Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

Nuotraukytės tikrai visos gražios ir vaikiukai visuose wub.gif . Na o tevelis tik vienas čia mano skonio yra blush2.gif blush2.gif . O kiti schmoll.gif schmoll.gif nemačiau nei vieno, kuris man patiktų cool.gif . O misius jūsų iš viso beee.gif biggrin.gif . O kai kuriose nuotraukose kažkaip geriau tėčių iš viso nebūtų doh.gif doh.gif . Kita vertus tada ir fotkės nebūtų čia g.gif smile.gif
Atsakyti
Na, sorry doh.gif , man tokia foto kaip "Šaunūs vyrai mudu du Mėgstame padūkt kartu!" ( kur tėvas susirietęs kaip leliukas blink.gif ) nei graži, nei juokinga schmoll.gif cry.gif Vienu žodžiu- nemaloni labai doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 06 07, 08:02)
O kai kuriose nuotraukose kažkaip geriau tėčių iš viso nebūtų  doh.gif  doh.gif . Kita vertus tada ir fotkės nebūtų čia  g.gif  smile.gif

o kaip gi be teciu ?ka turi uomeny ? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 06, 22:17)
Ах, a где потеряла ? Где пила ? laugh.gif  tongue.gif

Разве упомнишь все места- где я шлялась blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 07, 11:14)
Na, sorry doh.gif , man tokia foto kaip "Šaunūs vyrai mudu du Mėgstame padūkt kartu!" ( kur tėvas susirietęs kaip leliukas blink.gif ) nei graži, nei juokinga schmoll.gif  cry.gif  Vienu žodžiu- nemaloni labai doh.gif  blink.gif

Mano vyras užmuštų už tokią nuotrauką, jei aš tokią įdėčiau, kažin ar jis žino apie tą nuotrauką g.gif smile.gif , tie žydri triusikai ir aštrūs keliai blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2005 06 07, 15:30)
Mano vyras užmuštų už tokią nuotrauką, jei aš tokią įdėčiau, kažin ar jis žino apie tą nuotrauką g.gif  smile.gif , tie žydri triusikai ir aštrūs keliai blink.gif  biggrin.gif

man šioje foto labiauisiai užkliuvo superprasta jos kokybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2005 06 07, 15:30)
Mano vyras užmuštų už tokią nuotrauką, jei aš tokią įdėčiau, kažin ar jis žino apie tą nuotrauką g.gif  smile.gif , tie žydri triusikai ir aštrūs keliai blink.gif  biggrin.gif

pritariu doh.gif , mane irgi užmuštų biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip ji praėjo pro moderatorių atranką g.gif juk kokybė kai pasididini visiškai prasta, neįžiūrima g.gif kaip su cenzūra, kvadračiukais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 07 birželio 2005 - 15:11
QUOTE(Strielka @ 2005 06 07, 15:10)
Bet kaip ji praėjo pro moderatorių atranką  g.gif juk kokybė kai pasididini visiškai prasta, neįžiūrima  g.gif kaip su cenzūra, kvadračiukais  doh.gif

Mano vyras pažiūrėjo blink.gif , sako: "čia specialiai moderatoriai subangavo foto, kad nesimatytų kas iš triusikų vyrukui kyšo" doh.gif ( sorry) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 birželio 2005 - 15:13
kai paraiška redaguojama ir vietoje per daug sumažintos nuotraukytės ant viršaus įdedama didesnė nuotrauka, kurį laiką vaizdas būna toks išsiskaidęs kvadračiukais, vėliau susitvarko.

(čia buvo įdėta nuotrauka - dabar ji ištrinta)

štai taip nuotrauka atrodys, kai vaizdas susitvarkys, ir čia nėra nieko necenzūrinio- lytinių organų tikrai nematyti schmoll.gif ir nelabai jau skiriasi vyr. trumpikės nuo maudymosi trumpikių, ane? Tačiau nuotraukas su maudymosi kostiumėliais publikuojame. O neseniai vykusiame nėštukių konkurse taip pat buvo ne viena nuotrauka, kur būsimos mamos dėvėjo ne maudymosi kosiumėlius, o apatinį trikotažą....
o minėti "aštrūs vyro keliai ar trumpikių spalva", tai tikrai nesvarstomi moderatorių pasitarimuose dėl nuotraukos tinkamumo, jei pradėtume aptarinėt kūno linijas ir t.t. nežinau ar liktų ką į galeriją dėt doh.gif biggrin.gif Yra paisoma visai kitų dalykų, minimų bendrosiose fotokonkursų taisyklėse.
be to, tėčio leidimo visi atsiklausia dar prieš pildydami paraiškas mirksiukas.gif Konkurso aprašyme ir taisyklėse tai pabrėžta smile.gif

p.s.: čia trumpam įkeliu nuotrauką, vėliau ištrinsiu.
O jei vaizdas senojoje paraiškoje nepasikeis, ištrinsim ir iš naujo pildysim paraišką ir viskas susitvarkys, tad padėtis kontroliuojama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 08 birželio 2005 - 09:37
QUOTE(Elina @ 2005 06 07, 11:14)
Na, sorry doh.gif , man tokia foto kaip "Šaunūs vyrai mudu du Mėgstame padūkt kartu!" ( kur tėvas susirietęs kaip leliukas blink.gif ) nei graži, nei juokinga schmoll.gif  cry.gif  Vienu žodžiu- nemaloni labai doh.gif  blink.gif

Keista, kas tokį nemalonų jausmą kelia? Nes man nuotrauka paprasta, bet įdomi. Ir labai natūrali. Labai nemalonu būtų tokius"komplimentus" skaityti, jei tai būtų mano nuotrauka.
Atsakyti
Susispausim skanu suri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti