Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 28, 18:10)
Man irgi taip  mirksiukas.gif
Beje,dar nepasveikinau su išlaikymu,kaip sako geriau vėliau negu niekada,tai sveikinu,šaunuolė  thumbup.gif  4u.gif

Aciuuu ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 28, 16:52)
o man dave tik viena cekiuka su 89 lt o as ji ismeciau tikiuosi nieko tokio g.gif

aš tai neskubu tokių dalykų mėtyt... Tikiuosi ryt Tau to čekio neprireiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 28, 18:48)
aš tai neskubu tokių dalykų mėtyt... Tikiuosi ryt Tau to čekio neprireiks  bigsmile.gif

tikiuosi 4u.gif is tu nervu kad neislaikiau paemiau ir istrenkiau i suksline ta ceki
Atsakyti
įdomu bigsmile.gif tai kiek kainuoja dabar praktikos egzaminas? 89lt?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 28, 18:29)
įdomu  bigsmile.gif tai kiek kainuoja dabar praktikos egzaminas? 89lt?

as tai lyg tiek ir mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 28, 18:32)
as tai lyg tiek ir mokejau mirksiukas.gif

net nežinojau, kad pabrango bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 28, 18:35)
net nežinojau, kad pabrango  bigsmile.gif

kad pas mus viskas brangsta ne dienom o valandom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 28, 18:27)
tikiuosi 4u.gif is tu nervu kad neislaikiau paemiau ir istrenkiau i suksline ta ceki

nervus į konservus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2008 08 28, 17:09)
nu ziuresim kai bus ryt doh.gif

Bus ryt viskas čiki, to ir linkiu 4u.gif

O ant tų čekių tai uždeda antspaudą tokį raudoną "mokestis panaudotas", o visa info pas juos kompe yra ir jie ten mato ax.gif Nors kai nuėjau antrą kartą, tai sako įvesta, kad gatvėj klydot, sakau negali būt, gatvės ir per tvorą nemačiau lotuliukas.gif Tai pakėlė popiergalius, pasikvietė tą bernioką pas kurį egzaminavausi, ištaisė ax.gif Kažkodėl jie ten mane labai gerai atsimena blush2.gif Jaučiu atsimins dar ilgai doh.gif Paskutinį kartą tai ir sakau, kad čia tiek daug fainų vyrų vienoj vietoj, tai kaip galima praleisti progą vėl ir vėl ateiti lotuliukas.gif Juokas pro ašaras unsure.gif geriau į kabaką aš juos pakviesčiau negu toj Regitroj tūsavotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 28, 19:30)
doh.gif Paskutinį kartą tai ir sakau, kad čia tiek daug fainų vyrų vienoj vietoj, tai kaip galima praleisti progą vėl ir vėl ateiti  lotuliukas.gif Juokas pro ašaras  unsure.gif geriau į kabaką aš juos pakviesčiau negu toj Regitroj tūsavotis  cool.gif

Šauniai Tu čia supasakojai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 28, 19:48)
Šauniai Tu čia supasakojai  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai laukiu kaimynkos is darbuko ir varysiu ikalsiu sidriuko ant drasos ir i lova
Atsakyti