Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

merginos, gal zinot koks autobusas iki regitros vaziuoja?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 09 11, 16:53)
merginos, gal zinot koks autobusas iki regitros vaziuoja?

20 autobusas 4u.gif stoteles nepamenu bet prie pat Regitra sustojimas mirksiukas.gif dar jei neklystu 38 mikrukas (dėl šito neesu tikra)
nu o aš radau vieta sau assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 11 rugsėjo 2008 - 17:38
Merginos, KAUNIETES, ar ilgos eiles i regitra egzamkinams ax.gif zadu gristi i LT 3 savaitem, ar spesiu pasiimti papildomus kelis vaziavimus ir eiti laikyti (turbut reiks kokiu 3 kartu) doh.gif doh.gif doh.gif bijau nerealiai, bet MB stipia prie sienos, kada turesiu teises
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 11, 16:22)
Tai reikia klausti,jie patys tai nieko nerodo. As cia ant krovinines kai varinejau po aikstele tai sakau instr.parodysit man kaip ten tepalus ir antifriza patikrint,o jis sako-o,ten reikia visa kabina kelt doh.gif  lotuliukas.gif as sakau,taigi man reikia zinoti kas ten prie ko  ax.gif Tai sako tada,galesi kilnot jei jau taip nori lotuliukas.gif

reikia klausti,tai ju darbas yra mokyti ir apie viska papasakoti,o ne dar uz savo paciu pinigus maldauti,kad paaiskintu smile.gif kiti uz savo pinigelius nesulaukia per 10 pravaziavimu pabuvimo nors karta aikstelej,tai ka cia stebetis,kad neaiskina nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zai zai 25: 11 rugsėjo 2008 - 17:53
skaitet, girdejot blink.gif

"isgaliojo nauja, Valstybinės kelių transporto inspekcijos prie Susisiekimo ministerijos nustatyta vairuotojų pirminio mokymo tvarka, pagal kurią tris kartus neišlaikęs egzamino asmuo privalės vairavimo mokykloje kartoti mokymų kursą. "

tai ka jei 3 kartus neislaikiau vel einu ir ploju tokius pinigus vairavimo mokyklai... nu jau susisiekimo ministerija nezino kaip issidirbineti... negana to, kad laikinas teise padare tai dar egzamino laikymo skaiciu nustate doh.gif doh.gif doh.gif
esu pikta kaip nezinau kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 11 rugsėjo 2008 - 18:09
mirksiukas.gif
QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 11, 18:37)
20 autobusas  4u.gif stoteles nepamenu bet prie pat Regitra sustojimas  mirksiukas.gif dar jei neklystu 38 mikrukas  (dėl šito neesu tikra)
nu o aš radau vieta sau  assa.gif

cia Vilniuje drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 11, 19:08)
skaitet, girdejot  blink.gif

"isgaliojo nauja, Valstybinės kelių transporto inspekcijos prie Susisiekimo ministerijos nustatyta vairuotojų pirminio mokymo tvarka, pagal kurią tris kartus neišlaikęs egzamino asmuo privalės vairavimo mokykloje kartoti mokymų kursą. "

tai ka jei 3 kartus neislaikiau vel einu ir ploju tokius pinigus vairavimo mokyklai... nu jau susisiekimo ministerija nezino kaip issidirbineti... negana to, kad laikinas teise padare tai dar egzamino laikymo skaiciu nustate doh.gif  doh.gif  doh.gif
esu pikta kaip nezinau kas  blush2.gif

girdėjom,skaitem ir susitaikem su realybe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 11, 18:11)

girdėjom,skaitem ir susitaikem su realybe cool.gif

teks ir man, bet ne taip lengvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 11, 19:08)
skaitet, girdejot  blink.gif

tai ka jei 3 kartus neislaikiau vel einu ir ploju tokius pinigus vairavimo mokyklai... nu jau susisiekimo ministerija nezino kaip issidirbineti... negana to, kad laikinas teise padare tai dar egzamino laikymo skaiciu nustate doh.gif  doh.gif  doh.gif
esu pikta kaip nezinau kas  blush2.gif

jau rugpjucio 11 diena tai zinojau smile.gif bet ka eisi laikyti egzamino,tuo momentu visa tai is galvos iseis,nemastysi apie tai,kad va jeigu neislaikysiu siandien,tai beliks 2 bandomi kartai smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai islaikiusioms, sekmes dar laikysiancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as, belaukdama savo eiles, tai viena diena jau nebesulaukiu kaip noriu eit i ta regitra ir galu gale ja paimt, o kita minute jau zadu viska mest, nes uzplusta mintys, kad vel ne as, o ji mane paims doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as irgi jos siaubingai bijau... 2 kart neislaikiau, bet tai buvo beveik pries 4 metus blush2.gif dabar vel noriu et laikyt... tiksliau ne noriu, bet MB vercia biggrin.gif

MERGINOS, kaunietes, labai prasau atsiliepkit, ar dideles eiles regitroj... ilgai lauket savojo egzamino blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nu ka,ryt as keliauju...gal dar kas is mamyciu rytoj laiko? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 11, 21:32)
as irgi jos siaubingai bijau... 2 kart neislaikiau, bet tai buvo beveik pries 4 metus blush2.gif dabar vel noriu et laikyt... tiksliau ne noriu, bet MB vercia biggrin.gif

MERGINOS, kaunietes, labai prasau atsiliepkit, ar dideles eiles regitroj... ilgai lauket savojo egzamino blush2.gif

Nerytė kaip tik pažiurėjau tvarkaraštį Kauno Regitroje (www.regitra.lt . KAUNAS)tai gali ramiai registruotis 09,30 -10,11 yra vietu gali val rinktis, o iki to tai pameteta laisvų vietų09,13 -2vietos,09,26 - 1 vieta ... tai gali biški paplanuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Celeste @ 2008 09 11, 22:57)
sveikos  4u.gif  nu ka,ryt as keliauju...gal dar kas is mamyciu rytoj laiko? tongue.gif

sėkmės tau rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti