jei būna laisvų vietų priima bet kada.

QUOTE(gi2lux @ 2009 02 04, 14:12)
Pernai savo maziu kai vedziau i lopsi, dirbo aukletoja Elena ir Roma.Vaikai Roma labai mylejo, bet siais metais ji lopsio grupeje seimininkute, o vietoj jos kuri aukletoja dirba nezinau.Elena- tai man

O pas mus dar kita istorija su darželiais
. Kai tik gimė dukrytė užrašiau į Krekždutę ir Salduvę.
Tuomet gyvenom centre. Į abu darželius buvom penktose vietose... Susiklostė taip reikalai, kad tik gruodžio mėnesį galėjom dukrytę pradėti vesti, ir apsigyvenom Šimšėje. Salduvėje buvo laisva vieta, bei visai netoli namų.
Prieš kelias dienas paskambina iš darželio Vedėja ir paprašė, susitvarkyti reikalus su Kregždutės darželiu. Nuėjau ten, ir pasakiau, kad tokia situacija, dabar lanko dukra kitą darželį, bet Kregždutėje mes norim išlaikyti vietą, kadangi gali būti, jog grįšim rudeniop vėl į centrą gyventi.
Ir direktorė Kregždutės, paaiškino, kad Šiaulių savivaldybė išleido įsakymą, jog pradėję vaikai lankyti darželį, automatiškai išbraukiami iš sąrašų, kituose darželiuose, kuriuose stovėjo eilėje
.
Jeigu norėsim vėl patekti ten, tai jeigu bus laisvų vietų, kurių visiškai nenusimato
. Ir direktorė pasakė:
- Suprantu jus, bet tvarka yra tvarka...
Va pasiguodžiau
.

Tuomet gyvenom centre. Į abu darželius buvom penktose vietose... Susiklostė taip reikalai, kad tik gruodžio mėnesį galėjom dukrytę pradėti vesti, ir apsigyvenom Šimšėje. Salduvėje buvo laisva vieta, bei visai netoli namų.
Prieš kelias dienas paskambina iš darželio Vedėja ir paprašė, susitvarkyti reikalus su Kregždutės darželiu. Nuėjau ten, ir pasakiau, kad tokia situacija, dabar lanko dukra kitą darželį, bet Kregždutėje mes norim išlaikyti vietą, kadangi gali būti, jog grįšim rudeniop vėl į centrą gyventi.
Ir direktorė Kregždutės, paaiškino, kad Šiaulių savivaldybė išleido įsakymą, jog pradėję vaikai lankyti darželį, automatiškai išbraukiami iš sąrašų, kituose darželiuose, kuriuose stovėjo eilėje

Jeigu norėsim vėl patekti ten, tai jeigu bus laisvų vietų, kurių visiškai nenusimato

- Suprantu jus, bet tvarka yra tvarka...
Va pasiguodžiau

QUOTE(renute @ 2009 02 05, 01:55)
Ačiū už atsakymą,eisim klausti

QUOTE(Teta Anna @ 2009 02 05, 12:37)
O aš nematau ką čia guostis
Kas bus jei visi taip užsiims vietas, bet nelankys

Kai kiti tuo metu nepriimami dėl dirbtinų eilių ...
Dar girdėjau , kad dabar net užsirašius į du darželius (ko daryt šiaip negalima) vaikas išbraukiamas iš abiejų, nes švietimas gauna sąrašus ir tada sulauki nemalonaus siurprizo, kai jau laikas į daržą keliaut

QUOTE(-JURGITA- @ 2009 02 05, 15:38)
O aš nematau ką čia guostis
Dar girdėjau , kad dabar net užsirašius į du darželius (ko daryt šiaip negalima) vaikas išbraukiamas iš abiejų, nes švietimas gauna sąrašus ir tada sulauki nemalonaus siurprizo, kai jau laikas į daržą keliaut

Visiskai sutinku su jumis.Po to nesamoningos eiles ir gaunasi, kad tik gimus vaikui turi lekti kazkur ji uzrasyti.
Sutinku ir aš, kad blogai, kai užsirašo į daug darželių, o paskui nelanko, bei nepraneša. Bet mūsų sprendimas buvo apgalvotas. Mes geranoriškai pranešėm darželiui, kad atidėtų eilę, t.y., perkeltų kitiems metams. Taip neužimtume vietos dabar lankantiems, o vasarą, praneštume, ar lankysim Krekždutę, ar pasiliksim Salduvės darželyje ateinančiais metais...
QUOTE(Teta Anna @ 2009 02 08, 14:19)
Sutinku ir aš, kad blogai, kai užsirašo į daug darželių, o paskui nelanko, bei nepraneša. Bet mūsų sprendimas buvo apgalvotas. Mes geranoriškai pranešėm darželiui, kad atidėtų eilę, t.y., perkeltų kitiems metams. Taip neužimtume vietos dabar lankantiems, o vasarą, praneštume, ar lankysim Krekždutę, ar pasiliksim Salduvės darželyje ateinančiais metais...
Jusu vietoje rinkciausi Kregzdute

Jau per vėlu rinktis. Dėl to ir guodžiausi
. Kad mus jau išbraukė iš sąrašų, kad ir kitiems metams. Pagal naują tvarką
.
Niekas neperspėjo, kad bus taip padaryta.
Būčiau žinojusi, tikrai pasirinkčiau Krekždutę...
Aš pati, tai Salduvę lankiau, bet nepatinka man , kad tos pačios lovos ištiesiamos, kur mes dar miegodavom. Toje pačioje patalpoje ir valgo ir žaidžia ir miega vaikai
. Bet ką padarysi, norėjom kaip geriau, o gavosi kaip visada
.
Tik tiek džiaugiuosi, kad auklėtojos Salduveje geros, tai ir svarbiausia...
Va, o kas į pietiniame į Kulverstuką užsirašę, tai patariu nevesti ten savo vaikučių
.
Draugė veda savo dukrytę, tai papasakojo kaip ten auklėtojos...
Žinoma, ne visos. Bet ir sesuo, kuri turi daug pažystamų, taip pat labai blogai atsiliepia apie jo auklėtojas...

Aš pati, tai Salduvę lankiau, bet nepatinka man , kad tos pačios lovos ištiesiamos, kur mes dar miegodavom. Toje pačioje patalpoje ir valgo ir žaidžia ir miega vaikai

Va, o kas į pietiniame į Kulverstuką užsirašę, tai patariu nevesti ten savo vaikučių

Žinoma, ne visos. Bet ir sesuo, kuri turi daug pažystamų, taip pat labai blogai atsiliepia apie jo auklėtojas...
QUOTE(Teta Anna @ 2009 02 09, 09:27)
Jau per vėlu rinktis. Dėl to ir guodžiausi
. Kad mus jau išbraukė iš sąrašų, kad ir kitiems metams. Pagal naują tvarką
.
. Bet ką padarysi, norėjom kaip geriau, o gavosi kaip visada
.
.

Kregzduteje ir lovos isitiesia toje pacioje patalpoje.Kelios grupes yra, kur atskirai miegamieji

Tai tuo labiau nieko neprarandam. Dargi Salduvė atokiau nuo gatvės, netoks triukšmas, tarša oro mažesnė.
Tik va bėda bus, kai kasryt iš centro reikės vežti dukrytę į Šimšę, paskui į darbą, paskui parsivežti
.
Išgyvensim
.
Tik va bėda bus, kai kasryt iš centro reikės vežti dukrytę į Šimšę, paskui į darbą, paskui parsivežti

Išgyvensim

QUOTE(Teta Anna @ 2009 02 09, 22:52)
Tai tuo labiau nieko neprarandam. Dargi Salduvė atokiau nuo gatvės, netoks triukšmas, tarša oro mažesnė.
.
Išgyvensim
.

Išgyvensim

Dauguma tevu vezioja, paprasciausiai pripranti ir tiek.As is Simses vezu i Kregzdute, kai gyvenome centre ejo i ta darza, pakeiteme gyvenamaja vieta, bet darzelio ir dickiui mokyklos ne