Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 28, 13:47)
šiaip susimokėsi viską, paskui priklausomai ar į miestą važiuosi tiek ir kainuos. Jeigu tik aikštelėj tai 47+18, o jei į miestą važiuosi tai 47+18+18

o pirma kart man turejo kazkiek grazint ar ne nes nesuprantu as sitos sistemos ir jei dabar neilaikysiu tai man tie 18lt atsikelia 3 kartui ar man juos kasoj atsiimt reikes
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 28, 13:15)
o pirma kart man turejo kazkiek grazint ar ne nes nesuprantu as sitos sistemos ir jei dabar neilaikysiu tai man tie 18lt atsikelia 3 kartui ar man juos kasoj atsiimt reikes

O pirmą kartą į miestą važiavai?
Atsakyti
Sveikos merginos.Man iskilo toks klausimas: ar gali vaziuoti pasalinis zmogus mokomajame automobilyje? Paprasciau tariant,ar nebus taisykliu pazeidimas,jei vyras mane mokins vairuoti ir kartu vesimes vaika?Nes KET niekur nerandu tokios informacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 28, 12:47)
šiaip susimokėsi viską, paskui priklausomai ar į miestą važiuosi tiek ir kainuos. Jeigu tik aikštelėj tai 47+18, o jei į miestą važiuosi tai 47+18+18

Liūdna, bet kainos pasikeitė: egzaminas 50Lt, mašinos nuoma aikštelėj 19,50Lt ir mašinos nuoma gatvėj 19,50Lt. jei nevažiavai į gatvę, turėjo kasoj grąžinti už nuomą gatvėje 19,50Lt arba galima juos pripliusuoti kitam kartui.
Įkainiai čia: http://www.regitra.l...mp;statid=menu1
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 08 28, 13:33)
Sveikos merginos.Man iskilo toks klausimas: ar gali vaziuoti pasalinis zmogus mokomajame automobilyje? Paprasciau tariant,ar nebus taisykliu pazeidimas,jei vyras mane mokins vairuoti ir kartu vesimes vaika?Nes KET niekur nerandu tokios informacijos unsure.gif

nu zinok man irgi buvo iskiles toks klausimas,tai man isnstruktorius sake nera tokio istatymo kad negali vaziuoti vaikas ar zmogus kazkoks pasalinis,kazkada buvo bet nebera....mes veziojomes irgi maziuka savo blush2.gif ir niekada musu nestabde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 28, 14:06)
nu zinok man irgi buvo iskiles toks klausimas,tai man isnstruktorius sake nera tokio istatymo kad negali vaziuoti vaikas ar zmogus kazkoks pasalinis,kazkada buvo bet nebera....mes veziojomes irgi maziuka savo blush2.gif  ir niekada musu nestabde 4u.gif

aciu uz atsakyma,dabar jau aiskiau 4u.gif beje,issiunciau uzklausa regitrai,paziuresiu,ka atrasys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2008 08 28, 13:53)
Liūdna, bet kainos pasikeitė: egzaminas 50Lt, mašinos nuoma aikštelėj 19,50Lt ir mašinos nuoma gatvėj 19,50Lt. jei nevažiavai į gatvę, turėjo kasoj grąžinti už nuomą gatvėje 19,50Lt arba galima juos pripliusuoti kitam kartui.
Įkainiai čia:  http://www.regitra.l...mp;statid=menu1

per mėnesį šitiek pokyčių doh.gif Ačiū, kad pataisei 4u.gif
Atsakyti
Man irgi iškilo klausimukas. Pasiėmiau dar papildomų važiavimų kelis iki egzo. Kokia papildomo važiavimo kaina? 50lt? Ir ar visur čia toks standartas? Pas instruktorių nepaklausiau, o noriu nusiimt lygiai nuo kortelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 28, 15:23)
Man irgi iškilo klausimukas. Pasiėmiau dar papildomų važiavimų kelis iki egzo. Kokia papildomo važiavimo kaina? 50lt? Ir ar visur čia toks standartas? Pas instruktorių nepaklausiau, o noriu nusiimt lygiai nuo kortelės  doh.gif

kur cia kokiam mieste 50lt? bigsmile.gif seip kaune tai 80-85 pigiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 28, 15:25)
kur cia kokiam mieste 50lt? bigsmile.gif  seip kaune tai 80-85 pigiausiai 4u.gif

Aš Kaune savo instruktoriui 60Lt moku, kadangi buvau jo mokinė, tai nuolaidą daro, o šiaip tai sakė 80Lt kainuotų.
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 28, 15:25)
kur cia kokiam mieste 50lt? bigsmile.gif  seip kaune tai 80-85 pigiausiai 4u.gif

A, susimaišiau truputį, vis dar senom datom gyvenu biggrin.gif Na tai už 5 važiavimus netoli 500 bus reiškia
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 28, 15:31)
A, susimaišiau truputį, vis dar senom datom gyvenu  biggrin.gif Na tai už 5 važiavimus netoli 500 bus reiškia

Žiauru...
Atsakyti