Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

Sveikos, mamyčiukai 4u.gif Gal ką galit pasakyti apie "Dainelės" lopšelio grupeles, ruošiamės eiti į 2rą grupę. Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 04 05, 17:27)
Nuraminot, nors vienas dirbs mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ech, šiandien pranešė, kad visgi nedirbs verysad.gif Mums priklausytų eiti į "Atžalyną", bet jaučiu nevesiu, gal kaip nors aš turėsiu atostogas, močiučių prašysiu, labai nenoriu vesti į kitą darželį doh.gif ir kaip supratau jis net ne lopšelis, o tik darželis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2009 04 07, 21:00)
ech, šiandien pranešė, kad visgi nedirbs  verysad.gif Mums priklausytų eiti į "Atžalyną", bet jaučiu nevesiu, gal kaip nors aš turėsiu atostogas, močiučių prašysiu, labai nenoriu vesti į kitą darželį  doh.gif  ir kaip supratau jis net ne lopšelis, o tik darželis  unsure.gif

"Atžalyno" darželio nei lopselio siauliu mieste nera
Atsakyti
Iš vis man vesti vaiką į budintį darželį atrodo, kad galima tik kraštutiniu atveju, na kaip tikrai nėra kas pabūna. Pernai tuo įsitikinau pati. Na jei vaikas didesnis tai gal nieko, bet mažiukams nieko gero, grupės mišrios, auklėtojos belekokios, nesakau, kad nebūna gerų, bet....Maniškė paėjo dvi savaites nepilnai, pradėjo mikčiot, nors atrodo jautėsi lyg ir neblogai...
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 04 07, 20:21)
Iš vis man vesti vaiką į budintį darželį atrodo, kad galima tik kraštutiniu atveju, na kaip tikrai nėra kas pabūna. Pernai tuo įsitikinau pati. Na jei vaikas didesnis tai gal nieko, bet mažiukams nieko gero, grupės mišrios, auklėtojos belekokios, nesakau, kad nebūna gerų, bet....Maniškė paėjo dvi savaites nepilnai, pradėjo mikčiot, nors atrodo jautėsi lyg ir neblogai...

Pernai vasara vedziau du menesius i Zibute ir viskas buvo ok.Grupes pagal amziu, tik gal vienai aukletojai igudziu truko su vaikais bendraujant.Studente, patirties mazoka.
Atsakyti
Na apie tai kiekvienas kalba iš savo varpinės. Džiaugiuosi, kad jums sekėsi gerai 4u.gif
Atsakyti
Kiek žinau Klevelis, Eglutė dirbs vasarą...
Atsakyti
dar kregzdute smile.gif
Atsakyti
dirbs ir Varpelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2009 04 16, 23:03)
Kiek žinau Klevelis, Eglutė dirbs vasarą...

kaip keistai mus i eglute uzrase tik varda vaiko ir nr. ir sake kad gal triju metuku priims ji, bet manau, kad nesulauks to darzelio, bus vis nustumtas.nes jokiu dokumentu neprase... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 04 17, 10:25)
kaip keistai mus i eglute uzrase tik varda vaiko ir nr. ir sake kad gal triju metuku priims ji, bet manau, kad nesulauks to darzelio, bus vis nustumtas.nes jokiu dokumentu neprase...  g.gif

čia kiek suprantu dar nelankęs darželio užsirašė, na naujokiukas vaikiukas tongue.gif
tai kiek suprantu į budinčius darželius vasarą eina tie vaikiukai kurie iki vasaros lankė darželį (nesvarbu kokį, o budintis pagal rajonus), o jei vaikiukas naujai užrašytas tai gal tik nuo rudens (maždaug apie rugpjūčio 25d. atsidaro visi darželiai-lopšeliai ir vaikiukai grįžta iš budinčių darželių į savuosius, o budintys tada jau priima irgi savus lankančius vaikučius ir kurie nauji pagal eilę pateko)
O jei klausė tik telefono nr. tai kiek suprantu jums turėtų skambinti ir klausti ar tikrai nuo tokios tai datos (ar neklausė?) vesite vaiką į darželį (nes kiti nukelia laiką).
Iš savo patirties patarčiau geriau nelaukti skambučio o eiti pasiteirauti vis ar patekote ar ne (man tai sakė paskambinsim, o kai nesulaukiau ir nuėjau tai tipo kur jūs anksčiau buvote doh.gif ) Tai ir likau nesupratusi kas čia kaltas - ar jie kad eilę "peršoko", ar aš kad į akis nelindau ir nenešiau, o laukiau skambučio g.gif
Bet šiaip kiek žinau tai naujos grupės formuojamos gegužės mėn. (bent jau man taip sakė)
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 04 17, 12:04)
čia kiek suprantu dar nelankęs darželio užsirašė, na naujokiukas vaikiukas  tongue.gif
tai kiek suprantu į budinčius darželius vasarą eina tie vaikiukai kurie iki vasaros lankė darželį (nesvarbu kokį, o budintis pagal rajonus), o jei vaikiukas naujai užrašytas tai gal tik nuo rudens (maždaug apie rugpjūčio 25d. atsidaro visi darželiai-lopšeliai ir vaikiukai grįžta iš budinčių darželių į savuosius, o budintys tada jau priima irgi savus lankančius vaikučius ir kurie nauji pagal eilę pateko)
O jei klausė tik telefono nr. tai kiek suprantu jums turėtų skambinti ir klausti ar tikrai nuo tokios tai datos (ar neklausė?) vesite vaiką į darželį (nes kiti nukelia laiką).
Iš savo patirties patarčiau geriau nelaukti skambučio o eiti pasiteirauti vis ar patekote ar ne (man tai sakė paskambinsim, o kai nesulaukiau ir nuėjau tai tipo kur jūs anksčiau buvote  doh.gif ) Tai ir likau nesupratusi kas čia kaltas - ar jie kad eilę "peršoko", ar aš kad į akis nelindau ir nenešiau, o laukiau skambučio  g.gif
Bet šiaip kiek žinau tai naujos grupės formuojamos gegužės mėn. (bent jau man taip sakė)

man irgi sake,kad nuo geguzes, manau,kad nepapulsim i sarasa. unsure.gif teks dar metus sedeti su vaiku. 4u.gif na reiks eit teirautis.
Atsakyti