Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 14:09)
buna buna as radau labai gera ir pigiai biggrin.gif  tongue.gif

kiek tas pigiai ir vienam tas instruktorius gali buti geras o kitam vos ne priesas doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 01, 14:11)
kiek tas pigiai ir vienam tas instruktorius gali buti geras o kitam vos ne priesas doh.gif  mirksiukas.gif

tai rasiau jau 60lt nu man jis labai labai thumbup.gif taip gali buti,bet jai praso cia kas gali rekomenduot tai ir rekomenduoju ... mirksiukas.gif o kiekvienas gali atsirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 14:15)
tai rasiau jau 60lt nu man jis labai labai  thumbup.gif taip gali buti,bet jai praso cia kas gali rekomenduot tai ir rekomenduoju ... mirksiukas.gif  o kiekvienas gali atsirinkti 4u.gif

as nieko blogo nenorejau parasyti blush2.gif tai zinoma kad reikia rekomenduoti o kam reikia tas atsirinks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 01, 13:59)
pigiu ir geru nelabai kur rasi schmoll.gif visi lupa uz pamoka kaip reikalas pas mus bent jau panevezyje kainuoja nuo 60-80 lt 1,5 val doh.gif

paskutini karta mokejau uz pusantrs valandos 70 lt tai manau gana daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 09 01, 14:45)
paskutini karta mokejau uz pusantrs valandos 70 lt tai manau gana daug  mirksiukas.gif

nu as tai manau kad labai normaliai tongue.gif ziurint kur,as pvz buvau kedainiuose tai mokiausi aikstelei tai su 5 golfu 40lt valanda lotuliukas.gif tai iskart po pra valandu vazinejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 01 rugsėjo 2008 - 13:55
QUOTE(ingauk @ 2008 09 01, 14:45)
paskutini karta mokejau uz pusantrs valandos 70 lt tai manau gana daug  mirksiukas.gif

aš irgi tiek moku, pinigai tikrai nemaži. einu laikyti aš šį šeštadienį jau bijau.gif
pirmą kartą vairavimas bus... net neatsimenu kur ten eit blush2.gif atsimenu kur kasos, tai ten nueiti ir susimokėti reikia, o paskui pro kažkokią kavinukę į antrą aukštą, ten laukiamasis... tada tą taloniuką paduoti ir laukti eilės savo verysad.gif net pagalvoti bijau, bet kaip nors išgyvensiu... aš iš nervų pradedu labai daug šnekėti smile.gif kartais ir nusišnekėti... tikiuosi regitrininko neužknisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 01, 16:11)
aš irgi tiek moku, pinigai tikrai nemaži. einu laikyti aš šį šeštadienį jau  bijau.gif
pirmą kartą vairavimas bus... net neatsimenu kur ten eit  blush2.gif atsimenu kur kasos, tai ten nueiti ir susimokėti reikia, o paskui pro kažkokią kavinukę į antrą aukštą, ten laukiamasis... tada tą taloniuką paduoti ir laukti eilės savo  verysad.gif  net pagalvoti bijau, bet kaip nors išgyvensiu... aš iš nervų pradedu labai daug šnekėti smile.gif kartais ir nusišnekėti... tikiuosi regitrininko neužknisiu smile.gif

sekmes tau dideles ir nesijaudink viskas bus gerai ir lauksim is taves naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 11:59)
jai kam reikia galiu pasiulyti Kaune savo instruktoriu nu superinis tikrai thumbup.gif  ir ima tik 60lt bigsmile.gif

Gali man pasiulyt savo instruktoriu, o as ji persiulysiu savo seseriai, nes ji ruosias vairavimu uzsiimt Kaune ax.gif
O as dar ir sioj temelej pasikartosiu - reikalingas vairavimo instruktorius Mazeikiuose. Reikalavimai - atsakingas ir saziningas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 09 01, 15:45)

As uz savo pravaziavimus mokejau po 80 lt. emiau 5, tad.. aritmetika parasta - 400 taukst... Bet uztat pramoke gerai ir islaikiau mirksiukas.gif

QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 01, 17:11)
aš irgi tiek moku, pinigai tikrai nemaži. einu laikyti aš šį šeštadienį jau  bijau.gif
pirmą kartą vairavimas bus... net neatsimenu kur ten eit  blush2.gif atsimenu kur kasos, tai ten nueiti ir susimokėti reikia, o paskui pro kažkokią kavinukę į antrą aukštą, ten laukiamasis... tada tą taloniuką paduoti ir laukti eilės savo  verysad.gif  net pagalvoti bijau, bet kaip nors išgyvensiu... aš iš nervų pradedu labai daug šnekėti smile.gif kartais ir nusišnekėti... tikiuosi regitrininko neužknisiu smile.gif

as tai tylejau vaziuodama.. pati nepuolu i kalbas su nepazistamais,jei jie nekalbina. o egzaminuotojas vairavimo metu tik pasake kur sukti, o taip tai nic nieko. biskuti nepatenkintas sedejo ax.gif Bet man jis nei motais buvo biggrin.gif ziurejau issivieus i kelia, kad koki zenkla nepraganyciau!
O tau, Dovilyte5, tikrai linkiu nusiraminimo 4u.gif ir nesapnuoti nakti pries egza kazko nemalonaus,o tiesiog gerai ismiegoti..
Atsakyti
labai neuzkritikuokit, bet ar gailedamos savo nervu negalvojat kisiuka pasiulyt regitrininkams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 01, 18:03)
labai neuzkritikuokit, bet ar gailedamos savo nervu negalvojat kisiuka pasiulyt regitrininkams? blush2.gif

istikruju jei yra galimybe pasiuliti kodel gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 01, 19:03)

As jei ir zinociau, kad galiu duoti, neduociau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif niekam nieko nesu dar davusi ir nesusi... nu tiesiog neisdrisciau turbut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti