sveikos,mergaites,pasakykit man-per kiek laiko nuo teorijos islaikymo reik vaziavimo egza laikyt?sako,kad per puse metu...nebezinau net
vaziavimo egza gali laikyt iskart kai tik pravazineji visas privalomas pamokas

sveikutės
įdomu kur Celestė
gal jau teises laisto ir mums nepasigyrė

įdomu kur Celestė

QUOTE(dratux @ 2008 09 12, 11:13)
sveikos,mergaites,pasakykit man-per kiek laiko nuo teorijos islaikymo reik vaziavimo egza laikyt?sako,kad per puse metu...nebezinau net
Kiek žinau ir kaip buvo iki šiol - nėra nustatyto termino per kiek reikia išsilaikyti praktikos egzaminą
QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 11, 22:06)
Nerytė kaip tik pažiurėjau tvarkaraštį Kauno Regitroje (www.regitra.lt . KAUNAS)tai gali ramiai registruotis 09,30 -10,11 yra vietu gali val rinktis, o iki to tai pameteta laisvų vietų09,13 -2vietos,09,26 - 1 vieta ... tai gali biški paplanuoti 

oj, kaip tau aciu!

manes neileidzia i registracija

nu bet zinau preliminariai... siek tiek eiles yra... as atvaziuoju uz kokios 1,5-2 sav. pasiimu kelias pamokas (gal zinok kiek kainuoja apytiksliai valanda paplildoma Kaune) ir jau eiciau laikytis, nes mane spaudzia terminas, kad turiu atgal grizti...

QUOTE(malvea @ 2008 09 12, 11:51)
celeste jau ruosiasi

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 12, 12:45)
oj, kaip tau aciu!
gal del to, kad ne lietuviskas serveris... (as ne LT)
negaliu pasiziureti...
nu bet zinau preliminariai... siek tiek eiles yra... as atvaziuoju uz kokios 1,5-2 sav. pasiimu kelias pamokas (gal zinok kiek kainuoja apytiksliai valanda paplildoma Kaune) ir jau eiciau laikytis, nes mane spaudzia terminas, kad turiu atgal grizti...
negana egzamino streso tai dar su laiku kriuka 

ką reiškia neleidžia? kaip spėju išmeta saugumo puslapį, o ten yra eilutė "continue this webpage" ai nemoku anglų kalbos

[B]Celeste[/B na tik nepradėk ankčiau laiko drebėt, aš jau net žadintuvą nusistačiau, kad nepražiopsočiau kada čia už tave kumštukus palaikyt

labas
Sėkmes tau
dėl kainų tai nežinau kaip Kaune, bet Vilniuje svyruoja 60 -80 lt 1,5 val
laikom

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 12, 12:45)
oj, kaip tau aciu!
gal del to, kad ne lietuviskas serveris... (as ne LT)
negaliu pasiziureti...
negana egzamino streso tai dar su laiku kriuka 

Sėkmes tau

QUOTE(Celeste @ 2008 09 12, 12:51)
laikom

QUOTE(Celeste @ 2008 09 12, 12:51)
SEKMYTES!!!!! tik nesijaudink dabar,ramiai,viskas bus gerai,as va jau irgi pavalgysiu ri eisiu atsiimti savo pazymejimo,vakar paziurejau,kad jau padare,bet kadangi darbelio turejau,ta negalejau iseiti

QUOTE(malvea @ 2008 09 12, 11:57)
ką reiškia neleidžia? kaip spėju išmeta saugumo puslapį, o ten yra eilutė "continue this webpage" ai nemoku anglų kalbos
jei taip tai myg tą eilutę

QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 12, 11:58)
labas
Sėkmes tau
dėl kainų tai nežinau kaip Kaune, bet Vilniuje svyruoja 60 -80 lt 1,5 val

Sėkmes tau

SEKMES belaikancioms!!!!!!!!!!!!!!
Dieve, kaip as noriu pagaliau iveikti ta regitra

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 12, 13:18)

SEKMES belaikancioms!!!!!!!!!!!!!!
Dieve, kaip as noriu pagaliau iveikti ta regitra

kaune 60 mazai kur yra bet rast imanoma,o seip daugiausiai visur nuo 80lt 1.5val.
na celestė spėju nusigraužus kojų ir rankų nagus jau apžiurinėja automobilį
bet rimtai, pastebejau, kad visi jaudinasi iki atsisėsdami į automobilį, o tada praeina, įdomu kodėl?

bet rimtai, pastebejau, kad visi jaudinasi iki atsisėsdami į automobilį, o tada praeina, įdomu kodėl?