Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 19:39)
As jei ir zinociau, kad galiu duoti, neduociau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  niekam nieko nesu dar davusi ir nesusi... nu tiesiog neisdrisciau turbut  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

niu del drasumo tai turbut ir as nesugebeciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 01, 19:43)
niu del drasumo tai turbut ir as nesugebeciau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as tai kaip vaziavau laikyt pasiemiau 400 galvojau siulysiu jai ka lotuliukas.gif doh.gif paskiau pamaciau kad jaunas regitrininkas galvoju O!gerai!!! lotuliukas.gif bet neprireike aciu D lotuliukas.gif pasakysiu bairi sendien vyras norejo nupirkti golfa man,skelbime norejo 4400lt o vyras nuleido iki 3000lt blink.gif lotuliukas.gif jaunas vaikinukas parduoda,o vyras nuveze i serviza tai kaip prasidejo bedos tai prisijuokiau negaliu lotuliukas.gif sakau kokie 4000lt cia dar ziek ar 3000 gausi doh.gif tai nepirkom doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif uzsirasiau 12 dienai vairavima unsure.gif buvo siam sestadieniui,bet mano instruktorius neturi vietu mane pamokyti dar...tai tik i kita savaite nusikelia doh.gif
o taip noriu greiciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 01 rugsėjo 2008 - 19:13
QUOTE(Celeste @ 2008 09 01, 20:12)
sveikos  4u.gif  uzsirasiau 12 dienai vairavima  unsure.gif  buvo siam sestadieniui,bet mano instruktorius neturi vietu mane pamokyti dar...tai tik i kita savaite nusikelia  doh.gif
o taip noriu greiciau...

tai dar siek tiek prasivazinesi ir issilaikysi ko linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 01, 20:13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 01, 20:13)

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 20:18)

aciu drinks_cheers.gif gatves tai vsai nebijau,bet va aikstele... unsure.gif nesiseka keli pratimai...
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 09 01, 20:27)
aciu  drinks_cheers.gif  gatves tai vsai nebijau,bet va aikstele... unsure.gif nesiseka keli pratimai...

man ir aikstele biski problematiska doh.gif
Atsakyti
Ziuriu visom kazkaip aikstele nesiseka,o man problemos butent mieste buvo,aikstelej islaikydavau,pirmus du kartus butent mieste susimoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 20:56)
Ziuriu visom kazkaip aikstele nesiseka,o man problemos butent mieste buvo,aikstelej islaikydavau,pirmus du kartus butent mieste susimoviau doh.gif

man aikstelei irgi gerai buvo o mieste grybaudavau doh.gif
Atsakyti
jaučiu nostalgiją šiai temai tai ateinu pakalbėti 4u.gif
QUOTE(Celeste @ 2008 08 30, 13:59)
Islaikiau teorija  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
nu ruoskis REGITRA,as ateinu raliuot bicycle.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 11:29)
nebijok nera ten taip baisu kaip cia nupasakojama lotuliukas.gif  doh.gif

nu tik nereikia čia uždėti rožinius akinius prieš einant į regitrą... tikrai ten saldainių ir kavos už dyką neduoda... o tuo labiau VP lotuliukas.gif
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 01, 11:47)
Mane irgi sitaip instruktorius mokino, o MB vis kartodavo, kad per anksti jungineju pavaras. Regitroj vaziavau kaip moke mokykloj ir, ka jus manot, pasirodo blogai. Regitrininkas nezymejo kaip klaidos, bet sake patariu, kad sekanti karta neturetum problemu  ax.gif Pasak jo, vaziuojant 40 km/h, 4 pavara jungti per anksti. Kai vaziuojama 40 km/h - 3 pavara, o 4 pavara panasiai 60 km/h vaziuojant.

būtent kad 4 pavara ne prie 40km/h jungiasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 09 01, 22:12)
būtent kad 4 pavara ne prie 40km/h jungiasi...  g.gif

Tai jau tikrai, kad ne unsure.gif Bet šiaip jaučiasi. Girdisi toks ūžimas kai reikia perjungt pavarą ir netraukia mašiniukas. Prašykit, kad regitrininkai išjungtų radiją lotuliukas.gif Mano instruktorius vienąkart išjungė radiją ir stebėjo, ar perjungsiu ar ne. O aš žinau, kad reikia perjungt, bet buvo vienas iš pirmų važiavimų, tai buvau pripratus, kad pasako, ką reikia daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 09 01, 22:53)
Tai jau tikrai, kad ne  unsure.gif Bet šiaip jaučiasi. Girdisi toks ūžimas kai reikia perjungt pavarą ir netraukia mašiniukas. Prašykit, kad  regitrininkai išjungtų radiją  lotuliukas.gif Mano instruktorius vienąkart išjungė radiją ir stebėjo, ar perjungsiu ar ne. O aš žinau, kad reikia perjungt, bet buvo vienas iš pirmų važiavimų, tai buvau pripratus, kad pasako, ką reikia daryt  lotuliukas.gif

Negali but kad netraukia,zemom pavarom dar ir kaip traukia(netraukia tik jei per auksta pavara ir apsukos krenta del to),butent del to pazeminama pavara kai reikia lenkti nes greitesnis isibegejimas,ypac dyzeliuku.Antra pavara gali iki 80 laisvai isspaust trumpam laikui be jokios rizikos varikliui,o trecia pavara turi placiausia greiciu diapazona,butent del to ji naudojama lenkimui.
Mokykites i apsukas ziureti(vat jei mane to kas butu pamokes savu laiku,kaip butu praverte,gal nebutu reikeje regitros slenksciu tiek slifuot doh.gif ),tikrai neprasausit pro sali.
Atsakyti