Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 23, 18:14)
Išlaikiau  ax.gif  Dvi klaideles padariau. Viena tai žinau kur, nes kvaila klaida (išlėkiau nepažiūrėjus klaidų, egzamino prižūrėtojas kreivu veidu tik nužvelgė  biggrin.gif ), galvojau galvojau, ir vis tiek blogai pažymėjau  schmoll.gif Koks skirtumas, svarbu išlaikiau  smile.gif

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 23, 17:18)

Dėkui drinks_cheers.gif

Bet va vis tiek didysis siaubas dar tik prieš akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 23, 18:14)
Išlaikiau  ax.gif  Dvi klaideles padariau. Viena tai žinau kur, nes kvaila klaida (išlėkiau nepažiūrėjus klaidų, egzamino prižūrėtojas kreivu veidu tik nužvelgė  biggrin.gif ), galvojau galvojau, ir vis tiek blogai pažymėjau  schmoll.gif Koks skirtumas, svarbu išlaikiau  smile.gif

Ai, dar pastebėjau, kad daug kas neišlaikė iš mūsų laikiusių tuo metu. Viena panelė padarė 23 klaidas  unsure.gif Turbūt net nesiruošus atėjo  doh.gif

Sveikinimai 4u.gif

p.s. poster_offtopic.gif kas nori greiciau laikyti vilniuje, padave vietu
http://www.part.lt/i...eb47437c743.JPG
thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif Tikrai padėjot. Išlaikiau bigsmile.gif Papuolė labai geras egzaminatorius, nors iš pradžių toks piktokas atrodė, bet paskui kažkaip bendrą kalbą suradom ir viskas praėjo super.
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 23, 17:28)
Sveikinimai 4u.gif

p.s. poster_offtopic.gif  kas nori greiciau laikyti vilniuje, padave vietu
http://www.part.lt/i...eb47437c743.JPG
thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 08 23, 19:19)
Ačiū už palaikymą  4u.gif Tikrai padėjot. Išlaikiau  bigsmile.gif  Papuolė labai geras egzaminatorius, nors iš pradžių toks piktokas atrodė, bet paskui kažkaip bendrą kalbą suradom ir viskas praėjo super.

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Gal galima placiau suzinot kas ir kaip egzamino metu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 08 23, 18:19)
Ačiū už palaikymą  4u.gif Tikrai padėjot. Išlaikiau  bigsmile.gif  Papuolė labai geras egzaminatorius, nors iš pradžių toks piktokas atrodė, bet paskui kažkaip bendrą kalbą suradom ir viskas praėjo super.

Sveikinimaiii 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 23, 18:42)
Sveikinimaiii 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. gal kas prisimenat Kauno Panerių žiedo schemą (tas, kur prie uždaryto Vilijampolės tilto). jei važiuoji Panerių g. (vienpusis eismas) ir nori važiuoti žiedu, tai iš antros juostos ir į žiedo antrą. O kaip iš Tilžės g. (link vet.akademijos) ir Raudondvario pr.? Gal kas nors iš kauniečių prisimenat?
Atsakyti
Ačiū, merginos. Na, o plačiau tai, aikštelėj vieną kartą taisiausi- kiemelyje, antrą kartą atgal turėjau pavažiuot. Estakadą labai lengvai pravažiavau (ačiū man paskutiniam instruktoriui, kuris išmokė estakadą tiek priekiu, tiek galu užvažiuot), taip pat ir T raidę gerai įvažiavau, o parkavimasis kliuvo statmenai galu- irgi super. Tada į miestą. Kliuvo pirmas maršrutas, o važiuodama į regitrą mačiau, kad avarija mano maršrute buvo (dar tokioj šlykščioj vietoj- prie apsisukimo), nu viskas, galvojau, kad ten mano pasivažinėjimas ir baigsis. Bet kažkaip su egzaminuotoju apie tai pakalbėjom, tai jis sako, ai, nevažiuokim ten, dar kokiam kamšty įstrigsim. Pasisekė man, nes dar ir šiaip maršrutą gerokai strumpino. Superinis egzaminatorius, kalbino visą kalią, kad tik mažiau pergyvenčiau...
Atsakyti
sveikinu visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 08 23, 20:45)
Ačiū, merginos. Na, o plačiau tai, aikštelėj vieną kartą taisiausi- kiemelyje, antrą kartą atgal turėjau pavažiuot. Estakadą labai lengvai pravažiavau (ačiū man paskutiniam instruktoriui, kuris išmokė estakadą tiek priekiu, tiek galu užvažiuot), taip pat ir T raidę gerai įvažiavau, o parkavimasis kliuvo statmenai galu- irgi super. Tada į miestą. Kliuvo pirmas maršrutas, o važiuodama į regitrą mačiau, kad avarija mano maršrute buvo (dar tokioj šlykščioj vietoj- prie apsisukimo), nu viskas, galvojau, kad ten mano pasivažinėjimas ir baigsis. Bet kažkaip su egzaminuotoju apie tai pakalbėjom, tai jis sako, ai, nevažiuokim ten, dar kokiam kamšty įstrigsim. Pasisekė man, nes dar ir šiaip maršrutą gerokai strumpino. Superinis egzaminatorius, kalbino visą kalią, kad tik mažiau pergyvenčiau...

Čia gal Kaune? Irgi kažkur avarija buvo kai po miestą daviausi troleibusais biggrin.gif
Atsakyti