Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 12, 20:25)
Pagal atstumą mums arčiausiai būtų ''Ežerėlis'', po to - ''Žibutė'' ir tada ''Ąžuoliukas'', bet labiausiai linkstu ''Ąžuoliuko'' link  ax.gif Einu toliau senų temų apie darželius skaityt biggrin.gif

apie kai kuriuos darzelius siauliu miesto yra atskiros temos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 02 12, 19:10)
apie kai kuriuos darzelius siauliu miesto yra atskiros temos thumbup.gif

Aha, iš mus dominančių yra apie ''Žibutę'', o dabar pirmus 50psl senų temų įveikiau, kad ir apie kitus du ką nors rasčiau biggrin.gif Lėtai skaitosi, kai mažė zyzalioja visą dieną ir vakarą, laiko neturiu pakankamai wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 02 12, 18:26)
Pasakys, kai vest reikės - kai švietimas bus sąrašus gavęs .
O man patinka ta nauja tvarka ...Gal praeis tada noras "ant durniaus" į 5 darželius užrašyt

Asmeniškai man bet koks gyvenimo tvarkymas pagal "deklaruotą gyvenamąją vietą" dvelkia sovietmečiu, totalitarizmu, Rusija (kur net į svečius nuvažiavus reikia eit į policiją "užsičekint", kad atvykai) ir panašiais dalykais. Dabar tiekai žmonių rūpesčių pridarys - juk daugybė neturi savo nuosavų gyvenamų būstų, o nuomotojai nenori registruoti svetimų žmonių savo butuose (irgi dėl sovietinio įsivaizdavimo)... aišku, tas užsirašymas į kelis darželius "ant durniaus" - irgi nesąmonė... tokia pat, kaip ir užsirašymas į darželį pakeliui namo iš gimdymo namų... doh.gif Juk nieks nežino, kas dar bus per tuos 2 - 3 metelius, kai vaikiukas jau į darželį bus leidžiamas.
happy.gif Žodžiu, kadangi tokia situacija, yra keletas variantų: gimdysim sesutę happy.gif ; kraustysimės į Tytuvėnus, kur esam deklaravęsi happy.gif ; samdysimės auklytę daliai dienos happy.gif ; steigsim savo "darželį", kad nebūtų liūdna happy.gif
Va, kokios smagios alternatyvos... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 02 12, 20:34)
tokia pat, kaip ir užsirašymas į darželį pakeliui namo iš gimdymo namų...  doh.gif Juk nieks nežino, kas dar bus per tuos 2 - 3 metelius, kai vaikiukas jau į darželį bus leidžiamas.

Ne, nežinom. Bet iki paskutinės minutės laukt ir tikėtis, kad bus vietų norimam daržely, irgi naivu.
Atsakyti
nejaugi mum dabar reikes persideklaruoti i siaulius... buvo gerai ir kaime, cia saugumo sumetimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 13, 13:17)
nejaugi mum dabar reikes persideklaruoti i siaulius... buvo gerai ir kaime, cia saugumo sumetimais  4u.gif

jei noresit lankyt siauliuos teks persideklaruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 12, 19:25)
Pagal atstumą mums arčiausiai būtų ''Ežerėlis'', po to - ''Žibutė'' ir tada ''Ąžuoliukas'', bet labiausiai linkstu ''Ąžuoliuko'' link  ax.gif Einu toliau senų temų apie darželius skaityt biggrin.gif

manieji lanko "Ąžuoliuką",tai abu eina be ašarų ,jiems auklėtojos patinka ,o tai man ir yra svarbu kad nereikia palikt ašarojančių vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2009 02 13, 14:41)
manieji lanko "Ąžuoliuką",tai abu eina be ašarų ,jiems auklėtojos patinka ,o tai man ir yra svarbu kad nereikia palikt ašarojančių vaikų  mirksiukas.gif

Manau, kad tai yra geriausias darželio įvertinimas, patenkinti vaikučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 13, 15:37)
jei noresit lankyt siauliuos teks persideklaruoti  4u.gif

bet vel kiek vargo su tais dokumentais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 14, 15:17)
bet vel kiek vargo su tais dokumentais...  g.gif

va o mes net neturim kur pesideklaruot vat beda bet kolkas nemeta lauk is darzelio g.gif
Atsakyti
tai dabar man pasakykit, tai jeigu mes lankom darzeli ne pagal rajona, tai ka, dabar paims mumis ir ismes ? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 02 15, 10:49)
tai dabar man pasakykit, tai jeigu mes lankom darzeli ne pagal rajona, tai ka, dabar paims  mumis ir ismes ?  blink.gif  g.gif

Aš supratau, kad jei ne Šiauliuose deklaruota vaikiuko gyvenamoji vieta yra, tada bėdų bus g.gif

O ar esat kuri ką nors girdėjus apie tai, kad į darželį galima užrašyti tik pagal savo gyvenamąją vietą? Teisybė čia ar ne?
Atsakyti