Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(Noa @ 2005 06 04, 13:43)
Nu nu nu, moč, jau tau visai, irgi mat - kaip mašina... Ne kaip mašina, o kaip grožybė smile.gif Tu taip papezėk papezėk, aš irgi pezėjau, tai kažkas iš viršaus nutarė, kad šiai pezančiai bobai verkiant reikalingas antras vaikas, bo jau matomai visai pamiršo, kas tas yr kūdikis... Ir dabar turiu tokį pūkuotą seilių, tai visi panašūs man labai patinka smile.gif
Žiū, gal ir tau taip bus ax.gif

Oi ne, tik ne tai doh.gif Su saviške jau galiu kaip žmogus su žmogum pašnekėti, barbėm ir kortom pažaisti - neįsivaizduoju, kas būtų, jeigu vėl seilius nukristų ant galvos schmoll.gif Tikiuosi, tu ne ragana? biggrin.gif

Strielka, nugi gražus tas vaikas, viskas ten ok, ir tėtis fainas (kiek matosi biggrin.gif ) - gal tik mano "reikalavimai" konkursinėms nuotraukoms kiek kitokie, kitko ieškau, ir pasakiau savo nuomonę, kaip ir kiti pasako drinks_cheers.gif

O favoritų vis daugėja g.gif Vieną tooookią pamačiau ir susimąsčiau - štai kaip reikia auklėti vaikus, nuo pat mažumės, o tai ims ir nugrybaus p***pankių keliais, kaip kad mano jau ketina sukti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau, mamkos, visai svaigt pradejot doh.gif biggrin.gif Gal koki "Snikeriuka" sukramsnokit za seksualnuju nedastatocnost laugh.gif man tai tie muskulai gali ir i maikute netilpt, o musu tiatuko grozio niekas nenustelbs thumbup.gif
Pasiulymas - gal kita karta surengti misterio bikini konkursa thumbup.gif , bus mamoms kur blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 04, 13:22)
patvirtinta thumb_yello.gif

pagaliau! thumbup.gif
juokauju biggrin.gif gal ir musu kam idomi pasirodys?! g.gif mirksiukas.gif
cia visos apie tetukus-o man tikrai,tik pacios nuotraukos grazios-neziuriu,kaip kuris atrodo schmoll.gif savo uztenka mirksiukas.gif wub.gif
kas del nuotrauku,tikrai,kaip reiks is visos gausybes isrinkt butent tas,kad kitu nenuvilt g.gif doh.gif

labai jau graziu yra thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 04, 14:35)
Oi ne, tik ne tai  doh.gif Su saviške jau galiu kaip žmogus su žmogum pašnekėti, barbėm ir kortom pažaisti - neįsivaizduoju, kas būtų, jeigu vėl seilius nukristų ant galvos  schmoll.gif Tikiuosi, tu ne ragana?  biggrin.gif

Ragana!!! nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2005 06 04, 13:28)
Nu tikrai niekada negalvojau, kad paie savo vyra tiek isgirsiu  blink.gif  smile.gif

O kam išsiduodi? Beje, iš kur žinai, kad apie taviškį kalba eina? g.gif

QUOTE(westa @ 2005 06 04, 13:38)
Ot dūra motera esu - reikėjo ir man savo vyro raumenis įmest  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - ot nepagalvojau  g.gif  g.gif . tadu gal didesni šansai būtų buvę laimėt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Jau už ką už ką, bet už raumenis tikrai nebalsuosiu schmoll.gif Taip kad nekeisk nuotraukos, jei jau įdėjai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
piligrimų kelionė thumbup.gif

Viens, du, trys....lobis paslėptas čia smile.gif)) thumbup.gif
Atsakyti
jeigu jau prbilot apie tetuku grozi, tai tarsiu, kad man tas su vaikiuku baseine aki patrauke , turbut cia apie ta pati, kur nuogas blush2.gif labai simpatisjkas vyras, bet nesvaigstu, kaip nekurios nail.gif tongue.gif

o nuotrauku gra ziu galybe , bus sunku issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 06 04, 00:27)
as taj kas ryta ateinu i tiati su randona majke paziuret,paziuriu.paziuriu..tajp gera palieka tongue.gif  ax.gif

pavydziu kazkam ax.gif neprasilenksciau su tokiu niekad tongue.gif  wub.gif  ax.gif

Aš irgi turiu simpatija, bet ne su raudona maike ax.gif
Atsakyti
Šiaip tikrai labai daug fainų nuotraukyčių.
Man pvz labai miela "Tėti,nerk čia-gana ant kranto sėdėti".
Manau, kad mūsų fotkė irgi nieko, tik gaila, kad vėliau buvo patvirtinta dar daug iš panašios "operos"...
Smagus konkursas wub.gif
Atsakyti
"tokiai meilei zodziu nereikia!" labai grazi silta nuotrauka wub.gif ir tetukas thumbup.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o as labai juokiausi is pavadinimo apie nuvarytus arklius thumbup.gif thumbup.gif , todel ir nuotrauka iskarto patiko tongue.gif
Atsakyti
labai grazi nuotrauka kur lelius teveliui i nosi kanda wub.gif

man atrodo zinau kieno tongue.gif bet is kart nepazinau doh.gif
Atsakyti