Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(zai zai 25 @ 2008 09 12, 16:20)
1 is 3 duoda,man dave sonini parkavima  smile.gif

sakau teisingai sakoma,nebijok aiksteles,bijok miesto,o as galvojau nu kaip taip gali buti,bet realiai tikrai,aikstele vieni juokai palyginus su miestu  4u.gif

aisku! ir T parkavimas (kurio as nei velnio nepamenu, kad parkavus doh.gif ) butinas ar ne (nu sorry, kad tokius zioplus klausimus uzdavineju, bet viska viska pamirsus per tuos 4 metus) doh.gif

o man kaip tik atrodo parkavimas kazkas baisaus, o gatvej kazkaip pravaziuociau unsure.gif pasirodo klystu

QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 12, 17:14)
Galėčiau pasiūlyt vieną telefoniuką  ax.gif Manau nebrangininkas, o ir tik aš turbūt vienintelė žioplė jo mokykloj n kartų neišlaikius  doh.gif

gali duoti ir tu telefoniuka, jei bus Dineles2 instruktorius uzimtas tai pasukciau taviskiui, nes mane laikas spaudzia ir turiu suktis kuo greiciau doh.gif

QUOTE(Celeste @ 2008 09 12, 17:18)
tik isvaziavus is regitros,kur i raudondvario  plenta veda...kai yra i kaire-kalnas,i desine - sankryza  verysad.gif

unsure.gif visai nedaug pavaziavai unsure.gif
Atsakyti
Neryte prasitrinkite az prasom biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 12, 18:16)
Neryte prasitrinkite az prasom biggrin.gif  mirksiukas.gif

pioneer.gif atlikta!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 12, 19:12)
aisku! ir T parkavimas (kurio as nei velnio nepamenu, kad parkavus doh.gif ) butinas ar ne (nu sorry, kad tokius zioplus klausimus uzdavineju, bet viska viska pamirsus per tuos 4 metus) doh.gif

o man kaip tik atrodo parkavimas kazkas baisaus, o gatvej kazkaip pravaziuociau unsure.gif pasirodo klystu
gali duoti ir tu telefoniuka, jei bus Dineles2 instruktorius uzimtas tai pasukciau taviskiui, nes mane laikas spaudzia ir turiu suktis kuo greiciau doh.gif
unsure.gif  visai nedaug pavaziavai  unsure.gif

tai T parkavimas cia jau ieina i privalomu skaiciu,Klaipedoj tai reikia atlikti apsisukima ribotoj erdvej,tada kalniukas(estakada),o tada T forma ir vienas is parkavimosi 3 budu,soninis atbulinis istrizas arba atbulinis 90 laipsniu kampu smile.gif kituose miestuose dar prie privalomu priklauso isibegejimas.o T formos nereikia bijoti,nesunki ji,svarbiausia teisingai isivaziuoti i ja pirmiausiai pries darant,kai vaziuosi ziurek ar matai desiniame veidrodelyje linijas,o tada jau atbulai vaziuok ir kai prades linija suktis,ir tu suk vaira smile.gif
Atsakyti
šiandien jau pasiėmiau vairuotojo pažymėjymą thumbup.gif kaip gera žinoti, kad jau galiu važynėti gatvėmis smile.gif nebereiks slapstytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 12, 21:21)
šiandien jau pasiėmiau vairuotojo pažymėjymą thumbup.gif  kaip gera žinoti, kad jau galiu važynėti gatvėmis smile.gif nebereiks slapstytis smile.gif

per kiek laiko jums pagamino? as irgi siandien is antro karto paemiau Vilniaus regitra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 09 12, 15:45)
jis traktavo taip,kaip kliuties nepraleidimas is kaires...nors tas automobilis buvo beveik uz 100 metru,ir as vaziuodama 2 begiu buciau laisvai pravaziavus,nes prieky manes vaziavo automobiliai ta pacia kryptimi...bet jis kirto per stabdzius,ir baige mano egzamina...prakeikiu as ji su jo nelaiminga astra..

man tos vaizdas kad tave specialiai sukirtu doh.gif
QUOTE(Indi @ 2008 09 12, 21:24)
per kiek laiko jums pagamino? as irgi siandien is antro karto paemiau Vilniaus regitra biggrin.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 12, 21:26)
man tos vaizdas kad tave specialiai sukirtu  doh.gif 

sveikinu  4u.gif

Aciu, gera dabar taip, nes nebuvau tikra kad islaikysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 09 12, 21:28)
Aciu, gera dabar taip, nes nebuvau tikra kad islaikysiu unsure.gif

dazniasiai kai nesi tikras visada pasiseka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų, man praktikos egzaminas tik spalio 7 d., bet jau save nuteikinėju jam ax.gif Bus mano pirmasis bandymas karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 12 rugsėjo 2008 - 20:58
QUOTE(šypt @ 2008 09 12, 21:58)
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų, man praktikos egzaminas tik spalio 7 d., bet jau save nuteikinėju jam ax.gif Bus mano pirmasis bandymas karsta.gif

viskas bus gerai tik nesinervink mirksiukas.gif
Atsakyti
[
QUOTE(Indi @ 2008 09 12, 22:24)

man klp per 2dienas biggrin.gif
Atsakyti