gal suprasit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 12:20)
aciukas mirksiukas.gif  aikstelei be klaidu leido pavaziuoti biski tipo pajaust masina,bet buvau vazinejus su 5 golfu tai jau zinojau viska, tai paskiau viska puikiai padariau ir i gatve,o marsrutas nuo regitros kalnu zemyn,i kaire,tiesiai paskiau pro ziedus kilom i kalna kazkoki,paskiau pro melikoniu kalna nusileidom ir atgal biggrin.gif  gal suprasit lotuliukas.gif

Man rodos gal ir aš šitu maršrutu variau g.gif A tai koks parkavimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 21, 12:33)
Man rodos gal ir aš šitu maršrutu variau  g.gif  A tai koks parkavimas  bigsmile.gif

soninis 4u.gif nesunku buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Dinelę2. 4u.gif Turbūt akmuo nuo širdies nusirito. Mano vyras šiandien skambino i mažeikių regitrą dėl tų pakeitimų, nes žada rytoj laikyt teoriją. Regitroj sakė, kad viskas jau yra pataisyta su pakeitimais.
Atsakyti
QUOTE(cvietocek @ 2008 08 21, 12:35)
Sveikinu Dinelę2. 4u.gif  Turbūt akmuo nuo širdies nusirito. Mano vyras šiandien skambino i mažeikių regitrą dėl tų pakeitimų, nes žada rytoj laikyt teoriją. Regitroj sakė, kad viskas jau yra pataisyta su pakeitimais.

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 12:35)
soninis 4u.gif  nesunku buvo thumbup.gif

Bliamba,mano mylimiausias šoninis thumbup.gif bet...nei pirmą nei antrą kartą jo negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 21, 13:39)

Bliamba,mano mylimiausias šoninis  thumbup.gif  bet...nei pirmą nei antrą kartą jo negavau  verysad.gif

O as juos abu kartus gavau thumbup.gif nors daugelis sake, kad tas pats sekanti karta nesikartoja blink.gif

Beje, sveikinimai Dinelei2 4u.gif
Atsakyti