Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

Ot dūra motera esu - reikėjo ir man savo vyro raumenis įmest doh.gif doh.gif doh.gif - ot nepagalvojau g.gif g.gif . tadu gal didesni šansai būtų buvę laimėt mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 06 04, 12:38)
Ot dūra motera esu - reikėjo ir man savo vyro raumenis įmest  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - ot nepagalvojau  g.gif  g.gif . tadu gal didesni šansai būtų buvę laimėt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

jo teikejo idet, nes cia moteryskes kaip alkanos kokios ar dedu nemaciusios doh.gif as asmenoskai ziuriu bendrai i nuotrauka, kaip pati mama labai atkreipiu demesi i leliuka, nu kad del kazkokio svetimo dedo svaigt doh.gif blink.gif na as zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 04, 12:26)
Apie gero momento pagavimą čia irgi nelabai išeina šnekėt, nes atitinkamoje amžiaus grupėje viskas kišama į burną, "bučiuojama", ragaujama be atrankos, o atitinkamai pasivaipius prieš vaiką, dar su tam tikrais garsais, jis kaip mašina padarys tą patį.

Nu nu nu, moč, jau tau visai, irgi mat - kaip mašina... Ne kaip mašina, o kaip grožybė smile.gif Tu taip papezėk papezėk, aš irgi pezėjau, tai kažkas iš viršaus nutarė, kad šiai pezančiai bobai verkiant reikalingas antras vaikas, bo jau matomai visai pamiršo, kas tas yr kūdikis... Ir dabar turiu tokį pūkuotą seilių, tai visi panašūs man labai patinka smile.gif
Žiū, gal ir tau taip bus ax.gif

O kalbant apie grožybes, irgi persiprašau, einu ieškot to tatos - misiaus su maike ar be maikės. Įsitikinsiu, ar labai jau gražus g.gif
Atsakyti
Tai kad tų tatų ten kibirai, su raudonom ir kitokiom maikėm, ir be maikių, visokiausių jų ten... Vakar su mažiuku visas nuotraukas įdėmiai apžiūrėjom, bet nematėm nei vieno tatos, nes pasakojau, ką kuris kūdikėlis daro. Tai į tatas dėmesio neatkreipiau smile.gif

Kuris tas misius - patikslinkite prašom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 06 04, 13:47)
Tai kad tų tatų ten kibirai, su raudonom ir kitokiom maikėm, ir be maikių, visokiausių jų ten... Vakar su mažiuku visas nuotraukas įdėmiai apžiūrėjom, bet nematėm nei vieno tatos, nes pasakojau, ką kuris kūdikėlis daro. Tai į tatas dėmesio neatkreipiau smile.gif

Įtariu ne maniškis, nors irgi su raudona maike g.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 06 04, 13:47)

Aha man iirgi įdomu, bo raudonų tai keli biggrin.gif ir pastaruoju metu vienas plikas konkurentas sako atsirado biggrin.gif
Atsakyti
rimtas konkurentas atsirado thumbup.gif Viena nuotrauka yra kitame forume tėčio konkurse pirmą vietą užėmusi thumbup.gif Tokia šilta šilta ir labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 06 04, 13:38)
Ot dūra motera esu - reikėjo ir man savo vyro raumenis įmest  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - ot nepagalvojau  g.gif  g.gif . tadu gal didesni šansai būtų buvę laimėt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Idek, juk dar nevelu biggrin.gif

O kas del svaigimo. Nu tai as nebunu tik i savo diedo rankove isikibus, mane ir svetimi domina tongue.gif
Atsakyti
Erszebeth, na negraži, NEGRAŽI, tau ta nuotrauka, jau seniai supratom mirksiukas.gif Beje prie to pačio pridursiu, kad čia ne vaikas kaip mašina daro tą patį, bet tėvas mėgdžioja vaiką. Ir tuo momentu buvo labai visiem linksma, o tuo linksmumu ir nutarėm pasidalint su kitais. Žinoma visiem neįtiksi, bet jau gal gana tą patį apie tą patį. 4u.gif

Atsakyti
o man negražių nuotraukų nėra - labai smagu į visas žiūrėti , kaip tėtukai su mažiais bendrauja wub.gif . Tik kaip dabar išsirinkti už ką balsuoti? blink.gif Nuotraukų daugės ir daugės, o balsus galima atiduoti tik tris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupius @ 2005 06 04, 13:26)
ir vel turbūt,ne tą nuotrauką įdėjau? doh.gif
jei taip,gal gali moderatorius ją pašalint? mirksiukas.gif

patvirtinta thumb_yello.gif
Atsakyti
"Lūpinę armonikėlę,
Tėtis pūsti man padėjo,
Grok armonika garsiau,
Mums visiems bus tik linksmiau !!!"

Man gražiausia thumbup.gif
Atsakyti