Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 15, 17:54)
Aš supratau, kad jei ne Šiauliuose deklaruota vaikiuko gyvenamoji vieta yra, tada bėdų bus  g.gif

O ar esat kuri ką nors girdėjus apie tai, kad į darželį galima užrašyti tik pagal savo gyvenamąją vietą? Teisybė čia ar ne?

Na musu tai klause kur gyvenam, ar pietiniam, nes sake jei is kitu pvz centro tai jie pakutinei vietoj jei vietu lieka... cia dabar apie pietinio darzeli kalbejau...seip mes keliose vietose esam uzsirase bet kas is to jei deklaruota vieta reikalinga ir dar neaisku ar pakliusim...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 15, 16:54)
Aš supratau, kad jei ne Šiauliuose deklaruota vaikiuko gyvenamoji vieta yra, tada bėdų bus  g.gif

O ar esat kuri ką nors girdėjus apie tai, kad į darželį galima užrašyti tik pagal savo gyvenamąją vietą? Teisybė čia ar ne?

pati girdėjau is darželio vedėjos apie tai...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 15, 16:54)

nebent nauja tvarka tokia g.gif Mes lankom darželį ne pagal gyvenamą vietą- gyvenam pietiniam, bet vedam į "Gluosnį"- netoli Tilžės PC, mum taip patogiau nuvežt ir pasiimt nes prie darbo. Pabandyk tu per kamščius parlėk iki 17,30 vaiką pasiimt, kai 17 tik darbas baigias doh.gif
Man atrodo, kad svarbiausia, kad gyvenama vieta (na, ta deklaruota), Šiauliuose būtų. Lelių irgi žadam į tą patį darželį leist....
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 02 15, 10:49)
tai dabar man pasakykit, tai jeigu mes lankom darzeli ne pagal rajona, tai ka, dabar paims  mumis ir ismes ?  blink.gif  g.gif

jei jau lankot darželį tai tikrai nieks neišmes...
Čia jau vyko kalba kad tik žada priimti pagal rajoną gyvenamą , bet kol kas dar priima kur tėvai nori...
Taip priima tik Šiauliuose deklaruotus,švietimo skyrius padarė nuo 200901 ir dar padarė kad vaikas jei lanko darželį nebegali eiti į kitą darželį metų eigoje .....
Bet dabar didelė problema dar iškilo su rajono vaikais , bet kas lanko jau tai ir toliau lankys o dabar iš raj nepriima...
Atsakyti
Merginos, o kaip žinot, kuriam darželiui mes priklausom? Ar, pavyzdžiui, jei centre gyvenam, tai bet kokį centro darželį galim rinktis? g.gif Na, čia jei pagal tą naują tvarką darželį galima rinktis tik pagal gyvenamąją vietą.
Atsakyti
Sveikos, sumasciau ir as savo pana uzrasyti i darzeli, nes prisiklausiau kad eiles nezmoniskos g.gif Gyvename mes geguziu gatveje prie pat "ziogelio"nubegu as ten o man pasako kad vietu nera, eileje 140 vaiku, priims tik 40, ir nesvarbu kad palei gyvenama vieta mum priklauso sitas darzelis.. schmoll.gif Moteriske pareiske kad dabar nebeziuri palei gyvenamaja vieta... taip ir likau nesupratus.. ieskom kito darzelio.. ryt bandysiu begt i voveraite gal g.gif net nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 02 17, 12:11)
Sveikos, sumasciau ir as savo pana uzrasyti i darzeli, nes prisiklausiau kad eiles nezmoniskos g.gif  Gyvename mes geguziu gatveje prie pat "ziogelio"nubegu as ten o man pasako kad vietu nera, eileje 140 vaiku, priims tik 40, ir nesvarbu kad palei gyvenama vieta mum priklauso sitas darzelis..  schmoll.gif Moteriske pareiske kad dabar nebeziuri palei gyvenamaja vieta... taip ir likau nesupratus.. ieskom kito darzelio.. ryt bandysiu begt i voveraite gal  g.gif  net nezinau ka daryti  doh.gif

bet jūs dar labai mažutės iki to laiko gal ir ta eilė ateis. vistiek reikėjo rašyt prašymą.

aš ir užrasiau kai sūnui tik 3mėn buvo, o rugs jau būsim eile priėję.
Atsakyti
tai kad musu net neberase schmoll.gif sako kad tam rudeniui jau 140 ale vaiku uzrasyta... nu vienu zodziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 02 17, 14:39)
tai kad musu net neberase  schmoll.gif sako kad tam rudeniui jau 140 ale vaiku uzrasyta... nu vienu zodziu verysad.gif

skambinkis i švietimo skyrių ir pasakyk savo situacija. visi darzeliai turi labai daug eileje vaiku, bet išeitis turi būt 4u.gif
ka darzelio direktores sako tai nebutinai teisybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Na manau reikes kazka daryti
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 02 17, 16:26)
Na manau reikes kazka daryti

uzrasyti i eile privalo, tai jus internetu galit uzpildyti prasyma, o nueje i darzeli tik pasirasysit i knyga knyga
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 02 17, 20:07)
uzrasyti i eile privalo, tai jus internetu galit uzpildyti prasyma, o nueje i darzeli tik pasirasysit i knyga knyga

o kur cia internete reikia uzpildyti prasyma? blush2.gif
Atsakyti