Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 22:19)
Nagi, Karbyne, greitai pasiaiškink dėl šito mįslingo savo pareiškimo wacko.gif  bigsmile.gif

Ką čia aiškintis... ir taip viskas očevidno tongue.gif laugh.gif
O jei apie vienus posmus, tai ten Šekspyro...ne kitaip, arba to kas vertė Šekspyrą į lietuvių kalbą. cool.gif
Atsakyti
Žvilgsnis į pasaulį Heraklito akimis - nereali nuotrauka wub.gif Tokia šilta ir labai paslaptinga...
Atsakyti
Karbyne, nu jokio Šekspyro doh.gif doh.gif Nebent tu turi omeny posmą apie lūpinę armonikėlę (dėl to negarantuoju smile.gif ). Daugiau posmų lyg ir nėra g.gif
Atsakyti
Man labai graži nuotrauka "Teti, jei ko nežinosi, klausk manes..."( kur abu sprendžia kryžiažodžius). Labai jauki wub.gif ir atitinka konkurso pavadinimą idealiai thumbup.gif . Aaaa ax.gif ,......čia tarp kitko... blush2.gif : tėvelis toje foto man labai- good.gif bigsmile.gif beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 birželio 2005 - 21:47
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 06, 22:38)
Žvilgsnis į pasaulį Heraklito akimis - nereali nuotrauka  wub.gif  Tokia šilta ir labai paslaptinga...

Aha, geresnė negu ta, kurią pakeitė: ten tarp abiejų skaitytojų nebuvo justi ryšio.

QUOTE(Elina @ 2005 06 06, 22:45)
Man labai graži nuotrauka "Teti, jei ko nežinosi, klausk manes..."( kur abu sprendžia kryžiažodžius). Labai jauki wub.gif  ir atitinka konkurso pavadinimą idealiai thumbup.gif .

Šita, ir dar ta su šachmatais (ypač pakeitus pavadinimą), ir su sparnuotom sūpynėm, ir su lūpine armonikėle, ir su lobiu thumbup.gif O pavadinimų kiek šmaikščių! Kaip dera, pvz., veido išraiškos ir šitoks tekstas:
– Tėti, žiūrėk, kokia „mažulė“..!
– Kur? Ta, kuri vežimėlį stumia..?
– Ne, vežimėlyje... Nešk greičiau, noriu „paguguoti“ su ja...
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 06, 22:44)
Karbyne, nu jokio Šekspyro  doh.gif  doh.gif 

O aš sakau Šekspyro biggrin.gif Netyčia reinkarnacija netiki? tongue.gif
Atsakyti
Aha, ta su pamačiusiais "mažulę" tiesiog super thumbup.gif Fantastiškai gerai dera vaizdas ir pavadinimas. Nesvietiškai prisijuokiau, kai pirmąkart pamačiau, ir dabar vis pamačiusi nusišypsau smile.gif "Paslėptas lobis" irgi labai faina nuotrauka, viskas judesyje, labai gyva. Dar pasikartosiu, kad meniškai atrodo "Teveli milu milu", dangaus fone. Būtinai reikės balsuoti už kerzuotą vaikiščią - čia jau iš principo biggrin.gif Nebeužteks balsų...

O aną fotkę pakeičiau susisarmatijus, kad vos ne kas antra konkursinė nuotrauka gavosi su katinu... Ir dar iš visos kompozicijos išėjo, kad jis ten pagrindinis, o ne tėvelis su vaiku. Juolab, kad augintinių konkursas priešaky - bus kur pasireikšti. Bet ką daryt, kad maišosi aplink bjaurybė, visur dalyvauja. Kai sustačiau chebrą su žvake - kaip manot, kas zulinosi apie kojas? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 06, 23:21)
O aš sakau Šekspyro  biggrin.gif Netyčia reinkarnacija netiki?  tongue.gif

Nu blyn, ko nestikėjau, tai būti apkaltinta Šekspyro plagijavimu laugh.gif laugh.gif Išvis taikiau ne į jį, o į Antiką, bet gavosi... nu panašu ir į tą. Nagi, surask, jei jau taip sakai - bet reinkarnacija vis vien nepatikėčiau, ko gero tai būtų klasikinis pasąmonės procesų pavyzdys, kai neįsisąmoninti, bet patirti dalykai iškyla tarsi nauji. Gaila, Logo nepaminėjau - kaip būtų tada? Ar irgi Šekspyras? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 06 04, 13:18)
Erszebeth, na negraži, NEGRAŽI, tau ta nuotrauka, jau seniai supratom  mirksiukas.gif Beje prie to pačio pridursiu, kad čia ne vaikas kaip mašina daro tą patį, bet tėvas mėgdžioja vaiką. Ir tuo momentu buvo labai visiem linksma, o tuo linksmumu ir nutarėm pasidalint su kitais. Žinoma visiem neįtiksi, bet jau gal gana tą patį apie tą patį.  4u.gif

Nekreipkit dėmmesio, ką kas kalba - FAINUOLIAI ESAT, o tą nuotrauką aš jau seniai įsimylėjau wub.gif Pavydas, žinote, taip pat užsiėmimas tongue.gif
Fainuoliukai esat ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(Milė @ 2005 06 07, 00:30)
Nekreipkit dėmmesio, ką kas kalba - FAINUOLIAI ESAT, o tą nuotrauką aš jau seniai įsimylėjau wub.gif
Fainuoliukai esat ir taškas.

thumbup.gif Labai miela akimirka wub.gif
Atsakyti
-Kokia meile wub.gif
-Saules spinduliukuose thumbup.gif
-Teveli, milu milu... wub.gif
-Mik miegok mazuti, mylimas vaikuti thumbup.gif
-Mamyte, tetis juk i pludura netilps wub.gif

Nu, neimanoma visu isvardinti doh.gif Dar daug daug daug graziu yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 07 birželio 2005 - 02:44
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 06, 23:46)
Nu blyn, ko nestikėjau, tai būti apkaltinta Šekspyro plagijavimu  laugh.gif  Nagi, surask, jei jau taip sakai - bet reinkarnacija vis vien nepatikėčiau, ko gero tai būtų klasikinis pasąmonės procesų pavyzdys, kai neįsisąmoninti, bet patirti dalykai iškyla tarsi nauji. Gaila, Logo nepaminėjau - kaip būtų tada? Ar irgi Šekspyras?  biggrin.gif

Ezszebeth, nu nia pasigailėk , aš neplagijavimu kaltinu, o apie ano didžių darbų pratęsimą kalbu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti