Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

gal tas ir taip, nes atvaziavom mes 9 val - galvojau dar paspresiu bilietus ant regitros kompu, kaip kazkas cia minejo, apsilima padarysiu wink.gif deja..ne pasake, kad negalima, nu primygtinai ir neiskojau biggrin.gif
taigis, buvau uzsirasius 10 val, sako gal nori 9? as sakau, gal tiek tos, eisiu 10 cool.gif
Atsakyti
Dar turiu siokios tokios info del aiksteles sauletekyje, jei kam idomu smile.gif
Tai va, pasirodo ir kitas sargas (storuliukas) priima, tik reik su juo is anksto susitarti arba paskambinti, tik nezinau jo numerio nes kai buvau sekmadieni mano tetis issiklausinejo, kad ir ketvirtadieniais priima bigsmile.gif
O dabar del antradieniu, tai nezinau, bet manau, kad priima tik kitas (plonas) sargas biggrin.gif
Tai va, vazinekit i sveikata 4u.gif

P.s. Sveikinimai didziausm islaikiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 21, 21:11)
tai tavo biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Merginos dar toks klausimas jums,dabar as turiu teises ane? o man instruktorius sake kad nereikes ten ju perlaikinet,o tik kursus kazkokius isklausyti g.gif  ka jus apie tai zinot? rolleyes.gif  g.gif

Turi teises, bet jos galios tik du metus. Po dvieju metu teks isklausyti teorini kursa (saugus eismas ir baudos) bei pravazineti specialius kursus (kiek pamenu tures buti valdymas masinai slystant, pagavus zvyro ir dar kazkas). Egzamino nebus, bet neaisku kaip vertins ar tinkamai perejai kursa (ty kaip vertins ar sugebi valdyti masina pvz ant ledo).
Kursu kaina svyruos priklausomai nuo per du metus padarytu pazeidimu. jei padarysi 0-2 pazeidimus tikriausiai kainuos 0-300lt, jei 5 ar daugiau virs 1000lt.

Tokie yra planai, jie per du metus gali ir pasikeisti. Mane tai nervuoja tu nuobaudu skaicius, kuris vercia vazinetis su 70 zenkliuku. Kaune piko metu labai skiriasi aplinkiniui reakcija, kai vaziuoji su zenklu, kai be. Mano draugas, vaziuovo su paliktu mano zenklu, ir vaziavo pagal taisykles. Kitas sugebejo vaziuoti kaip erelis, ko pasekoje norejo ivaziuoti i Akropolio aisktele ne is tos juostos. MB aisku jam trukde. Tai susirado aiksteleje ir pasiule i galva, nes jo nuomone du metus galima vazineti tik tusciomis gatvemis kaime...va, kokios nemalonios situacijos, kai islaikot teises..bet zinokite jausmas visteik thumbup.gif SEKMES VISOMS!!!
Atsakyti
Na tie planai tai kaip kojinės keičiasi... Nes iš pradžių vienaip kalbėjo dabar jau kitaip. Kol kas dėl to aš mažiausiai suku galvą. Kaip MB sakė, dabar mano užduotis tuos 2 metus pravažiuoti taisyklingai ir be nusižengimų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 21, 22:49)
bet neaisku kaip vertins ar tinkamai perejai kursa (ty kaip vertins ar sugebi valdyti masina pvz ant ledo).

Nu va, išaiškėjo tikroji Akropolio ledo paskirtis lotuliukas.gif
Atsakyti

ote=buubble,2008 08 21, 21:57]
Dar turiu siokios tokios info del aiksteles sauletekyje, jei kam idomu smile.gif
Tai va, pasirodo ir kitas sargas (storuliukas) priima, tik reik su juo is anksto susitarti arba paskambinti, tik nezinau jo numerio nes kai buvau sekmadieni mano tetis issiklausinejo, kad ir ketvirtadieniais priima bigsmile.gif
O dabar del antradieniu, tai nezinau, bet manau, kad priima tik kitas (plonas) sargas biggrin.gif

važynėjau aš saulėtekyje, abu sargai sutinka iliesti, nereikia niekur skambinti, mes privažiavome prie aikštelės, iš karto prisistatė sargas, pasakėm, kad norim pavažynėti, tas sako 10lt ir viskas smile.gif pasakė kada mašinų mažiau. Ta aikštelė priklauso kažkokioms vairavimo mokykloms, ir jos yra nepatenkintos pašaliniais, todėl geriau važynėti kada jų nebūna, pats sargas pasakys kada geriau. jis šiaip rekomendavo sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 21, 22:49)
Turi teises,  bet jos galios tik du metus. Po dvieju metu teks isklausyti teorini kursa (saugus eismas ir baudos) bei pravazineti specialius kursus (kiek pamenu tures buti valdymas masinai slystant, pagavus zvyro ir dar kazkas). Egzamino nebus, bet neaisku kaip vertins ar tinkamai perejai kursa (ty kaip vertins ar sugebi valdyti masina pvz ant ledo).
Kursu kaina svyruos priklausomai nuo per du metus padarytu pazeidimu. jei padarysi 0-2 pazeidimus tikriausiai kainuos 0-300lt, jei 5 ar daugiau virs 1000lt.

Tokie yra planai, jie per du metus gali ir pasikeisti. Mane tai nervuoja tu nuobaudu skaicius, kuris vercia vazinetis su 70 zenkliuku. Kaune piko metu labai skiriasi aplinkiniui reakcija, kai vaziuoji su zenklu, kai be. Mano draugas, vaziuovo su paliktu mano zenklu, ir vaziavo pagal taisykles. Kitas sugebejo vaziuoti kaip erelis, ko pasekoje norejo ivaziuoti i Akropolio aisktele ne is tos juostos. MB aisku jam trukde. Tai susirado aiksteleje ir pasiule i galva, nes jo nuomone du metus galima vazineti tik tusciomis gatvemis kaime...va, kokios nemalonios situacijos, kai islaikot teises..bet zinokite jausmas visteik  thumbup.gif  SEKMES VISOMS!!!

blink.gif eina sau nu nekas,nu bet gal dar viskas pasikeis,arba nieko nepadarys tie musu politikai biggrin.gif doh.gif nu o del vazinejimo blink.gif biski ziauriai cia pasielege MB sakyciau,reikia suprasti tuos kurie issilaike,juk jie anksciau irgi kazkada buvo pradedantys doh.gif o dabar jau ereliai i galvas siulo..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 22, 10:15)
blink.gif  eina sau nu nekas,nu bet gal dar viskas pasikeis,arba nieko nepadarys tie musu politikai biggrin.gif  doh.gif  nu o del vazinejimo  blink.gif  biski ziauriai cia pasielege MB sakyciau,reikia suprasti tuos kurie issilaike,juk jie anksciau irgi kazkada buvo pradedantys doh.gif  o dabar jau ereliai i galvas siulo..... doh.gif

tai ne MB ziauriai pasielge..MB vaziavo su mano paliktu 70 zenklu ir ji uzsipuole...
Tai tik parodo, kad nesvarbu, kaip vairuoji, vistiek visi galvoja "su 70 zenklu vaziuojantis asmuo vairuoja blogai ir kaltas jis..."
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 22, 13:08)
tai ne MB ziauriai pasielge..MB vaziavo su mano paliktu 70 zenklu ir ji uzsipuole...
Tai tik parodo, kad nesvarbu, kaip vairuoji, vistiek visi galvoja "su 70 zenklu vaziuojantis asmuo vairuoja blogai ir kaltas jis..."

Mane toks aplinkinių požiūris irgi siutina doh.gif
Atsakyti
Vis norėjau paklaust ir vis pamirštu doh.gif Kaip ten su ta Regitros apgultim reikalai? Aiškino visi, kad egzaminų eilės po liepos 1-os išnyks. Kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(pamirsk @ 2008 08 21, 19:30)
Mergaitės,jaučiuosi beviltiškai.Šiandien, antrą kartą neišlaikiau vairavimo egzamino.Nebenoriu jau tų teisių,kam išvis visai tai pradėjau  doh.gif

Salin tokias mintis, kad nebenoriu, nebereikia nono.gif nono.gif nono.gif as irgi jau is dvieju kartu nepaemiau tos regitros, bet dabar jau uzsispyriau, kad jei reiks, tai dar ir penkis kartus bandysiu blush2.gif ax.gif
O vakar vienas pazystamas, kuris vairuotojo teises keleta metu turejo, tik pries pora metu per kvailystes jas ateme buvo, laike regitroj pravaziavima.Tai nepatikesit, bet neislaike blink.gif Sake, tegu regitrininkai pamegina pavaziuoti realiai taip gatvej, kaip moko, tai avariju ne tiek dar bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 14:35)
Vis norėjau paklaust ir vis pamirštu doh.gif  Kaip ten su ta Regitros apgultim reikalai? Aiškino visi, kad egzaminų eilės po liepos 1-os išnyks. Kaip yra iš tikrųjų?

Aha gerai butu, bet kad tos eiles ne kiek nemazeja.. Pvz Vilniuj laisva yra 09.18 doh.gif
Taip kad drisciau teigti kad nesumazejo g.gif
Atsakyti