Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 12, 21:26)
man tos vaizdas kad tave specialiai sukirtu  doh.gif 

man irgi toks vaizdas....kad kliutis buvo - as maciau,bet ji buvo toli ir buvo galima pravaziuoti...man mama aiskino,kadangi esu mokinukas - turejau praleisti,kiti gali vaziuoti.... et..nu nieko jau nepakeisi,uzsirasiau kitam vaziavimui rugsejo 30,bet gal gausiu dar anksciau vietele...
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 12, 21:21)
šiandien jau pasiėmiau vairuotojo pažymėjymą thumbup.gif  kaip gera žinoti, kad jau galiu važynėti gatvėmis smile.gif nebereiks slapstytis smile.gif

as irgi siandien atsimiau thumbup.gif tik,kad vaziuoti siuo metu nera su kuo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2008 09 12, 22:31)
[
man klp per 2dienas  biggrin.gif

man taip pat,irgi Klaipedoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 12, 23:31)
[
man klp per 2dienas  biggrin.gif

Man vln per tiek pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 09 12, 19:49)
.....o T formos nereikia bijoti,nesunki ji,svarbiausia teisingai isivaziuoti i ja pirmiausiai pries darant,kai vaziuosi ziurek ar matai desiniame veidrodelyje linijas,o tada jau atbulai vaziuok ir kai prades linija suktis,ir tu suk vaira  smile.gif

nu niekaip neprisimenu to T parkavimo doh.gif ... gal jo pries 3 metus nebuvo g.gif
o kaip vadinasi tas kaip lyg tarp dvieju masinu reikia pastatyti masina atbulom lygiagreciai saligatviui cool.gif

sveikinu visas islaikiusias ir jau pasiemusias pazymejimus 4u.gif oj kaip gera skaityti kai zmonems sekasi... echa kazkada ir as gal uzsuksiu pas jus pasigirti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia nenuleisti rankų, bandykite kol neišeis. Automobilio vairavimas, tai ne tik nepakartojamas malonumas, bet ir NEPRIKLAUSOMYBĖ!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 13, 10:44)
Svarbiausia nenuleisti rankų, bandykite kol neišeis. Automobilio vairavimas, tai ne tik nepakartojamas malonumas, bet ir NEPRIKLAUSOMYBĖ!!!  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif

man kol kas vairavimas stresas... o kad nepriklausomybe tai tiesa rolleyes.gif nereikes MB visur su savim tasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 13, 13:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif

man kol kas vairavimas stresas... o kad nepriklausomybe tai tiesa rolleyes.gif nereikes MB visur su savim tasyti lotuliukas.gif

maziau streso mirksiukas.gif nieko ten baisaus tikrai nera schmoll.gif pasimokysi ir islaikysi is pirmo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 13, 14:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif

man irgi dar stresas, nors teises turiu.. bet va, kad nuo rugsejo 1 tik du kartus galejau pavairuoti po biskiuka ax.gif tai stresuoju kaip reiks po keliu menesiu isigijus automobiliuka po didmeisti vazineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 09 12, 22:41)

siandien vazinejau su instruktere po miesta (tik as ne LT) ir sustojus prie sankryzos buvo panasi situacija, kad masina buvo dar tolokai, galejau issukti, bet specialiai paklausiau ar galiu sukti, ji sake, kad ne, nes kol issuksiu, kol issibegesiu jis jau mane pasivys ir jam zublokuosiu kelia, ta prasme, kad jis tures stabdyti per mane g.gif egzaminatorius jau uz tai bauduotu blink.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 13, 13:02)
maziau streso mirksiukas.gif  nieko ten baisaus tikrai nera schmoll.gif  pasimokysi ir islaikysi is pirmo karto mirksiukas.gif

butr gerai, kad is pirmo karto.... 2 kartus prie 3 metus jau neislaikiau unsure.gif ziuresim, kaip si karta pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 13, 16:42)
siandien vazinejau su instruktere po miesta (tik as ne LT) ir sustojus prie sankryzos buvo panasi situacija, kad masina buvo dar tolokai, galejau issukti, bet specialiai paklausiau ar galiu sukti, ji sake, kad ne, nes kol issuksiu, kol issibegesiu jis jau mane pasivys ir jam zublokuosiu kelia, ta prasme, kad jis tures stabdyti per mane g.gif egzaminatorius jau uz tai bauduotu blink.gif
butr gerai, kad is pirmo karto.... 2 kartus prie 3 metus jau neislaikiau unsure.gif  ziuresim, kaip si karta pasiseks g.gif

islaikysi pamatysi tik eik uztikrinta mirksiukas.gif as pamenu diena pries egza taip grybavau doh.gif parejus vos neverkiau,jis jau irgi balsa buvo ant manes pakeles nes sako kaip cia vaziuoji gi ryt egzas doh.gif o pries egza laikiau 9 ryto nuo 7 jau aikstelei sukinejaus nuvaziavau ir puikiai islaikiau,saltais nervais nuvariau,sakau ai kaip bus taip blush2.gif taip kad pasitikejimo daugiau,maziau nervu ir minciu kas bus,ir pamatysi viskas bus tikrai gerai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 13, 15:54)
islaikysi pamatysi tik eik uztikrinta mirksiukas.gif  as pamenu diena pries egza taip grybavau doh.gif  parejus vos neverkiau,jis jau irgi balsa buvo ant manes pakeles nes sako kaip cia vaziuoji gi ryt egzas doh.gif  o pries egza laikiau 9 ryto nuo 7 jau aikstelei sukinejaus nuvaziavau ir puikiai islaikiau,saltais nervais nuvariau,sakau ai kaip bus taip blush2.gif  taip kad pasitikejimo daugiau,maziau nervu ir minciu kas bus,ir pamatysi viskas bus tikrai gerai mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oj, kad tavo zodziai D i ausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 13, 11:44)
Svarbiausia nenuleisti rankų, bandykite kol neišeis. Automobilio vairavimas, tai ne tik nepakartojamas malonumas, bet ir NEPRIKLAUSOMYBĖ!!!  thumbup.gif

Dar ir kokia priklausomybe... lotuliukas.gif Nuo automobilio... lotuliukas.gif
Atsakyti