QUOTE(bonitute20 @ 2009 04 17, 10:25)
kaip keistai mus i eglute uzrase tik varda vaiko ir nr. ir sake kad gal triju metuku priims ji, bet manau, kad nesulauks to darzelio, bus vis nustumtas.nes jokiu dokumentu neprase...
čia kiek suprantu dar nelankęs darželio užsirašė, na naujokiukas vaikiukas
tai kiek suprantu į budinčius darželius vasarą eina tie vaikiukai kurie iki vasaros lankė darželį (nesvarbu kokį, o budintis pagal rajonus), o jei vaikiukas naujai užrašytas tai gal tik nuo rudens (maždaug apie rugpjūčio 25d. atsidaro visi darželiai-lopšeliai ir vaikiukai grįžta iš budinčių darželių į savuosius, o budintys tada jau priima irgi savus lankančius vaikučius ir kurie nauji pagal eilę pateko)
O jei klausė tik telefono nr. tai kiek suprantu jums turėtų skambinti ir klausti ar tikrai nuo tokios tai datos (ar neklausė?) vesite vaiką į darželį (nes kiti nukelia laiką).
Iš savo patirties patarčiau geriau nelaukti skambučio o eiti pasiteirauti vis ar patekote ar ne (man tai sakė paskambinsim, o kai nesulaukiau ir nuėjau tai tipo kur jūs anksčiau buvote

) Tai ir likau nesupratusi kas čia kaltas - ar jie kad eilę "peršoko", ar aš kad į akis nelindau ir nenešiau, o laukiau skambučio
Bet šiaip kiek žinau tai naujos grupės formuojamos gegužės mėn. (bent jau man taip sakė)