Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(buubble @ 2008 08 22, 14:44)
Aha gerai butu, bet kad tos eiles ne kiek nemazeja.. Pvz Vilniuj laisva yra  09.18 doh.gif
Taip kad drisciau teigti kad nesumazejo g.gif

Cia matyt nuo miesto priklauso mirksiukas.gif Mazeikiuose as laikiau 13 d., neislaikiau, tai regitroj man pasiule 26 d. Vakar pazystamas neislaike, tai jam pasiule rugsejo 5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 22 rugpjūčio 2008 - 12:52
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 22, 14:50)
Cia matyt nuo miesto priklauso mirksiukas.gif  Mazeikiuose as laikiau 13 d., neislaikiau, tai regitroj man pasiule 26 d. Vakar pazystamas neislaike, tai jam pasiule rugsejo 5.

Gali ir taip buti ax.gif
Man tai irgi visai pasiseke, laikiau 6d. grizau namo ir gavau 26d. Tai dabar praktikuojuosi kiek galiu ir laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit trumpai pasakyt kas pasikeitė taisyklėse? Jau kaaip tyngiu viską skaityt, o kas dabar mokėtės teorijos pasidalinkit info notworthy.gif Na žinau lenkimas pagrindiniam kely sankryžoj negalimas, o kas dar?
Atsakyti
merginos kaip manot, kuri valanda palankiausia pravaziavimui mieste? (na del kamsciu ir pan.>>>)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakopa: 22 rugpjūčio 2008 - 17:23
QUOTE(bakopa @ 2008 08 22, 18:22)
merginos kaip manot, kuri valanda palankiausia pravaziavimui mieste? (na del kamsciu ir pan.>>>)

man instruktorius visada siūlo ryte pvz 9 val mirksiukas.gif
tai ką pasikeitimai dar kažkuokie taisyklėse atsirado? doh.gif kažkaip čia reikia lankytis kasdien, nes kitaip kaip iš dangaus iškritus galima pasijust unsure.gif
Atsakyti
Apie pasikeitimus geriausiai žino tos, kurios tik tik teoriją laikė arba jau dabar laikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakopa @ 2008 08 22, 19:22)

Cia manau nuo miesto priklauso. Pvz., klaipedoje pats geriausias laikas sestadieni anksti ryte - 8 arba 9 valanda - miestas tuscias, bet pvz., tuo paciu laiku Mazeikiuose eismas tai kosmaras doh.gif As du kartus laikiau per pietus - 14 ir 15 val., tai abu kartus pasitaike, kad eismas pakankamai ramus buvo thumbup.gif sekanti karta 8.00 vaziuosiu, tai istikro nezinau kaip bus su tuo eismu, bet viena drauge laike 8.00 ir dziaugesi del eismo taip pat ax.gif
Daug kas sako, kad geriausia is ryto laikyt, nes lengviau praleidzia, maziau kabinejasi, nes regitrininku atseit nespaudzia tas procentas kuris ta diena turi nepraeiti. blink.gif
Atsakyti
na pravaziavima laikysiu Taurageje blink.gif gal kas jau ten laiket ir turit kokiu atsiliepimu? g.gif siaip ten miestas mazas, tai sako kabinejasi prie smulkmenu labai unsure.gif
Atsakyti
merginos, o kur ta aikstele randasi prie sauletekio? ax.gif blush2.gif
as vaziavima uzsirasiau 9.30.
Atsakyti
kiek zinau pasikeitimai teorijos regitros kompuose bus nuo rugsejo 1 d., keisis apie 200 savoku doh.gif todel reiktu suskubti iki tol....
Atsakyti
Na kas kompuose pasikeis tai pasikeis, bet kažkaip įdomu sužinot mažu kas keitėsi, nes reiks laikyt praktikos egzą, tai, kad ko vėl nepražioplinčiau doh.gif Ir kažkuri iš mergaičių rašė, kad ir regitros kompuose jau pakeista g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 22, 18:58)
Daug kas sako, kad geriausia is ryto laikyt, nes lengviau praleidzia, maziau kabinejasi, nes regitrininku atseit nespaudzia tas procentas kuris ta diena turi nepraeiti. blink.gif

Čia irgi šuo pakastas gali būti drinks_cheers.gif

Dėl egzamino laiko, tai aš laikiau 14:30 Kaune tai man tas eismas ką aš žinau toks pasirodė. Kai važiuoji tai eismas nesvarbus jau cool.gif
Atsakyti